a bowden végét letakaró kis fül.
igen arra gondoltam énis, csak nemtudtam ilyens zépen megfogalmazni
jah, meg a szervó igaza van...
:spoko:
a bowden végét letakaró kis fül.
Ride everywhere.
.
[whitetrash.hardcore.rock&roll.fuckyou]
Hát 200 forintal drágább De ha jobban megnézed akkor ez a B+ egy avid másolat szal olyan szar nemlehet, bár kitudja... Meghallgatnék még olyan valakit is aki kipróbálta azt a B+t esetleg mind2-t.
forgácsolják azt a sok kis bizbaszt? vaz. Mondjuk, láttam már CNC esztergát száladagolóval ellátva, speckó csavargyártásra belõve...
fogás-elõtolás, menet leszúr, 3 másodperc. ..s lövi is kifele...szakikám meg minden 12312310 megnézi, hogy kell-e lpakát cserélni.. :-))
sztem csak a szöveg/marketing drágitja. a technológia relatíve olcsó, ha egy menõ forgácsológépet nézünk, még ha 5000Ft/óra is az üzemideje.... óra alatt legyárt egy szakajtóval...
Mondjuk, a teljesítménye biztos elismerésre méltó, de kicsit azért húzós az ár.
Pont ugyanerre gondoltam én is! Bár nagggyyyon szeretnék egy ilyet, de a hajtókarom vagy az egész hátsókerekem ér kb ennyit. Az meg hogy profiknak való alkatrész, hááát láttam már párszor azt aki lefty-s cannondalé-val jár itt a városban, de mikor direkt követtem véletlenül sem ment le az aszfaltról. (én meg közben unalmamba wallride-ot gyakoroltam a NEM PROFI (háhonne) gépemmel...) Szerintem az ilyeneknek való az ára, nekem meg a többi... Divat és kész!
Sosem volt nike cipõm, (csak converse, meg vans,meg getta... )
Az mondjuk hogy az egyik fekete Jagwire a másik fekete noname, vagy Shimano a kutya nem veszi észre. De az szerintem sz@rul nézne ki, ha az egyik bowdenház csilli-villi, kis hengerekbõl álló ékszerecske, ezüst vagy arany színben, a másik meg valami egyszerû fekete bowdenház.
De lehet hogy csak az én szemem szúrná. Azért egy profi gép nézzen is ki annak!