Hhhhöõõ!
Mért röhögnél?Szombaton lemegyünk vonattal, oszt küldjük!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Bender feeling, avagy a letörésekrõl mindent
Indította
MudCow
, 2003. március 17. 14:01
Írta 2003. május 05. - 20:58
Írta 2003. május 05. - 20:52
megugrod?? ??? ??? vagy talán már ugrottad is?! erre kiváncsi leszek!!! na azert megyek én is 8)...legalabb röhögök egy jot ;D ;D ;D ;D
Írta 2003. május 05. - 20:23
KIRÁLYSÁG!!!!
Mindenki fasza, és IMÁDOM a Jani-hegyet!!!
Szombaton megyek Millánkával, meg a Szedõvel bringázni(Sípályás letörés!). Remélem yanee barátomnak is elkészül addigra a brinyónya, aztán küldjük! BrotheR, lehetne egy kérésem: Ki tudnál majd jönni, hogy szúrj egypár fényképet?
Berci, a képen meg mi vagyunk! :-* :-* :-* :-* :-* :-*
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, F.A.SZ.A. HELY!!!! ;D ;D ;D
És ezért már vagy 2hete piszok jó kedvem van!!!
ml
Mindenki fasza, és IMÁDOM a Jani-hegyet!!!
Szombaton megyek Millánkával, meg a Szedõvel bringázni(Sípályás letörés!). Remélem yanee barátomnak is elkészül addigra a brinyónya, aztán küldjük! BrotheR, lehetne egy kérésem: Ki tudnál majd jönni, hogy szúrj egypár fényképet?
Berci, a képen meg mi vagyunk! :-* :-* :-* :-* :-* :-*
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, F.A.SZ.A. HELY!!!! ;D ;D ;D
És ezért már vagy 2hete piszok jó kedvem van!!!
ml
Írta 2003. május 05. - 13:47
Írta 2003. május 05. - 13:42
KFKI sorhoz, hogy jutok el ?
Gondolom a Normánál a körforgalomnál lekúszok a KFKI irányába, és onnan ?
Thx elõre is.
Gondolom a Normánál a körforgalomnál lekúszok a KFKI irányába, és onnan ?
Thx elõre is.
Írta 2003. május 05. - 12:09
Tényleg jók a képek!Ezen a képen a háttérbe nem yanee-ék vannak?http://www.freeweb.h...d3/000_0166.jpg
Írta 2003. május 04. - 08:08
Írta 2003. május 04. - 01:31
Hát a Stinky most pihen... merevvel most jobban megy...
Ha kisebbeket akarsz, menj le a KFKI sorhoz... ott vannak tanuló szintû jumpok
Viszont feltettem a Csütörtökön készült képeket! http://freeride.freeweb.hu !!! -> Gallery -> Freeride Day III. Vannak képek a Kápolnáról, Nagysípályásról, Fogas végállomásról, ilyenekrõl... szerintem jó kis nap volt...
Ha kisebbeket akarsz, menj le a KFKI sorhoz... ott vannak tanuló szintû jumpok
Viszont feltettem a Csütörtökön készült képeket! http://freeride.freeweb.hu !!! -> Gallery -> Freeride Day III. Vannak képek a Kápolnáról, Nagysípályásról, Fogas végállomásról, ilyenekrõl... szerintem jó kis nap volt...
Írta 2003. május 03. - 23:57
BrotheR, igazából engem csak az zavart meg, hogy azt hittem Stinky-vel tolod. Az arcod ismerõs volt, a honlapod alapján... na mindegy majd leközelebb bemutatkozom RL. Te nyomtad a zászlót.. királyos volt.
Kaplonához hasonló ugrató valahol nincs a hegyen, kisebb kivitelben ? Vagy valami DJ ?
Kaplonához hasonló ugrató valahol nincs a hegyen, kisebb kivitelben ? Vagy valami DJ ?
Írta 2003. május 03. - 23:35
Mastiff: Ja, engem láttál képolnánál, Aki pedig tablet ugrott, az RobScabRóka...
Danee: Ma rakok fel képeket a sípálya letörésrõl, a videot meg még meg kell kapjam...
Danee: Ma rakok fel képeket a sípálya letörésrõl, a videot meg még meg kell kapjam...
Írta 2003. május 03. - 21:06
Yanee végre felkerültél a sípálya letöréshez? Mondtad korábban, hogy beugrod. Beugrottad? De kár, hogy nem voltam itthon.. :-\ :-\ Nem baj lesz még sok ilyen nap..
Írta 2003. május 03. - 19:56
lesznek hat! ;D ;D meg kiraly videok is!!! csak bas*ottul fujt a szel > de azert kiraly volt!!
Írta 2003. május 03. - 10:49
Írta 2003. május 02. - 19:13
telleg durva volt a freeride day csutortokon!!!jo kis volnat volt mi BrotheR ;D ;D megyunk holnap is aztan meg ride ezerrel!!!! na csao
Írta 2003. május 02. - 15:02
kitörte a mozot?
és brother azt irtad az oldaladon a vendégkönyvbe, hogy kancso ugrásárol(nagy letörés, sipálya) vannak videok. feltennég öket? vagy ha fenn vannak hol lehet megnézni?
és brother azt irtad az oldaladon a vendégkönyvbe, hogy kancso ugrásárol(nagy letörés, sipálya) vannak videok. feltennég öket? vagy ha fenn vannak hol lehet megnézni?
Írta 2003. május 02. - 11:53
ehhe.... szedõ... azért össztelóssal is összehúzta magát rendesen ;D brother: a letörésrõl mér nem nyomtál fel képet? és nem tudjátok ki építette az "akadályt"? ;D (kis ugrato a sipalyas letörés elõtt) meg ez a kancsó gyerek... látta vki a teló törését?
Írta 2003. május 02. - 01:48
Tenyleg nagyon dicseretes hogy sokan par ev alatt ennyit fejlodtek!
Sokatokat mar lattalak, egyik hetvegen voltam fent HHH + Janihegyen.
Sokatokat mar lattalak, egyik hetvegen voltam fent HHH + Janihegyen.
Írta 2003. május 02. - 00:15
Sziasztok
BrotheR nem veled találkoztam ma (csütörtök) a Kápolnáná? Én a Bear-el tesom egy Wheeler-el cimbim egy Magellan Serpensel volt. Mi nem ugrottunk semmit, de ha ti voltatok, akkor gratula mert nagyon jól külditek.
A trükkök nevét nem tudom, csak talán egy-kettõt az biztos, hogy valaki csinált tabletopot, és azt hiszem te meg a gép farát raktad ki meg vissza .. kék Konaval..
Na szóval elismerésem!
Két hete van meg a gépem, nem tudom mikor merem majd bevállalni a kápolnát, kérdeztem valamelyik sráctól aki ott volt, hogy nincs -e valahol kisebb kezdésnek, de azt mondta, hogy igazából csak Hangár meg Görzenál van... tényleg ez a helyzet ?
thx
BrotheR nem veled találkoztam ma (csütörtök) a Kápolnáná? Én a Bear-el tesom egy Wheeler-el cimbim egy Magellan Serpensel volt. Mi nem ugrottunk semmit, de ha ti voltatok, akkor gratula mert nagyon jól külditek.
A trükkök nevét nem tudom, csak talán egy-kettõt az biztos, hogy valaki csinált tabletopot, és azt hiszem te meg a gép farát raktad ki meg vissza .. kék Konaval..
Na szóval elismerésem!
Két hete van meg a gépem, nem tudom mikor merem majd bevállalni a kápolnát, kérdeztem valamelyik sráctól aki ott volt, hogy nincs -e valahol kisebb kezdésnek, de azt mondta, hogy igazából csak Hangár meg Görzenál van... tényleg ez a helyzet ?
thx
Írta 2003. április 30. - 23:03
Na, feltettem pár új képet a hétvégérõl... van pár kép a Káõolnáról is, meg az Extreeem letörésrõl...
Csekk: http://freeride.freeweb.hu -> Gallery -> Freeride day II.
Csekk: http://freeride.freeweb.hu -> Gallery -> Freeride day II.
Írta 2003. április 28. - 23:05
Akkor én most inkább: :-X
Egyébként viccen kívül van igazság abban amit mondasz, mert fonák módon arra van lehetõségem, hogy frankó gépet építsek, de arra már alig, hogy használjam is.../eltekintve attól, hogy most el van törve a kéztõcsontom/, ahogy pl. Kislust is kifejtette a "félelemleküzdés..." topicban.
Legalább elmondhatom -amit azért sejtettünk már egy ideje- hogy a gépen nem múlik, hogy mit csinálok és mit nem.
Egyébként viccen kívül van igazság abban amit mondasz, mert fonák módon arra van lehetõségem, hogy frankó gépet építsek, de arra már alig, hogy használjam is.../eltekintve attól, hogy most el van törve a kéztõcsontom/, ahogy pl. Kislust is kifejtette a "félelemleküzdés..." topicban.
Legalább elmondhatom -amit azért sejtettünk már egy ideje- hogy a gépen nem múlik, hogy mit csinálok és mit nem.