na akkor sajna, de ugye BrotheR lesznek videok?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Bender feeling, avagy a letörésekrõl mindent
Indította
MudCow
, 2003. március 17. 14:01
Írta 2003. május 05. - 21:58
Írta 2003. május 05. - 21:54
Na erre kíváncsi leszek bár sajnos szombaton nem leszek itthon majd beszámoltok! De tény ha nem ugorja le akkor mindenki ki fogja röhögni4 És msot nem jöhet azzal, hogy mért te ugrod mert mások nem verték nagy dobra, hogy ugorják. Ja és nem tudom te mindig Milán és Milánról beszélsz és kérdezel sztem ne akarj annyi mindent amit õ küldd nem attól leszel nagyobb, hogy mindent ugrassz hanem amilyen stilusban bicozol....De gondolom szombaton mindenki megnézi az ugrásod amikor már csak azért is leugrod legfeljebb....
Írta 2003. május 05. - 21:43
igazatok van..de aazért ne vegyük el a kedvét a dologtól.. ;D ;D ML ne is figyelj rájuk inkább toljad:D
nagyon király vagy ;D ;D ;D
nagyon király vagy ;D ;D ;D
Írta 2003. május 05. - 21:38
Ja és tormnak igaza van... ML ezt már b*sztad... ha leugrod, max nem röhögnek ki, de úgy az egész elveszti a varázsát, hameg nem akkor meg... hát eléggé fájni fog az ego-d...
Írta 2003. május 05. - 21:37
Írta 2003. május 05. - 21:36
Danee... mindenki azt csinál, amit akar, nem kell engedélyt kérnie senkinek, hogy valakivel/kikkel elmenjen..... szive joga, ki merre megy...
Írta 2003. május 05. - 21:36
Írta 2003. május 05. - 21:34
Szerintem mostmár azért fogod egyébként leugrani, mert nem szeretnél felsülni, de ez csak egy felvetés, és egyáltalán nem biztos, de mostmár muszály lesz... :-\ Csak így már nincs meg a lényege annak, hogy egyébként ugrasz... Szerintem :-X
Írta 2003. május 05. - 21:34
nalam is vannak 1000X jobbak de en legalabb nem fikazok senkit...vagyis majdnem senkit ;D ;D
nekem csak azzal van bajom hogy elõre iszik a medve bõrére vagy mi...ez igynem OK 8)
majd ha leugrotta jarhat a szaja....
nekem csak azzal van bajom hogy elõre iszik a medve bõrére vagy mi...ez igynem OK 8)
majd ha leugrotta jarhat a szaja....
Írta 2003. május 05. - 21:32
vajda csak ovatosan, mer ml csakazér h ne fikázzuk beugorja majd... azt kitöri valamilyét (nem a bicajrol valamit... ;D)
na én nem fikázok mer 100 h mindenkinél rosszabbul küldöm... na akkor mehetek vagy nem? ha nem hát nem többség dönt 1ség nyal...
ml megvan már a hitec?
na én nem fikázok mer 100 h mindenkinél rosszabbul küldöm... na akkor mehetek vagy nem? ha nem hát nem többség dönt 1ség nyal...
ml megvan már a hitec?
Írta 2003. május 05. - 21:31
Viktor! Te mikor ugrod?
Utánad megyek én is. Persze nem rögtön, hanem mondjuk olyan 3-4 év múlva... sem... :-\
Utánad megyek én is. Persze nem rögtön, hanem mondjuk olyan 3-4 év múlva... sem... :-\
Írta 2003. május 05. - 21:30
ML, te normális vagy????? Mirõl beszélsz???!!!
Egy: A Stab-es arc piros Giroval, és régen DH1-el, most Psylo SL-el küldi, az a Boros.
Kettõ: A Ricsi nem gyökér, csak õ ugrotta a hegyen ELÕSZÖR!!! Neki amúgy HiTec DCX-e van Manitou X-vert Carbonnal...
Három: Elég szar lesz majd, ha itt eljár a szád, aztán a sípályán mindenki szeme láttára le fogod tolni, mert nem mered leugrani... eddig is elég sokan kétségbe vonják, amit itt összehordasz, de az bizztos, hogy ennyi hajcihõ után ha nem ugrod le, sokan ki fognak röhögni... egyátalán azt sem ártem, hogy miért kell ezt olyan nagy dobra verni... nem egy olyan bazinagy MÁR a sípályás letörés, lassan csak egy ember magas, szal már alapnak fog lassan számítani, és nem tudom, tényleg, minek ez a felhajtás... nem az ego-d miatt kell biciglizni, hanem hogy élvezd amit csinálsz. Ja és nem tudom, hogy ezek után ki a gyökér............. khmmmmm
Egy: A Stab-es arc piros Giroval, és régen DH1-el, most Psylo SL-el küldi, az a Boros.
Kettõ: A Ricsi nem gyökér, csak õ ugrotta a hegyen ELÕSZÖR!!! Neki amúgy HiTec DCX-e van Manitou X-vert Carbonnal...
Három: Elég szar lesz majd, ha itt eljár a szád, aztán a sípályán mindenki szeme láttára le fogod tolni, mert nem mered leugrani... eddig is elég sokan kétségbe vonják, amit itt összehordasz, de az bizztos, hogy ennyi hajcihõ után ha nem ugrod le, sokan ki fognak röhögni... egyátalán azt sem ártem, hogy miért kell ezt olyan nagy dobra verni... nem egy olyan bazinagy MÁR a sípályás letörés, lassan csak egy ember magas, szal már alapnak fog lassan számítani, és nem tudom, tényleg, minek ez a felhajtás... nem az ego-d miatt kell biciglizni, hanem hogy élvezd amit csinálsz. Ja és nem tudom, hogy ezek után ki a gyökér............. khmmmmm
Írta 2003. május 05. - 21:29
üdv.! berci: gyalog voltunk, nem akartam lábbal ugrani. amugy meg aranyos kis ugrást mutatott nekünk szedõ bácsi! ;D de szentem a kis merevemmel csatannék... na mind1 valoszínû kintleszek, és kamerázom ml-t. laci: nekem kész lesz a brinyóm, kérdés, hogy felengednek e szülõk.
Írta 2003. május 05. - 21:28
Írta 2003. május 05. - 21:28
ott kezdjük, hogy aki egyáltalán megpróbálja beadni a cuccot alapból nem gyökér.... > > és fõleg ne az szólja le aki még csak tervezi hogy ugrik..inkabb psszt :-X :-X mgyünk felvesszük kamerára mer kell esés a honlapra ;D ;D ;D azért soxerencsét az ugrásodhoz....kiváncsi leszek, hogy télleg beadod-e és nem csak a szád volt ilyen nagy :-X
ha beugrod elismerésem ;D ;D
ha nem akkor......... 8) mást nem tok... ;D ;D
ha beugrod elismerésem ;D ;D
ha nem akkor......... 8) mást nem tok... ;D ;D
Írta 2003. május 05. - 21:23
Írta 2003. május 05. - 21:22
Írta 2003. május 05. - 21:13
Egyébként is BrotheR mondta, hogy csak az a gyökér Ricsi esett el. Az nem az a csávó, akinek egy Kona Stinky, vagy Stab-ja van/volt egy shock works dh1-el, és egy piros Giro bukója. Mert ha az, akkor mért nem vette fel a full face-t, és akkor nem mentek volna szét a fogai/álla!
Storm., te ott voltál? mert ha igen, akkor lécci erre válaszolj! :-\
Írta 2003. május 05. - 21:08
Lehetséges megoldások:
1. Vagy rajtad röhög, mert 10 pontot adna az elõreszaltódra a géprõl(ezt tartom reálisnak)
2. Röhög magán, mert rájött milyen hülyeségeket mondott(Valószínûtlen)
3. Rájön az ötperc(hát szerinted mennyi az esélye?)
;D ;D ;D
Persze ez nem volt komoly
1. Vagy rajtad röhög, mert 10 pontot adna az elõreszaltódra a géprõl(ezt tartom reálisnak)
2. Röhög magán, mert rájött milyen hülyeségeket mondott(Valószínûtlen)
3. Rájön az ötperc(hát szerinted mennyi az esélye?)
;D ;D ;D
Persze ez nem volt komoly
Írta 2003. május 05. - 21:08
Egyébként is BrotheR mondta, hogy csak az a gyökér Ricsi esett el. Az nem az a csávó, akinek egy Kona Stinky, vagy Stab-ja van/volt egy shock works dh1-el, és egy piros Giro bukója. Mert ha az, akkor mért nem vette fel a full face-t, és akkor nem mentek volna szét a fogai/álla!