Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bender feeling, avagy a letörésekrõl mindent

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
523 hozzászólás a témában

BrotheR

BrotheR

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 hozzászólás
Hát, egyet tisztázzunk... én nem ugrottam a Sípályát (a nagyot), vagy most a kicsire gondolsz? Az csak annyival parább, mint a bónusz, hogy kövek vannak az ívében, és ha nincs elsõ féked (nekem nincs) akkor belemehetsz a fába ott alul... ja és kb. 10 centivel nagyobb...
A nagy sípálya viszont teljesen más... gyökeres talajról ugrasz el, nekifutási hely sincsen (mondjuk ami van az bõven elég), és utána bazi sziklás ív, ja és akkorát kell tompítani, amekkorát bírsz, különben ha nem tartod a bicót erõsen akkor stucnifejelés... amúgy most pénteken ugrotta a Szedõ és a Kancsó... Szedõ simán leküldte, Kancsó elborult, de most csak a lábát horzsolta le... mázlista az a gyerek... és nincs fajsúlya ahhoz, hogy nagyot essen... kb a bicójával, és ruhában 35 kiló... ja és a Kancsó esésérõl van video is...majd felteszem netre a többi képpel együtt (a Szedõ ugrásáról képek vannak, nagyon jó lett... hamarosan felkerül...)

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.269 hozzászólás
udv....na hogy s mint? ma beugrottam az utatugrast a mechwartnl...vagy valami ilyesmi a neve...aztan meg eltort a kulcsontom:) es most egy kezzel irok...

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
Nem, mert egyszer voltam ott amikor ugorható volt aztán ne is néztem hol kéne ugrani, mert tudtam, hogy nem merem. A gt letörést sem ugrottam még bár az se kisebb ha jól tudom. Majd fokozatosan..

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.754 hozzászólás
És a kis sípályát már megugrottad Berci?

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
Hát azért a sipálya az nem bonusz merta bonusz nagyon kicsi a kis sipályához kéepst mega sipályánál bezarhat a fa.. Szal sztem jóval nagyobb...még nem álltam alá de majd vmikor...

Bodri

Bodri

vendég

• fórumtag
  • 32 hozzászólás
Brother: A sipálya letörés(amit ugrottál) milyen a bonuszhoz képest?, mert sztem a bonus nagy letörést egyszerûen nem lehet elbaszni.
Más : Vasárnap igen nagy valószinûséggel én is megyek fogasozni haverokkal majd talx
Más : Épitek funboxot fából már félig kész
ha vkinek van kedve kipróbálni irjon a rámpa meg az asztal már kész csak leérkezõ kell
Más : mi a helyzet a NORTH SHORE ral a hegyen ?
lesz vhol?

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
A képbõl itélve a Sánfránsziszkó utcája az arra van, hogy: elmész a Sváb-hegy megállóig (fogas) ott elindulsz balra, le a hegyrõl, át a játszótéren és ott lesz egy utca aminek a szélén végig megy a lépcsõsor, na és aszem az az az utca.
De ha nem akkor Bráda felvilágosít titeket.

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
Én mehetek a Moszkva felõl... Vasárnapra gondolsz?, azt még nem tom, hogy megyek hányra a fogashoz de azt még majd beszéljük...

MudCow

MudCow

törzsvendég

• fórumtag
  • 336 hozzászólás
Akkor még ismerem a betûk rejtett világát! 8) A nyugatiból mennyi idõ lassan a cél? Ja és nem jön valaki legalább a moszkva felõl? nem szeretek egyedül tekerni! sõt gondolom az már a hegy lába ::) szóval már halál! de majd megoldom egyedül is!

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.754 hozzászólás
János kórház ::) ;)

MudCow

MudCow

törzsvendég

• fórumtag
  • 336 hozzászólás
Nekem jó a 11! Megnéztem a térképen és ha nem fejjellefelé volt, akkor van ott egy kórház! :D
Szóval mehetünk!

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.269 hozzászólás
szoval mikor?! megyek en is!!!! ;D ;D

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.754 hozzászólás
Elmész a Moszkva térre és onnan a Szilágyi Erzsébet fasoron mész a villamos mellett és ott lesz a fogas végállomás balra ;)

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
A fogashoz hogy kell menni??? aMoszkva térrõl a 56os villamso vonalán van! 11 az nem jóa vasárnap vagy kicsit késõbb? Megint jó sokan leszünk gondolom én...

MudCow

MudCow

törzsvendég

• fórumtag
  • 336 hozzászólás
Szóval vasárnap a fogasnál! ::)
Kicsit bóvebben: nekem mindegy! csak ne reggel 6! :D Ja és hogy lehet megközelíteni?

BrotheR

BrotheR

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 hozzászólás
Hát ja, fogjuk rá

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
Jó vasárnap ride de megyünk szombaton is nem?? Monjuk én szombaton sztem csak délútán tudok menni...BrotheR te mindkét nap reggeltõl estig?

BrotheR

BrotheR

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 hozzászólás
Jó, akkor majd fogasnál talizunk, én kinnleszek vasárnap is...

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.269 hozzászólás
vasárnap?! hova?! ki?! mikor?! hol?! minek?! en is akaroook menni ;D ;D szoval?!

MudCow

MudCow

törzsvendég

• fórumtag
  • 336 hozzászólás
Brother: akkor vasárnap? mi legyen? ráérsz? hol?
Bárki más? Nem igérek semmit! De biztos van arra valami amin lehet ridolni! ::)