Jelentkezz be Regisztrálj
Merida
Írta 2009. március 30. - 20:46
Írta 2009. március 30. - 07:08
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2009. március 29. - 11:03
Írta 2009. március 29. - 09:09
Köszi TripleB,ezek már rég megtörténtek.De sajna nem magyarázza h miért csak a baloldali hajtókar nyomásakor recseg...de azért kipróbálom!
Dettó ugyanez a gondom egy KTM Ultra Line-nal! Lehet, hogy a jobb pedálnyomásra és nem a balra, de én sem találom az okát... Majd írd meg, ha sikerül rájönnöd!
Írta 2009. március 28. - 23:06
Írta 2009. március 28. - 19:06
A nyereg csöveit kend meg vagy húzd meg jobban.Esetleg a nyeregcsõ is okozhatja.hi!
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2009. március 28. - 18:51
van 1 nagyon firnyákos gondom a vázammal(merida matts tfs 900)...a kis drága, mikor megtaposom a baloldalon akkor recseg-ropog a középtengelynél.De hogy ne legyen egyszeû a dolog ,hidegben nem csinálja a drága.De rájöttem h akkor is zajoskodik mikor a csak lógatom a két lábam a nyeregrõl és az út egyenetlenségein zötyögök.tehát pedál és hajtórendszer az én logikám szerint kilõve.megnéztem a vázat alulról h van-e valami látható sérülés, változás,de nem igen látok csak a gyári illesztéseket...legalábbis az sztem.Szóval tudom h az aluváz szépen viszi a hangot és lehet máshol van a baj ,de jó lenne ha valaki tudna valami jót mondani,mert már agyvérzést kapok a hangoktólhttp://forum.bikemag.hu/images/icons/icon10.gif
Írta 2009. március 25. - 17:19
de azért próbálj rá
nekem 175-höz nagy az M-es
Nekem meg egy másik gyártónál 174-hez a 60-as váz volt jó 80-as kormányszárral De tényleg,meg kell probálni elõbb a méretet,mert testfelépítésfüggõ
Írta 2009. március 25. - 08:15
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2009. március 24. - 21:43
nekem 175-höz nagy az M-es
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2009. március 24. - 12:52
Itt meg tudod nézni : http://www.bikefun.hu/downloads/listÜdv!a 175cm-es testmagassághoz jó lehet az M-es méretû Merida országuti,vagy inkább L-es kell?
M-est hoz a katalógus.
Írta 2009. március 24. - 11:26
Írta 2009. március 24. - 11:09
Ezek szerint megtaláltad az új szekeret, gratulálok!
(én is itt vigyorgok az enyém mellett
Köszi, fogadd õszinte viszont-gratulációm!
Szintén ezt a típust vetted, vagy egy másik modellt a Meridától?
Fotóm van pár, de egyelõre nem sok értelmes. (Hová lehet itt fotókat feltölteni?) Bár teljesen gyári, sok mindent nem lehet rajta mutogatni - és ez így is marad, nem hiszem, hogy megpiszkálnám. Így jó, ahogy van!
Szóval, egy ilyen bringát sikerült vennem: Klikk ide; és tesztet is találtam róla (ha valakit érdekel).
Tuning? Maximum annyi lesz, hogy leadok 3-4 kg-ot. Sajna két évvel ezelõtti 73-74 kg-os "versenysúlyom" már messze esik a mostani 80-tól, de hát válság van, s ha az ember ideges, hát olyan dolgokat keres mindennapjaiban, ami örömet okoz neki. Például eszik. És sokat.
Pár apró kütyü még lesz rá, mint például egy km-óra; plusz talán elõre valami villogásra alkalmas világítóeszközt még applikálok, fontos dolog a láthatóság. Egy csengõ ugyan szentségtörés-számba megy, de tapasztalatból tudom, nagyon hasznos dolog, így talán még azt.
Írta 2009. március 23. - 21:44
Képeket kérek a megfelelõ topikba!Ezek szerint megtaláltad az új szekeret, gratulálok!
Bocs! Ez lemaradt::beer:
Írta 2009. március 23. - 21:28
Múlt szerdán egy 2008-as Merida AM 3000-D boldog talajdonosa lettem. Tesztbicaj volt, de az állapota teljesen kifogástalan (pár apró karctól eltekintve és ami igazából nem zavar, mert nálam is ott lenne 1-2 hét alatt:)). Elõl a Fox 32 Talas RL fantasztikus, akárcsak a Fox RP23-as rugóstag. Szombaton és vasárnap már egész sokat használtam, például Normafa és a János-hegy környékén. A merevfarú XC-m után fõleg lefelé egy álom; hiába, a 140mm-es rugóút sem éppen 80mm.
Egy kérdés. Az RP23-as rugóstag szelepén eredetileg van szelepsapka? (Enyémen sajnos nem volt...)
Írta 2009. március 23. - 21:19
Írta 2009. március 23. - 18:36
vanMúlt szerdán egy 2008-as Merida AM 3000-D boldog talajdonosa lettem. Tesztbicaj volt, de az állapota teljesen kifogástalan (pár apró karctól eltekintve és ami igazából nem zavar, mert nálam is ott lenne 1-2 hét alatt:)). Elõl a Fox 32 Talas RL fantasztikus, akárcsak a Fox RP23-as rugóstag. Szombaton és vasárnap már egész sokat használtam, például Normafa és a János-hegy környékén. A merevfarú XC-m után fõleg lefelé egy álom; hiába, a 140mm-es rugóút sem éppen 80mm.
Egy kérdés. Az RP23-as rugóstag szelepén eredetileg van szelepsapka? (Enyémen sajnos nem volt...)
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2009. március 23. - 13:48
Írta 2009. március 21. - 16:58
még1x küld el a PM-et. Köszi nekem ez nagyon fontos lenne.
Mél megjött. Válaszoltam is.
Írta 2009. március 21. - 15:50
Szia !
Olvastam persze, írtam is rá !
Sõt ma méledre is írtunk !
A kérésed megoldható, van minden alkatrészünk a régi vázakhoz és az újakhoz is!
Üdv
Helló!
Én semmit se kaptam meg :cry: de próbáljuk meg egy másik e-mail címre is.
nkrisz(kukac)fbi.hu
az altavizsla sokszor olyat fog meg amit nemkellene pedig kivan kapcsolva a spamszûrõ. Ill még1x küld el a PM-et. Köszi nekem ez nagyon fontos lenne.