Jelentkezz be Regisztrálj
Merida
Írta 2009. február 17. - 21:44
Szvsz. jobban megéri lecserélni a vázat. Irány az e-bay!
Írta 2009. február 17. - 21:22
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2009. február 16. - 23:08
Írtam a forgalmazónak. A DT tag sztem nem lesz járható út, mert egyetlen Missionben sem láttam, LRS tagot
DT tagot tudtommal csak a Carbon mission-ökbe szereltek gyárilag (mint a 96-nál is csak a mûanyagbinyiglikbe rakják). Hogy ennek milyen a szemtávolsága, csereszabatos e azzal az aluval, ami neked van, azt Bikertigger vagy a forgalmazó biztos meg tudja mondani.
Írta 2009. február 16. - 22:01
Már nem érdekel, milyen drága lesz, 230ezres epik már nem kapható, rgo speckó kilõve, meg kellene vennem egy új Merida Mission 3000D-t, az meg 160 akciósan, egyébként 2kiló. Namost van már egy nagyon jó Mission vázam(oké, nem olyan agresszor a geó, mint a 3000D, nincs leejtve a felsõcsõ), ha ahhoz lesz DT tag kb. 100-120ért, eladom a Rockhopperem, és az egész buli megvan 90bõl a 260 helyett. Ha nem lehet DT tagot beszerezni, akkor megveszem a 3000D-t Radiummal (új geo miatt), eladok mindent, és kb. akkor is ugyanott vagyok.
Egyébként ha "mezei" DT taggal lennének szerelve a ninentysix vázak, akkor egy olyanon is elgondolkoznék, de neeem, csak a félmillás vázban van DT, ott is karbon XFusionös vázért meg nem akarok 2kilót kidobálni, mert hallom nem sokáig húzzák.
Egyébként a Manitou mozgással eddig semmi bajom nem volt, bejött és mozog is rendesen. Az lehet hogy csak azért mert nem próbáltam jobbat, de az most lényegtelen. Mondjuk alattam könnyen érzékeny lesz a Manitou is, nem vagyok ötven kilós xc szálkajani, haha
Írta 2009. február 16. - 20:36
2, külön esetleg rendelésre tud hozni a mrida forgalmazó alkatrészként (bár lehet van garis laktrész de korántsem biztos azt eladják), szvsz nem lesz olcsóLeszûkült a dolog. Úgy néz ki, hogy az Epic kiesik, ezek között kell dönteni minél hamarabb, mert az 1.esbõl már a nagykerben nincs, egy boltban leltem egyetlen darabot:
1. Merida Mission 3000D váz kormányról lockolható Manitou Radium RL LRS taggal
2. vagy csak Manitou Radium RL LRS tag - na ennek hol lehet utánanézni, mert nem leltem sehol LRS verzióban 320as szemtávval. Lehet itthon külön kapni, vagy csak külföldön?
ha már tagot ápgrédelsz akkor vegyél DT-t az legalább mozog is.
Írta 2009. február 16. - 19:02
1. Merida Mission 3000D váz kormányról lockolható Manitou Radium RL LRS taggal
2. vagy csak Manitou Radium RL LRS tag - na ennek hol lehet utánanézni, mert nem leltem sehol LRS verzióban 320as szemtávval. Lehet itthon külön kapni, vagy csak külföldön?
Írta 2009. február 16. - 12:33
1. a 04es mission elite-t lehet e úgy sufnituningolni, hogy többet mozogjon 80nál?
2. lehet e olyan tagot kapni bele, ami lockolható kormányról? honnan, mennyiért lehet beszerezni?
3. a 07es mission vázakat lehet e még kapni és azok között van e kormányról lockolható? Milyen árban mozognak?
4. BikeFun siteon akciósan van feltüntetve a Merida Mission 3000 D, ez mikori évjárat?
5. A lockos tagokhoz, amik alapból nem remote lockok, lehet kormányvezérlést kapni minden esetben?
Elõre is köszi a segítséget!!!
Írta 2009. február 13. - 11:07
formára 07-esnek tûnik, festése más mint amik fent vannak még az arhiv bringák köztsziasztok!
egy kis segítséget szeretnék kérni!
szeretnék venni egy merida vázat amit konkréten mellékeltem is egy képen amit a linkre kattintva meglehet nézni! annyit tudok hogy carbon de se tipusszámot se semmit nem találtam róla a neten! esetleg Ti tudjátok hogy mikor évjárat pontos tipus stb? szerintetek ez egy jó váz? illetve hogy ennek mi lehet kb a a használt piaci ára?
aki tud segíteni annak elõre is köszönöm!
üdv
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Írta 2009. február 13. - 00:36
egy kis segítséget szeretnék kérni!
szeretnék venni egy merida vázat amit konkréten mellékeltem is egy képen amit a linkre kattintva meglehet nézni! annyit tudok hogy carbon de se tipusszámot se semmit nem találtam róla a neten! esetleg Ti tudjátok hogy mikor évjárat pontos tipus stb? szerintetek ez egy jó váz? illetve hogy ennek mi lehet kb a a használt piaci ára?
aki tud segíteni annak elõre is köszönöm!
üdv
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Írta 2009. február 08. - 15:38
Köszi
Írta 2009. február 08. - 15:16
gyári adat nem jó ?Most akarok új vázat venni ezért érdekelne mekkora a 17"-os 2009-es Merida TFS Trail 700-d fejcsöve kormánycsapággyal együtt. Remélem valaki meg tudja mérni.
fejcsõ 125 meg 2 centi (+- 2mm) a csapágy
Írta 2009. február 08. - 14:51
Írta 2009. január 17. - 12:01
flex meg furó...2007es Merida HFS vázam van, festett. Van rá valami módszer, hogy a támvillák eltörése nélkül ki tudjam szedni a V-fék tüskéket?
igaz ha +gondolod magad már nem rax bele újra
Írta 2009. január 17. - 08:44
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2009. január 16. - 21:35
Vagy a HFS ilyen szempontból valamiben más?:chin:
Írta 2009. január 16. - 17:47
2007es Merida HFS vázam van, festett. Van rá valami módszer, hogy a támvillák eltörése nélkül ki tudjam szedni a V-fék tüskéket?
Nem sok.
Nem spórolták róla a menetrögzítõt.
Még melegítésé sem tudtam kiszedni.
Állítólag lutri melyikbõl jön ki.
Írta 2009. január 16. - 17:38
Írta 2009. január 09. - 22:26
DT-velSziasztok a Manitou Radium rl rls-t mivel lehet helyetesiteni ami jobb?
Írta 2009. január 09. - 21:53
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2009. január 09. - 21:36
Megvan a váz, nagyon király. Lehet hogy korai "proto" modellt kaptam? Nincsen rajta támasz erõsítés! Nyugtass meg!
Üdv