Á az nagyon messze van ilyen dog melegbe! Kitekerni???? ODa csomot inkább tolni kell nem lehet ösztelossal tekerni. ML most nem érteleke egyzsr azt mondod " Megyek birngázni a Milánnal és a Szedõvel" Másszor meg azt, hogy ne legyen ott senki más... Ez most hogy van?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Bender feeling, avagy a letörésekrõl mindent
Started by
MudCow
, 2003. March 17. 14:01
Posted 2003. May 07. - 21:53
Posted 2003. May 07. - 21:17
Posted 2003. May 07. - 20:56
igen, majd a reptéri letöréseket is fogjuk mutatni neki, bár nemtom, hogy ezzel a géppel mennyire lesz kedve oda kitekerni!
Posted 2003. May 07. - 18:40
ha pár kamerát több ponton elhelyeznénk a letörés körül, 3d-s modellt lehetne csinálni. pause, és körbe lehet járni
olyan disorde2-s firkát megnéznék igy..
"starring with ... ML ... paff "
olyan disorde2-s firkát megnéznék igy..
"starring with ... ML ... paff "
Posted 2003. May 07. - 07:48
Szerintem a fórumon senki nem ......., mert azok már ki vannak moderálva. Szerintem a Nagysípályára azért gyakorolhatnál párat a kicsin, vagy egy kicsit nagyobb lendülettel méz rá a nagybónuszra, és akkor leszállsz egész az aljába, és az is üthet kb. akkorát mint a nagysípálya. Tudom, Milán így, meg úgy és már unjátok, de azért õ is azt mondta, hogy kell kisebbeket ugrani egy olyan ugrás elõtt, amit nem hibázhatsz
Az meg, hogy milyen géped van, szvsz magánügy, de ne azért ugord Hitec-kel, mert Milán, és a DCX-X-Vert Carbonos fazon(Ricsi?) is azzal ugrotta.
Az meg, hogy milyen géped van, szvsz magánügy, de ne azért ugord Hitec-kel, mert Milán, és a DCX-X-Vert Carbonos fazon(Ricsi?) is azzal ugrotta.
Posted 2003. May 06. - 22:37
Lehet mégiscsak eladta a Norbi...
Csak már azon is csodálkoztunk, hogy van olyan ember, akinek Vega2+ShiverDC+GustavM bringája van és vesz egy Vega1+BigOne+RST fék gépet... :
Csak már azon is csodálkoztunk, hogy van olyan ember, akinek Vega2+ShiverDC+GustavM bringája van és vesz egy Vega1+BigOne+RST fék gépet... :
Posted 2003. May 06. - 21:56
igaza van Bercinek...nem jó ötlet minõsíteni másokat mig nem ismered öket... > >
inkább haddlássam azt a videót..várom nagy szeretettel ;D ;D
inkább haddlássam azt a videót..várom nagy szeretettel ;D ;D
Posted 2003. May 06. - 21:47
Ja ez a váz ami a hi-tec reprikád és amúgy házilag lett csinálva egy merevbõl?? De sztem biztos mások is lesznek ott úgyhogy arra ne számíts, hogy csak annyian lesznek amennyire számolsz! Egyébként sztem ne minõsíts a forumon senkit, hogy "nem tûnik olyan......-nak." És azért SOk SZERENCSÉt én is kívánok és akkor tényleg legyen bedigizve, hogy megnézhessük. Danne a Hûvösvölgyöt kell majd neki megmutatni ott is van egy pár!
Posted 2003. May 06. - 20:22
ML-nél ez már szinte megszokott, mert ugye már volt egy wega 2ese nem tom milyen telóval, vmi jóval. Aztán meg vett 1 wega 1est bigone-val:/
Posted 2003. May 06. - 20:08
Posted 2003. May 06. - 20:07
danee, csak a vázat kérdezte!!! és én azt is szúrtam, egyébként bárkit megkérdezhetsz, mert már vagy 2hete az enyém, csak egy superT villa feszít benne!
Posted 2003. May 06. - 19:59
Posted 2003. May 06. - 19:54
Posted 2003. May 06. - 19:53
utálom a közönséget! itt a városban is qurvára utálom; ha néznek! nem arról van szó, hogy nem merem +minden, de ne legyen közönség! ha ismered storm.-ot személyesen, akkor beszélj vele/add meg valamelyikõtök számát! 2emberke jön és kifúúújjjjt!
De aztán tényleg mutassatok ám még letöréseket!
De aztán tényleg mutassatok ám még letöréseket!
Posted 2003. May 06. - 19:44
Én se fikáztalak! és nem vagyok ...... . És a többiek se azok!
Ha nem megy, probáld + amellette lévö kis sipályást!
vagyha nem vaygok(nem tunok) ...... akkor találk és mutatunk neked még jo helyeket stormmal!
Ha nem megy, probáld + amellette lévö kis sipályást!
vagyha nem vaygok(nem tunok) ...... akkor találk és mutatunk neked még jo helyeket stormmal!
Posted 2003. May 06. - 19:33
hát, már bánom is, hogy felvetettem ezt a témát a fórumon! Egyébként: Csávesz Báktáló!!!
Na, a következõ a helyzet, nem mondom meg, hogy mikor megyek! Kettõ fehérevári haverom lesz velem, felveszik videóra, aztán digizzük a gépre, oszt örülhettek, hogy nézhetitek! ;D
Ez a frankó, hát nem?!
Mondjuk én Storm.-mal szeretnék majd találkázni, mert õ nem tûnik olyan......-nak. és sok szerencsét is kívánt! Ha megadod a számod, egyeztetünk!
és asszem danee kérdezte, hopgy megvan-e? Igen, de most egy olyan hitec szerüt, ami tuningolva van:
ml
Na, a következõ a helyzet, nem mondom meg, hogy mikor megyek! Kettõ fehérevári haverom lesz velem, felveszik videóra, aztán digizzük a gépre, oszt örülhettek, hogy nézhetitek! ;D
Ez a frankó, hát nem?!
Mondjuk én Storm.-mal szeretnék majd találkázni, mert õ nem tûnik olyan......-nak. és sok szerencsét is kívánt! Ha megadod a számod, egyeztetünk!
és asszem danee kérdezte, hopgy megvan-e? Igen, de most egy olyan hitec szerüt, ami tuningolva van:
ml
Posted 2003. May 06. - 19:30
hát berci, amekkora téma lett, ott lesz a köv bmf tali:))
Akkor most már értem, mért került a megmozdulásba a topic
ML irsz? megvan a HiTech?
Posted 2003. May 06. - 18:22
És nem érek rá!!!? >
Bakker! Legalább 3 kamerát vigyetek!!! Bendert is mindig egyszerre nyolc kamerából lehet nézni, mikor firkázik. Persze ez nem utalás volt, de tényleg!
SOK SIKERT KÍVÁNOK!!!
Bakker! Legalább 3 kamerát vigyetek!!! Bendert is mindig egyszerre nyolc kamerából lehet nézni, mikor firkázik. Persze ez nem utalás volt, de tényleg!
SOK SIKERT KÍVÁNOK!!!
Posted 2003. May 06. - 17:54
Posted 2003. May 05. - 21:58
...én már csak sikeres leérkezést kívánhatok.....
meg sok szerencsét..mert szükséged lesz rá ;D ;D ;D
meg sok szerencsét..mert szükséged lesz rá ;D ;D ;D