Ja, bocs ilyen régi lx-et még nem is láttam.Pedig asszem az enyém 99-es de úgy néz ki mint az általad berakott új kép.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
V-fékek - általános eszmecsere
Indította
eric
, 2003. április 06. 20:04
Írta 2005. március 24. - 18:59
Írta 2005. március 24. - 18:30
Nem pont erre gondoltam a mûanyaggal kapcsolatban. A régi fékkar hasonlított arra amire én gondoltam, szerintem annyira nem voltam hülye, hogy 98-ban (97?) ne tudtam volna megkulönböztetni a mûanyagot az alutól. fõleg hogy pont aznap adták kölcsön az ezzel szerelt gépet mikor eltörtem egy xt-s fékkart (csuklópontnál, már írtam). lehet, hogy jó, de ma megnéztem az új lx fékváltókart hát... meggyõzõ, felettébb. Kár, hogy váltókar is.
A mostani avid arch rival már nem csapágyas?!?! VAgy csak rosszul láttam?
(Mellékes megjegyzés: Nem haragosom a mûnyag, mert Pl. a saint monoblokkban is az a felfekvõfelület, csak lelkileg nem bízok benne, mint az aluvázakban sem.)
A mostani avid arch rival már nem csapágyas?!?! VAgy csak rosszul láttam?
(Mellékes megjegyzés: Nem haragosom a mûnyag, mert Pl. a saint monoblokkban is az a felfekvõfelület, csak lelkileg nem bízok benne, mint az aluvázakban sem.)
Ride everywhere.
.
Írta 2005. március 24. - 17:34
hö.
fölraktam fehérnépnek fékcuccot-bike+mindkettõ+ jagwire köszörült bowden,-némi teflonszprével megkinálva, gyári "izé" pofák, ócckúl tarcsi fellelt shimano bowdenház= iszonyat meglepetés!!!
vazz, ez FOG!
öösszesen asz egész szett valami 7 papír...
szal, OK.
nekem egyujj masszív lassítás, kétujj full blokk.
ja, felni egy elég kemény óckúl RM17...mindehez ehy elég nyúlós GIANT coldrock cro-mo váz, gyári merevvillával/ szemmel látható nyújtózkodás/
fölraktam fehérnépnek fékcuccot-bike+mindkettõ+ jagwire köszörült bowden,-némi teflonszprével megkinálva, gyári "izé" pofák, ócckúl tarcsi fellelt shimano bowdenház= iszonyat meglepetés!!!
vazz, ez FOG!
öösszesen asz egész szett valami 7 papír...
szal, OK.
nekem egyujj masszív lassítás, kétujj full blokk.
ja, felni egy elég kemény óckúl RM17...mindehez ehy elég nyúlós GIANT coldrock cro-mo váz, gyári merevvillával/ szemmel látható nyújtózkodás/
Írta 2005. március 24. - 14:19
hmm lehet benne igazság, mer nekemis új van
de már ránézésre látszik, hogy ez valamivel kiforrottab konstrukció
de már ránézésre látszik, hogy ez valamivel kiforrottab konstrukció
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
vendég_rvilike_*
Írta 2005. március 24. - 13:10
Nah ez az uj lx: http://www.beyondbik...ge/q/br5656.jpg
Ez meg a regi(ami nekem is volt): http://seidelju.free..._M661_183gr.jpg
Lehet latni h van egy kis kulonbseg a ket kar kozott.Mondom az a regi az telleg nagyon sz*r volt.Uj az lehet hogy jo
Ez meg a regi(ami nekem is volt): http://seidelju.free..._M661_183gr.jpg
Lehet latni h van egy kis kulonbseg a ket kar kozott.Mondom az a regi az telleg nagyon sz*r volt.Uj az lehet hogy jo
Írta 2005. március 24. - 12:12
Sziasztok!
Nekem évekig ilyen fékem volt, nagyon jól néz ki, nagyon jól fogott, nem nyikorgott, nem lifegett, esõben, sárban, hóban is jól fogott...
A felnitõl a fékpofát (gyári) 1mm-re be lehetett állítani, szóval tuti volt, megéri az árát nagyon!
Sajnos a mountimmal együtt ellopták még tavaly nyáron egy strandról.
Az új mountimra már hidraulikus tárcsaféket fogok venni, most kipróbálom azt...
Luki
Nekem évekig ilyen fékem volt, nagyon jól néz ki, nagyon jól fogott, nem nyikorgott, nem lifegett, esõben, sárban, hóban is jól fogott...
A felnitõl a fékpofát (gyári) 1mm-re be lehetett állítani, szóval tuti volt, megéri az árát nagyon!
Sajnos a mountimmal együtt ellopták még tavaly nyáron egy strandról.
Az új mountimra már hidraulikus tárcsaféket fogok venni, most kipróbálom azt...
Luki
Írta 2005. március 24. - 11:49
vendég_rvilike_*
Írta 2005. március 23. - 20:40
Szerintem ott lehet a kutya elasva,hogy amikor jott a 9es LX,akkor az uj fekkart is kapott,ami majdnem ugyanolyan volt mint a regi,egy picit mas,es ugy tunik sokkal jobb is.Mert nekem az elozo volt,es en nem tudom elkepzelni hogy arrol a karrol valakinek jo velemenye legyen,ugyh sztem aki dicseri annak az uj van,aki szidja annak ez a regi volt.
Írta 2005. március 23. - 19:20
Kb 6 éve használok LX kart, de nagyon jól mûxik, a váltókarját is naon szeressem, igaz azt még csak 3 éve nyúzom. Szerintem viszonyítási alap kérdése az egész, pl XTR-hez képest szar, de árban sem egy kategória.
Írta 2005. március 23. - 16:44
De az nem XT.
Nekem is volt ami csapos volt. Lizard néven futott.
Nekem is volt ami csapos volt. Lizard néven futott.
Írta 2005. március 23. - 16:43
kantihoz csapos.
V fékhez csavaros.
Én már láttam csapos Vféket is.
Írta 2005. március 23. - 16:42
Sztem nzd meg a fékedet, és olyan fél perc múlva tudni fogod.
Írta 2005. március 23. - 16:42
Írta 2005. március 23. - 16:37
xt fékhez szeretnék piros ritchey pofát venni.
a csapos vagy a csavaros változat kell hozzá?
a csapos vagy a csavaros változat kell hozzá?
Írta 2005. március 23. - 15:23
Írta 2005. március 23. - 14:26
nekem eddig az lx fékkar volt a kedvencem, most sram 9.0 van, de ennél is jobban szerettem...
Írta 2005. március 23. - 09:11
Na, akkor most biztos az jön, hogy az LX hatókar is biztos mûanyag vagy ha nem, akkor annyira ki van már könnyítve hogy a gyerekek se hasznáják.Még boltbajárásra sem.
Írta 2005. március 23. - 01:11
könnyítéssel bármit el lehet.
Jójó nekem is lx-es agy, meg hajtókarom van no
Jójó nekem is lx-es agy, meg hajtókarom van no
Ride everywhere.
.
Írta 2005. március 23. - 01:07
ami jó, azt minek elrontani?
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
Írta 2005. március 23. - 01:02
Nem azt írtam, hogy sok tapasztalat, hanem enm boltba de próbáltam KÖLCSÖNADTÁK!!!biztos a fekete szín tévesztette meg!
mint ahogy LL is írta:
a bowden "szervó" a mûanyag, és a bowden végét letakaró kis fül.
de se a fékkar, se a "fékkarház" nem mûanyag.
sok sok sok tapasztalat, úgylátom.
Ez egy 2000-es modell volt azóta rá sem néztem az lx cuccokra, mert szerintem 94-ig volt jó meg a mostani 2004-es. 10 évig csak könnyítették és alig fejlõdött!!!
Ride everywhere.
.