Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bender feeling, avagy a letörésekrõl mindent

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
523 hozzászólás a témában

Major_lacika

Major_lacika

törzsvendég

• fórumtag
  • 338 hozzászólás
Hhhhöõõ!
Mért röhögnél?Szombaton lemegyünk vonattal, oszt küldjük! ;)

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.269 hozzászólás
megugrod?? ??? ??? vagy talán már ugrottad is?! :o erre kiváncsi leszek!!! na azert megyek én is 8)...legalabb röhögök egy jot ;D ;D ;D ;D

Major_lacika

Major_lacika

törzsvendég

• fórumtag
  • 338 hozzászólás
KIRÁLYSÁG!!!!

Mindenki fasza, és IMÁDOM a Jani-hegyet!!!
Szombaton megyek Millánkával, meg a Szedõvel bringázni(Sípályás letörés!). Remélem yanee barátomnak is elkészül addigra a brinyónya, aztán küldjük! BrotheR, lehetne egy kérésem: Ki tudnál majd jönni, hogy szúrj egypár fényképet?
Berci, a képen meg mi vagyunk! :-* :-* :-* :-* :-* :-*
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, F.A.SZ.A. HELY!!!! ;D ;D ;D
És ezért már vagy 2hete piszok jó kedvem van!!!

ml

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
Teniszpályáknál be az erdõbe balra....sorompó...aztán kb 200m..

mastiff

mastiff

vendég

• fórumtag
  • 148 hozzászólás
KFKI sorhoz, hogy jutok el ? :)
Gondolom a Normánál a körforgalomnál lekúszok a KFKI irányába, és onnan ?
Thx elõre is.

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
Tényleg jók a képek!Ezen a képen a háttérbe nem yanee-ék vannak?http://www.freeweb.h...d3/000_0166.jpg

DANEE

DANEE

vendég

• fórumtag
  • 199 hozzászólás
Jok a képek, és akkor a videot várjuk.

BrotheR

BrotheR

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 hozzászólás
Hát a Stinky most pihen... merevvel most jobban megy...
Ha kisebbeket akarsz, menj le a KFKI sorhoz... ott vannak tanuló szintû jumpok

Viszont feltettem a Csütörtökön készült képeket! http://freeride.freeweb.hu !!! -> Gallery -> Freeride Day III. Vannak képek a Kápolnáról, Nagysípályásról, Fogas végállomásról, ilyenekrõl... szerintem jó kis nap volt...

mastiff

mastiff

vendég

• fórumtag
  • 148 hozzászólás
BrotheR, igazából engem csak az zavart meg, hogy azt hittem Stinky-vel tolod. Az arcod ismerõs volt, a honlapod alapján... na mindegy majd leközelebb bemutatkozom RL. Te nyomtad a zászlót.. királyos volt.
Kaplonához hasonló ugrató valahol nincs a hegyen, kisebb kivitelben ? Vagy valami DJ ?

BrotheR

BrotheR

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 hozzászólás
Mastiff: Ja, engem láttál képolnánál, Aki pedig tablet ugrott, az RobScabRóka...
Danee: Ma rakok fel képeket a sípálya letörésrõl, a videot meg még meg kell kapjam...

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
Yanee végre felkerültél a sípálya letöréshez? Mondtad korábban, hogy beugrod. Beugrottad? De kár, hogy nem voltam itthon.. :-\ :-\ Nem baj lesz még sok ilyen nap..

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.269 hozzászólás
lesznek hat! ;D ;D meg kiraly videok is!!! csak bas*ottul fujt a szel >:( de azert kiraly volt!!

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.754 hozzászólás
Lesznek új képek??

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.269 hozzászólás
telleg durva volt a freeride day csutortokon!!!jo kis volnat volt mi BrotheR ;D ;D megyunk holnap is aztan meg ride ezerrel!!!! na csao

DANEE

DANEE

vendég

• fórumtag
  • 199 hozzászólás
kitörte a mozot?
és brother azt irtad az oldaladon a vendégkönyvbe, hogy kancso ugrásárol(nagy letörés, sipálya) vannak videok. feltennég öket? vagy ha fenn vannak hol lehet megnézni?

yanee

yanee

vendég

• fórumtag
  • 203 hozzászólás
ehhe.... szedõ... azért össztelóssal is összehúzta magát rendesen ;D brother: a letörésrõl mér nem nyomtál fel képet? és nem tudjátok ki építette az "akadályt"? ;D (kis ugrato a sipalyas letörés elõtt) meg ez a kancsó gyerek... látta vki a teló törését? ;)

TOM

TOM

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás
Tenyleg nagyon dicseretes hogy sokan par ev alatt ennyit fejlodtek!
Sokatokat mar lattalak, egyik hetvegen voltam fent HHH + Janihegyen.

mastiff

mastiff

vendég

• fórumtag
  • 148 hozzászólás
Sziasztok

BrotheR nem veled találkoztam ma (csütörtök) a Kápolnáná? Én a Bear-el tesom egy Wheeler-el cimbim egy Magellan Serpensel volt. Mi nem ugrottunk semmit, de ha ti voltatok, akkor gratula mert nagyon jól külditek.
A trükkök nevét nem tudom, csak talán egy-kettõt az biztos, hogy valaki csinált tabletopot, és azt hiszem te meg a gép farát raktad ki meg vissza .. kék Konaval..
Na szóval elismerésem!
Két hete van meg a gépem, nem tudom mikor merem majd bevállalni a kápolnát, kérdeztem valamelyik sráctól aki ott volt, hogy nincs -e valahol kisebb kezdésnek, de azt mondta, hogy igazából csak Hangár meg Görzenál van... tényleg ez a helyzet ?
thx

BrotheR

BrotheR

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 hozzászólás
Na, feltettem pár új képet a hétvégérõl... van pár kép a Káõolnáról is, meg az Extreeem letörésrõl...
Csekk: http://freeride.freeweb.hu -> Gallery -> Freeride day II.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Akkor én most inkább: :-X

Egyébként viccen kívül van igazság abban amit mondasz, mert fonák módon arra van lehetõségem, hogy frankó gépet építsek, de arra már alig, hogy használjam is.../eltekintve attól, hogy most el van törve a kéztõcsontom/, ahogy pl. Kislust is kifejtette a "félelemleküzdés..." topicban.
Legalább elmondhatom -amit azért sejtettünk már egy ideje- hogy a gépen nem múlik, hogy mit csinálok és mit nem.