pár hawer kingstonet használ, elég olcsó, asszem 7-800, az is cnc és eddig még nem panaszkodtak rá.
ja amúgy az s bend általában (ha jol van tervezve) akkor éppen merevítene a fékkonzolon, nemde?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
V-fékek - általános eszmecsere
Indította
eric
, 2003. április 06. 20:04
Írta 2004. január 07. - 19:35
Írta 2004. január 07. - 12:50
gondolom sbandes a vázad nem?
szerintem a cnc alu acor fékmerevítõ megéri 1500ért...
szerintem a cnc alu acor fékmerevítõ megéri 1500ért...
vendég_mag_*
Írta 2004. január 07. - 11:55
Sziasztok!
Van egy apró problámám. Hátra vettem egy párhuzamosítos LX v-féket, de annyira nagy az ereje, hogy a hátsó villát fékezés közben széthajlítja. Tettem rá egy fékmerevítõt, nem valami jót, de semmit nem ér. Ki tud nekem valamit segíteni? Mert szeretnék valami brutálisabb fékmerevítõt, de foggalmam sincs, hogy milyet, és hol vegyek.
Nagyon zavar már, mert szivacsosan tud csak fékezni. Miközben a villám pár cm-t kimozdul.
Segítséget elõre köszi!
Mag
Van egy apró problámám. Hátra vettem egy párhuzamosítos LX v-féket, de annyira nagy az ereje, hogy a hátsó villát fékezés közben széthajlítja. Tettem rá egy fékmerevítõt, nem valami jót, de semmit nem ér. Ki tud nekem valamit segíteni? Mert szeretnék valami brutálisabb fékmerevítõt, de foggalmam sincs, hogy milyet, és hol vegyek.
Nagyon zavar már, mert szivacsosan tud csak fékezni. Miközben a villám pár cm-t kimozdul.
Segítséget elõre köszi!
Mag
Írta 2003. december 19. - 22:38
Na én csak egy tippet adnék!Én most vettem egy avid fr 1-es fékkart és accera féket használok!Istencsászár eggyütt!Szerintem mindennel jó!Monygyuk lehet hogy nem a legjobb ár/érték de szerintem megéri!http://kep.tar.hu/ju...655&pid=4034530
Írta 2003. december 18. - 21:29
vendég__*
Írta 2003. december 18. - 21:23
igen, azt, hogy ha ezeket megteszem, akkor az alsógatyám fog megfordulni és a herémet a nyakamig taszigálja... ;D 8)
Írta 2003. december 18. - 21:21
Öööö naigen. ;D Ilyen nálam is volt már párszor, nem tudtam hogy inkább szeressek kapaszkodni a kormányba vagy inkább fékezni. Ezeknél az eseteknél biztos jobb az egyujjas fék.
Egyébként csak le kell nyúlni, megigazítani a bal heréd és uccu tovább.. Ja a lábat meg persze még induláskor jó vastag ragasztószalaggal oda kell ragasztani a pedálhoz, és nem lesz baj a küllõknél. Nos kihagytam valamit? ;D :
Egyébként csak le kell nyúlni, megigazítani a bal heréd és uccu tovább.. Ja a lábat meg persze még induláskor jó vastag ragasztószalaggal oda kell ragasztani a pedálhoz, és nem lesz baj a küllõknél. Nos kihagytam valamit? ;D :
vendég__*
Írta 2003. december 18. - 21:18
naja, csak az 40el egy gyökérhalmazon nehéz, amikor érzed, hogy a heréd megynúlik és beleakad a nyereg pácái közé a rázkódástól, a bal lábad már a küllöket aprítani készül, nah akkor inkább egy ujj ;D jah csak akkor sokat nem ér a v fék ;D
Írta 2003. december 18. - 19:19
9.0-t szidják? Nem pont fordítva? Mintha a testbike.hu-n is elég jónak találták volna.
Én spec egy ujjal nem tudom úgy behúzni a fékkart hogy biztonságban érezzem magam. Inkább két ujj.
Én spec egy ujjal nem tudom úgy behúzni a fékkart hogy biztonságban érezzem magam. Inkább két ujj.
Írta 2003. december 18. - 18:22
Szvsz a két/egy ujj kérdés csakis ízlés kérdése. Én is két ujjamat rakom a fékkarra, de csak az egyikkel húzom igazán, a másik csak "ott van". Így jobban érzam.
A 9.0 szerintem CSAK. ;D
A 9.0 szerintem CSAK. ;D
Írta 2003. december 18. - 14:58
Írta 2003. december 18. - 12:15
Egy unalmas kérdés, de még nem találtam rá értelmes választ!!
Milyen a Sram 9.0?? Meg miért szidják annyian?? Van valami értelmes oka??
Milyen a Sram 9.0?? Meg miért szidják annyian?? Van valami értelmes oka??
Írta 2003. december 18. - 09:59
Ja, és akkor sem akart megállni :-[. Én is két ujjal fékezek, bár Tom azt írta valahol a Bikkmakkban, hogy amelyik féket két ujjal kell húzni, annak nem elegendõ a fékhatása ???. Engem eddig még nem zavart a kétujjas
Írta 2003. december 17. - 22:01
Több? Én pl két ujjal fékezek a mostani fékkel, de a régi áruházbájk mûanyag fékét pl négy ujjal kellett húznom. ;D ;D
Írta 2003. december 17. - 21:40
oké-oké!pedig a flex életképes!(sufnituning!jhee! ;D)
csak gondoltam ha annyira nagy gond van a fékhatással,akkor valami olyan kell ami tényleg számít.
a trial fékpofa állítolag puhább mint a többi!talán ha klssz a felni pofa kombináció nagy siker érhetõ el vele!
ja próbáltatok már több ujal fékezni??
csak gondoltam ha annyira nagy gond van a fékhatással,akkor valami olyan kell ami tényleg számít.
a trial fékpofa állítolag puhább mint a többi!talán ha klssz a felni pofa kombináció nagy siker érhetõ el vele!
ja próbáltatok már több ujal fékezni??
Írta 2003. december 17. - 14:21
Na igen ez talán így pontos. Nem tudom én triálban nem vagyok otthon, én egy könnyû "mindennapi" CC felnirõl beszéltem.
Írta 2003. december 16. - 17:33
nincs gond a flexeléssel csak arra kell használni amire "kitalálták". Triál. itt kezdõdik és be is fejezõdik a felhasználási terület. ott is inkább versenyre használják. mondjuk egy drabál felni sem bír három-négy ilyen kezelésnél többet.
Írta 2003. december 16. - 14:32
Hát szerinterm ez a flexelés elég morbidul hangzik.
??? Jelentkezzen már, aki megvesz egy drága/könnyû felnit és nekiáll fater flexével, hogy "javítom a fékhatást".
:-\ :-\ :-\
Nem hiszem hogy kézi flexeléssel szemre 90ÿ és ez ilyen egyszerû, már bocs.
Ha mindenáron barkácsolni akarunk, akkor javasolnám mindenkinek a szuperhálytekk Rotring Tikky radírgumiból a nagyfater bugylibivskájával vágjunk méretre egy párat és telepítsük fel fékrendszerünkre. Ugye milyen hülyén hangzik!?!? Én mégis inkább ezt választanám mint a Blekkendekkert.
??? Jelentkezzen már, aki megvesz egy drága/könnyû felnit és nekiáll fater flexével, hogy "javítom a fékhatást".
:-\ :-\ :-\
Nem hiszem hogy kézi flexeléssel szemre 90ÿ és ez ilyen egyszerû, már bocs.
Ha mindenáron barkácsolni akarunk, akkor javasolnám mindenkinek a szuperhálytekk Rotring Tikky radírgumiból a nagyfater bugylibivskájával vágjunk méretre egy párat és telepítsük fel fékrendszerünkre. Ugye milyen hülyén hangzik!?!? Én mégis inkább ezt választanám mint a Blekkendekkert.
Írta 2003. december 16. - 13:00
mielõtt nekiállna bárki is flexelni gondolkozzon má egy kicsit. elõször is pikk-pakk elfogy a fékpofa másdszor is telemegy a pofa anyagával a felni harmadszor meg amikor fog a fék digitális lesz. egyébként valóban télen pont az a gond hogy az olvadt lé ráfagy a felnire oszt pá.
Írta 2003. december 13. - 12:53
no szerintem,nem kell az egész felnit leönteni acetonnal! ;Dpedig a fpofát tényleg érdemes!lehet belemegy a dszuva,de ha ijen drasztikus módszert kell kipróbállni akkor a fpofának már majd mindeggy,nem?
A FLEXEL ÓVATOSAN!könnyen szét lehet barmolni a felnit!!
TAPASZTALATRÓL SZÁMOLJ BE!!
A FLEXEL ÓVATOSAN!könnyen szét lehet barmolni a felnit!!
TAPASZTALATRÓL SZÁMOLJ BE!!