Lenne pár kérdésem a bender feelingesekhez:
Hol van a Hüvösvölgy letörés, és persze az amit a Szedõvel akart a Misi levitetni.
Ha valaki levitte már a sípálya terörést igazán leírhatná, hogy mihez hasonlít... ;D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Bender feeling, avagy a letörésekrõl mindent
Indította
MudCow
, 2003. március 17. 14:01
Írta 2003. március 23. - 20:29
Írta 2003. március 23. - 20:10
Írta 2003. március 23. - 20:07
Bocs Cow, de ma nem tudtam kimenni... tanulnom kellett, és tegnap nem tudtam elintézni, mert tegnap is ki kellett mennem hegyre a Fundango fotózásra... elhalaszthatjuk jövõ hétvégére?
Írta 2003. március 23. - 19:46
az a csávó akinek a szekciója ugy kezdõdik hogy táblán no skateboardnig, no skating,stb, és alatta van a bike? az tényleg egy állat:) nem értem hogy ezek a filmek miért nem olyan felkapottak, amikor valakik sokkal jobban küldik mint pl a disorder3ban. Ellsworth-el pedálbolugrással letörést...
a letörés f@sza, mejd megnézem ha lesz mivel. A mechwart tetõrõl pikcsör van?
megnéztem a vidijót, ez a russ beteg ;D..."down with the sickness"
a letörés f@sza, mejd megnézem ha lesz mivel. A mechwart tetõrõl pikcsör van?
megnéztem a vidijót, ez a russ beteg ;D..."down with the sickness"
Írta 2003. március 23. - 19:12
Na hazaértem, "épségben"! Brother nem láttam a stinkit semerre úgyhogy elmentem másokkal! Amekkora paraszt vagyok, nem tudom kik voltak. De aszem Daniék! Szóval mára csak a bónuszt volt! Más is lett volna, csakhát! ??? Aki látott az felismerhetett a próbababa fejrõl a nyereg helyett! (tehén nem volt)
Szóval aki felvette hihetetlen produkciómat kérem jelentkezzen!
Ja a Russ Morell télleg állat! Benne van a third down, és ott úgy nyomja a lépcsõket mint a Krispy a Karpiellel, meg azért bunizik is néhány csunyát, lépcsõre persze!
Nagyfõnök: Azért még vannak mudok néhányfele! És volt aminek már én sem örültem!
Szóval aki felvette hihetetlen produkciómat kérem jelentkezzen!
Ja a Russ Morell télleg állat! Benne van a third down, és ott úgy nyomja a lépcsõket mint a Krispy a Karpiellel, meg azért bunizik is néhány csunyát, lépcsõre persze!
Nagyfõnök: Azért még vannak mudok néhányfele! És volt aminek már én sem örültem!
Írta 2003. március 23. - 19:11
Írta 2003. március 23. - 19:07
Tegnap elött voltunk fent, igaz csak köves pályákat mentünk, de az száraz volt.
Írta 2003. március 23. - 19:04
Írta 2003. március 23. - 18:34
A misi nem ugrotta, amit a Szedõvel akart ugratni... még a McWart tetõt sem ugrotta le, pedig az csak 2 méter...
Írta 2003. március 23. - 04:11
A merev vázas letörés ugrás mintapéldája Russ Morrel aki egy merevfarú Balfa géppel elõször 20x30 lábat ugrik ami 36láb hosszú ugrást, zuhanást jelent, majd 30x30 lábat ami ~42,5 láb szállást jelent.
Ha jól számolom akkor 11 és 13 méteres letörések, a szállás hosszát számítva, mert az a lényeg, smindez MEReV vázzal!!!
Csikidám: http://v10.pinkbike....ideo/russ30.WMV
Ha jól számolom akkor 11 és 13 méteres letörések, a szállás hosszát számítva, mert az a lényeg, smindez MEReV vázzal!!!
Csikidám: http://v10.pinkbike....ideo/russ30.WMV
Írta 2003. március 23. - 03:38
Írta 2003. március 23. - 03:20
GT letörés: Hát akkor letörésedre találtál. A GT tudod hol van? végig mész rajta, kiérsz az aszfaltra, lemész, át a kis téren, ott balra, tekersz, tekersz, füves, kanyarnál, nem a játszóteresnél jobbra, le a betonon, megálsz ahogy meglátod a mészkö falat, na ha tudod milyen egy letörés akkor itt megtalálod.
Ha megtaláltad akkor fentebb a bokrok között találsz feljáratot a letöréshez.
Csak az a gond, hogy én a leírás alapján simán oda találnék, de rajtam kívül senki más.
Ha megtaláltad akkor fentebb a bokrok között találsz feljáratot a letöréshez.
Csak az a gond, hogy én a leírás alapján simán oda találnék, de rajtam kívül senki más.
Írta 2003. március 23. - 02:52
kulcscsonttöréssel vigyázz, mert akármennyire erõsnek érzed a karod, nem szabad erõltetni, mert ha tönkremegy, egy életre hazavág. Haveromnak volt kulcscsonttörése kb fél éve, kicsit több, de recseg a válla ha fekvenyom. Egy másik srácnak protézist kellett berakni mert szétcsúszott, õ nem bringázott, de nem is fog.
A gt letörést meg tudjátok mondani hol van? remélem sima, nem szeretek erdõben ugrálni.
(félve kérdezem, de nem szeretne valaki egy fullyt?alsó soromba, plz, nem tudok bringázni!!! )
A gt letörést meg tudjátok mondani hol van? remélem sima, nem szeretek erdõben ugrálni.
(félve kérdezem, de nem szeretne valaki egy fullyt?alsó soromba, plz, nem tudok bringázni!!! )
Írta 2003. március 23. - 01:23
Kulcscsont töréssel, ha nem mûtik akkor 4-5 hét mulva szinte a régi, csak 1 hónapig lájtosan!!! Mert , ha esel megint eltörik és még jobban mint elsöre.
És a Gulya nem ugrotta le amit a Szedõvel csináltatott volna?
És a Gulya nem ugrotta le amit a Szedõvel csináltatott volna?
Írta 2003. március 22. - 23:29
ahol a Milán ROMMÁ töri magát, ott eléggé nagy esélyünk lenne arra, hogy kicsit meghaljunk... tisztelet a kivételnek...(az nem valami sok)
majd rakjatok fel képetr errol a haatalmas letörésröl--- rég volt rémálmom
majd rakjatok fel képetr errol a haatalmas letörésröl--- rég volt rémálmom
Írta 2003. március 22. - 22:51
a misi telleg elegge pocs...a mentos aztmondta hogy el kene temetni azt a b*zit a foldbe ;D ;D mert hozza is azok jottek...hat en 4 honapot nem hagyok ki!!! ahogy leveszik a kotest + 1 het /4 het osszesen/ megyek ki ;D ;D
Írta 2003. március 22. - 22:36
BrotheR hol van az a hely amirõl beszélsz amire ráakarta venni a Gulyás a Szedõt, hogy ugorja le? És a Milán ott miét törte el? Holnap ride-olunk mi legallábbis megyünk van pár dolog ami fel van írva a "listára", hogy mit kéne beugrani...
Írta 2003. március 22. - 21:38
Hát azért a Szedõék jobban küldik nálam... bevállalósabbak... voltam ugye pénteken a Sípályánál, és nem hiszem, hogy holnap leküldöm... de neked sok sikert, ha akarod...
Ja és a gulyásról csak annyit, hogy ma kb. meg akarta öletni a Szedõt... voltak Fundango fotózáson és a gulyás azt akarta, hogy a Szedõ leugorjon egy kb. 5 méteres falat utána 6-7 méteren belül meg kell állni, és utána egy szakadék, és mellesleg ott a Milán rommá törte magát... na mindegy és a fasz gulyás arra akarta rábeszélni a Szedõt, meg ma voltunk Görzidirten is és állandóan elém jött, amikor nemtem neki a jumpoknak, meg ilyenek... az az ember csak szokásból bicózik már, semmi újat nem küld
Ja és a gulyásról csak annyit, hogy ma kb. meg akarta öletni a Szedõt... voltak Fundango fotózáson és a gulyás azt akarta, hogy a Szedõ leugorjon egy kb. 5 méteres falat utána 6-7 méteren belül meg kell állni, és utána egy szakadék, és mellesleg ott a Milán rommá törte magát... na mindegy és a fasz gulyás arra akarta rábeszélni a Szedõt, meg ma voltunk Görzidirten is és állandóan elém jött, amikor nemtem neki a jumpoknak, meg ilyenek... az az ember csak szokásból bicózik már, semmi újat nem küld
Írta 2003. március 22. - 21:31
A törést senki nem érdemli meg! A kulcscsont az kb 4 hónap aszem, egyik haveromnak is az volt! Ja holnap tudtok adni fullfacét hogy összevérezem ha kellene? megaztán, BrotheR te nem ugrottad meg pénteken? ha ketten lemennek elõtted az már klassz! mondjuk ha elesik nem annyira! vagy õk nagyon küldik hozzád képest? talán holnap? Ja és azt jó hallani hogy más pehelysúlyú versenyzõk is ott vannak a szeren!
Mi bajod a Misivel?
Mi bajod a Misivel?
Írta 2003. március 22. - 21:14
Tényleg, akkor nem a vállad tört el??? Meddig nem bicózhatsz??? Nagyon nem érdemelted meg ezt a törést..... bezzeg a gulyás...