Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bender feeling, avagy a letörésekrõl mindent

- - - - -

• Please log in to reply
523 replies to this topic

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,436 posts
Á az nagyon messze van ilyen dog melegbe! Kitekerni???? ODa csomot inkább tolni kell nem lehet ösztelossal tekerni. ML most nem érteleke egyzsr azt mondod " Megyek birngázni a Milánnal és a Szedõvel" Másszor meg azt, hogy ne legyen ott senki más... Ez most hogy van?

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
reptéri letörés?
az hol lészen?a sziklafal a vitorlázóreptér szélénél? ???

DANEE

DANEE

vendég

• fórumtag
  • 199 posts
igen, majd a reptéri letöréseket is fogjuk mutatni neki, bár nemtom, hogy ezzel a géppel mennyire lesz kedve oda kitekerni! :D :D

zsomi

zsomi

vendég

• fórumtag
  • 221 posts
ha pár kamerát több ponton elhelyeznénk a letörés körül, 3d-s modellt lehetne csinálni. pause, és körbe lehet járni :)
olyan disorde2-s firkát megnéznék igy..
"starring with ... ML ... paff "

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,754 posts
Szerintem a fórumon senki nem ......., mert azok már ki vannak moderálva. Szerintem a Nagysípályára azért gyakorolhatnál párat a kicsin, vagy egy kicsit nagyobb lendülettel méz rá a nagybónuszra, és akkor leszállsz egész az aljába, és az is üthet kb. akkorát mint a nagysípálya. Tudom, Milán így, meg úgy és már unjátok, de azért õ is azt mondta, hogy kell kisebbeket ugrani egy olyan ugrás elõtt, amit nem hibázhatsz ;)

Az meg, hogy milyen géped van, szvsz magánügy, de ne azért ugord Hitec-kel, mert Milán, és a DCX-X-Vert Carbonos fazon(Ricsi?) is azzal ugrotta.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Lehet mégiscsak eladta a Norbi...

Csak már azon is csodálkoztunk, hogy van olyan ember, akinek Vega2+ShiverDC+GustavM bringája van és vesz egy Vega1+BigOne+RST fék gépet... ::)

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,269 posts
igaza van Bercinek...nem jó ötlet minõsíteni másokat mig nem ismered öket... >:( >:(
inkább haddlássam azt a videót..várom nagy szeretettel ;D ;D

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,436 posts
Ja ez a váz ami a hi-tec reprikád és amúgy házilag lett csinálva egy merevbõl?? De sztem biztos mások is lesznek ott úgyhogy arra ne számíts, hogy csak annyian lesznek amennyire számolsz! Egyébként sztem ne minõsíts a forumon senkit, hogy "nem tûnik olyan......-nak." És azért SOk SZERENCSÉt én is kívánok és akkor tényleg legyen bedigizve, hogy megnézhessük. Danne a Hûvösvölgyöt kell majd neki megmutatni ott is van egy pár!

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
ML-nél ez már szinte megszokott, mert ugye már volt egy wega 2ese nem tom milyen telóval, vmi jóval. Aztán meg vett 1 wega 1est bigone-val:/

DANEE

DANEE

vendég

• fórumtag
  • 199 posts
neemá! télleg? ki a gazdája?

Major_lacika

Major_lacika

törzsvendég

• fórumtag
  • 338 posts
danee, csak a vázat kérdezte!!! és én azt is szúrtam, egyébként bárkit megkérdezhetsz, mert már vagy 2hete az enyém, csak egy superT villa feszít benne! ;) ;) ;)

BrotheR

BrotheR

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 posts
ML, az a bicigli nem is a tied, ismerem a gazdáját...

Major_lacika

Major_lacika

törzsvendég

• fórumtag
  • 338 posts
a mellette lévõ meg nem jön be! :P
Marad a nagy!

Major_lacika

Major_lacika

törzsvendég

• fórumtag
  • 338 posts
utálom a közönséget! itt a városban is qurvára utálom; ha néznek! nem arról van szó, hogy nem merem +minden, de ne legyen közönség! ha ismered storm.-ot személyesen, akkor beszélj vele/add meg valamelyikõtök számát! 2emberke jön és kifúúújjjjt!
De aztán tényleg mutassatok ám még letöréseket! ;)

DANEE

DANEE

vendég

• fórumtag
  • 199 posts
Én se fikáztalak! és nem vagyok ...... . És a többiek se azok!
Ha nem megy, probáld + amellette lévö kis sipályást!
vagyha nem vaygok(nem tunok) ...... akkor találk és mutatunk neked még jo helyeket stormmal!

Major_lacika

Major_lacika

törzsvendég

• fórumtag
  • 338 posts
hát, már bánom is, hogy felvetettem ezt a témát a fórumon! Egyébként: Csávesz Báktáló!!!
Na, a következõ a helyzet, nem mondom meg, hogy mikor megyek! Kettõ fehérevári haverom lesz velem, felveszik videóra, aztán digizzük a gépre, oszt örülhettek, hogy nézhetitek! ;D
Ez a frankó, hát nem?!
Mondjuk én Storm.-mal szeretnék majd találkázni, mert õ nem tûnik olyan......-nak. és sok szerencsét is kívánt! :D Ha megadod a számod, egyeztetünk! ;)

és asszem danee kérdezte, hopgy megvan-e? Igen, de most egy olyan hitec szerüt, ami tuningolva van:
Feltöltött kép

ml

DANEE

DANEE

vendég

• fórumtag
  • 199 posts

hát berci, amekkora téma lett, ott lesz a köv bmf tali:))

Akkor most már értem, mért került a megmozdulásba a topic :)
ML irsz? megvan a HiTech?

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,754 posts
És nem érek rá!!!? >:(

Bakker! Legalább 3 kamerát vigyetek!!! Bendert is mindig egyszerre nyolc kamerából lehet nézni, mikor firkázik. Persze ez nem utalás volt, de tényleg!

SOK SIKERT KÍVÁNOK!!! ;)

zsomi

zsomi

vendég

• fórumtag
  • 221 posts
hát berci, amekkora téma lett, ott lesz a köv bmf tali:))
hánykor lesz az eksön?

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,269 posts
...én már csak sikeres leérkezést kívánhatok.....
meg sok szerencsét..mert szükséged lesz rá ;D ;D ;D