Jelentkezz be Regisztrálj
Merida
Posted 2009. October 13. - 10:08
180mm-es, 6-csavaros VentiDisc-et szeretnék. (Lehet, hogy ebben a kontextusban a kérdés csak költõi, de Ausztriába kell mennem, ha Magura tárcsát szeretnék!?)
Viszont abból kiindulva, hogy a 2010-es Meridák közül a One-Twenty-k közül pár szintén Louise BAT-tal szerelt, csak beszerezhetõ magyar cégen keresztül is!...
Tudom, más tácsákat is használhatnék, de nekem kifejezetten ez a Magura VentiDisc kell.
Posted 2009. September 21. - 16:50
Van valakinek tapasztalata a 2009-es HFS XC 2000D-vel? Ezt nézegettem most mert akciós,de nem ismerem a truvativ meg a sram cuccokat,hogy mennyire tartósak,erõsek,a shimano-hoz képest! Ha valaki tud segítsen nekem ebben,köszi
Szia,
En is egy ilyet szereztem be nemreg, de oszinten szolva en atepitettem full xt-re, a lepottyant cuccokkal meg egy regebbi bicomat ujitottam fel, es eladtam. A hatso valto kb egy szinten van, illetve talan egy kicsit jobb mint a Shimano hasonlo kategoriaja, de a FireX hajtomu sehol sincs egy XT-hez kepest: sokkal roszzabbul valt, es hajlamos a lancfelkapasra. A valtokarokat nem tudtam megszokni (SRAM 7-es trigger). Ami pozitivum, hogy az RS Sid race villa, amit ebbe epitenek az fenomenalis, a Juicy 5 fek is jo (mondjuk nekem pofat kellett benne cserelnem, mert a gyarival hatul rezonalt mint az allat), a Mavic kerekszett is OK. Ha nem akarsz babralni vele, akkor az 1000D-t ajanlanam inkabb, az is majdnem full XT-s kiveve a hajtomu egyedul ami SLX (hasonlo teljesitmennyel mint egy XT, ughogy nem gaz), talan a telo kicsit egyszerubb Manitou.
Posted 2009. September 17. - 23:46
Posted 2009. September 16. - 13:48
Milyen tulajdonságbeli különbségeket vett észre?
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2009. September 15. - 13:15
Sajnos ez Magyarország.......... nincs az a lakat ami feltartaná õket.Heh... Ja bizony... XD És megy mint a szélvész. Kifejezetten addiktív.
Az egyetlen hátránya, hogy sikeresen lebeszéltek arról a lopós topicban, hogy akár 20ezer forintnyi lakattal lezárva is kint hagyjam az utcán, így kell majd egy kinthagyós, olcsó bicó is mellé.
Ne is használd boltba járni, én sem teszem, na jó néha .
Van valakinek tapasztalata a 2009-es HFS XC 2000D-vel? Ezt nézegettem most mert akciós,de nem ismerem a truvativ meg a sram cuccokat,hogy mennyire tartósak,erõsek,a shimano-hoz képest! Ha valaki tud segítsen nekem ebben,köszi
Nyugodtan megbízhatsz benne, kiváló cuccok...
www.kannmatti.kepeim.hu
Posted 2009. September 13. - 16:39
Posted 2009. September 13. - 01:52
Heh... Ja bizony... XD És megy mint a szélvész. Kifejezetten addiktív.Szép egy példány...szép fekete
Az egyetlen hátránya, hogy sikeresen lebeszéltek arról a lopós topicban, hogy akár 20ezer forintnyi lakattal lezárva is kint hagyjam az utcán, így kell majd egy kinthagyós, olcsó bicó is mellé.
Posted 2009. September 11. - 14:55
Ezt: http://moab.hu/index...d=339&Itemid=31
Ha levennék a weblapról mert elkelt, Merida Speeder T2 2009, "Fitness bringa Shimano Tiagra váltóval,Mavic felnikkel".
Gyönyörû mattfekete váz, a legkényelmesebb váltó amit életemben használtam (ez nem nagy szó mondjuk, mert eddig csak egy teszkós mtb-utánzat váltó-utánzatával volt igen kellemetlen tapasztalatom), és úgy általánosságban irdatlan király bicó.
Szép egy példány...szép fekete
www.kannmatti.kepeim.hu
Posted 2009. September 11. - 10:48
Ezt: http://moab.hu/index...d=339&Itemid=31Melyiket vetted meg? Én majdnem az i8-t vettem, de inkább összeraktam magamnak egy fekete S-pressot 3s tárcsás agyváltóval....ütõs lett
Ha levennék a weblapról mert elkelt, Merida Speeder T2 2009, "Fitness bringa Shimano Tiagra váltóval,Mavic felnikkel".
Gyönyörû mattfekete váz, a legkényelmesebb váltó amit életemben használtam (ez nem nagy szó mondjuk, mert eddig csak egy teszkós mtb-utánzat váltó-utánzatával volt igen kellemetlen tapasztalatom), és úgy általánosságban irdatlan király bicó.
Posted 2009. September 11. - 07:47
Jah, volt egy abból is, tényleg állati... Mondjuk végül megvettem a Speedert, nagyrészt azért mert olcsóbb volt, és némi kedvezményt is kaptam rá.
Már csak sárvédõ és világítás kell rá.
Melyiket vetted meg? Én majdnem az i8-t vettem, de inkább összeraktam magamnak egy fekete S-pressot 3s tárcsás agyváltóval....ütõs lett
www.kannmatti.kepeim.hu
Posted 2009. September 10. - 21:15
Ha betonra ill. városi használatra szánod a gépet akkor nézd meg az S-presso sorozatot is , gyönyörûek .
Jah, volt egy abból is, tényleg állati... Mondjuk végül megvettem a Speedert, nagyrészt azért mert olcsóbb volt, és némi kedvezményt is kaptam rá.
Már csak sárvédõ és világítás kell rá.
Posted 2009. September 10. - 08:37
Hi!
A napokban voltam a MOABban, és mutattak egy Merida Speeder T2-t... És helyben beleestem olyan jól néz ki. XD Pár tizessel több ugyan mint amit eredetileg bringára akartam szánni, úgyhogy gondoltam inkább utánakérdezõsködök, hogy mit kell tudni errõl a géprõl.
Elsõsorban betonra, városi közlekedésre szánom, gyakori emelkedõkkel-lejtõkkel (budai oldal).
Ha betonra ill. városi használatra szánod a gépet akkor nézd meg az S-presso sorozatot is , gyönyörûek .
www.kannmatti.kepeim.hu
Posted 2009. September 09. - 21:28
Én annak idején vettem hozzá csavar készletet, egy csomó megvan belõle. Ha érdekel a tied.
Írtam PM-et is.
Igen érdekel természetesen. Majd megírod a részleteket :clap:
Posted 2009. September 09. - 19:01
A napokban voltam a MOABban, és mutattak egy Merida Speeder T2-t... És helyben beleestem olyan jól néz ki. XD Pár tizessel több ugyan mint amit eredetileg bringára akartam szánni, úgyhogy gondoltam inkább utánakérdezõsködök, hogy mit kell tudni errõl a géprõl.
Elsõsorban betonra, városi közlekedésre szánom, gyakori emelkedõkkel-lejtõkkel (budai oldal).
Posted 2009. September 09. - 11:40
Volt nekem is ilyen vázam, és ezt a távtartót cserélnem kellett benne csak már nem emlékszem miért :-(
Én egy helyi esztergályossal csináltattam.
szia !
van ilyenünk ! A kedvenc Kereskedõdön keresztül ! üdv
Posted 2009. September 09. - 06:56
Írtam PÜ-t.
Ill annyit kifelejtettem hogy van-e még hozzá vmi kütyüd?
Köszi a választ!
Bye.
Mtbsrac
http://picasaweb.google.com/Bigtibike
Posted 2009. September 09. - 04:24
Volt nekem is ilyen vázam, és ezt a távtartót cserélnem kellett benne csak már nem emlékszem miért :-(
Én tudom miért kellett cserélni.
1x a csapágy ripityára ment benne (himbakarba) és vitt magával mindent.
Belerágott a fugóstag rendesen és mostmár elég érdekesen viselkedik
vele a canga. Mostanra kopott el.
Ill a képen is látszik már alátétezve van hogy megtudja húzni a csavar
a rugóstagon annyira hogy alig mozogjon.
Hát nálunk az esztergályos majdhogynem egy köcsög mert mondta hogy nemcsinál bicajhoz cuccokat. :mad:
De átbaxtam párszor és így csinált de úgytudja máshoz.
Ami a himbakarban lévõ tartó csöveket is csináltatnom kellett mert az is gagyi anyagból lehetett pár
szétszedés után elnyítódtak a csalarok fejei. Most minden ki van cserélve rozsdamentes csavarokra
meg tartókra.
Nekem van ilyen távtartóm,feleslegben.Vázam is volt ilyen,abból maradt.
Írtam PÜ-t.
Ill annyit kifelejtettem hogy van-e még hozzá vmi kütyüd?
Köszi a választ!
Bye.
Mtbsrac
Posted 2009. September 08. - 21:43
Üdv!
Lenne egy kérdésem hogy ilyen kis kütyüt lehet-e valahol külön rendelni-e?
Nekem van ilyen távtartóm,feleslegben.Vázam is volt ilyen,abból maradt.
Posted 2009. September 08. - 20:56
Üdv!
MERIDA-BikeFun fõleg tetudnál segíteni de Bárki segítségét szivesen fogadom.
http://picasaweb.google.com/Bigtibike
Posted 2009. September 08. - 15:48
MERIDA-BikeFun fõleg tetudnál segíteni de Bárki segítségét szivesen fogadom.