Majd megmutatjuk, hol van... elmagyarázni lehetetlen... de azt nem értem, hogy miért minddenki azokon a letöréseken akar ugrálni, amit mi találtunk... nektek nincs fantáziátok letörést találni, vagy lusták vagytok keresni???????? Ha majd mi nem keresünk letöréseket, vagy titokban marad, akkor ti sem fogtok ugrálni??? Könyörgöm, nem olyan nehéz nézegetni jobbra-balra, miközben mész egy pályát, vagy mész a fogashoz??? Esetleg ha más útvonalat választasz lefelé, hogy keress valamit, eltévedsz??? Könyörgöm találjatok már ki valamit ti is, nem igaz, hogy ilyen fantáziátlanok az emberek.........pfffff
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Bender feeling, avagy a letörésekrõl mindent
Indította
MudCow
, 2003. március 17. 14:01
Írta 2003. április 14. - 20:33
Írta 2003. április 14. - 19:19
Te a repülõtéri helynél nem a Hármashatárhegyi letörésekre gondolsz? a Hüvõsvölgyi letörésekhez úgy kell menni, hogy azon az úton ahova leér a speed vagy a no comment vagy akármi azon végig le kell menni és utána tovább menni az úton balkéz fele és az az út majd elválik és a jobb oldalin kell tovább menni azon elég sokat és jó nagy kanyarok vannak benne és azon kell egy helyen letérni.de azt most meg nem mondom így hol, mert ha ott vagyok tudom hol kell letérni és ott be kell menni az erdõbe és menni menni és eljutsz a letörésekig! Sajna pontosan nem tudtam leírni neked.
Írta 2003. április 14. - 16:26
Valakai könyögök próbálja már meg elmondani, hogy hol van a Hüv.völgy letörés. A Hármashatárhegyi reptér mellett vagy hol?
Írta 2003. április 14. - 15:29
Hûvösvölgyön hol vannak? Még régen láttam 1et de az NAGY! legalább 3 méter és a leérkezõ is negatív. persze akkor még dhztam úgyhogy akkor más szemmel néztem rájuk! ott van ahol a repülõk felszállnak? ja ha jön a szabim megyek fel, és megint jól megzúzom magam vagy a bicajt. ? csak pár társ kéne akitõl bekattanok, és azt hiszem tudok biciklizni pedig nem. Szóval jövõhét? vagy hétvége?
Írta 2003. április 13. - 20:53
semmit... de attol még vághatom, hogy hol van!
kiscellit is vágom! mármint a múzeumra gondolsz? És már jó a lábam!! 8)(gyakorlatilag, de még nem szabadna, de kit érdekel!)
RIDE! már vágyok egy kis fejlõdésre!
kiscellit is vágom! mármint a múzeumra gondolsz? És már jó a lábam!! 8)(gyakorlatilag, de még nem szabadna, de kit érdekel!)
RIDE! már vágyok egy kis fejlõdésre!
Írta 2003. április 13. - 20:48
És miket ugrassz ott? Az jó hely több nagyobb letörés is van. de majd a kiscellire kéne el menni vmikor...
Írta 2003. április 13. - 15:56
Én 1km re lakok a "hüvösvölgyi" letöréstöl, ugyhogy tudom holvan és megmutatom csak mennyünk ride!
Írta 2003. április 12. - 16:14
Írta 2003. április 11. - 12:15
Ma gyertekmá az irhásra trélszelni!!!
A brother is jönmá rájdolni,no pain,no game... ;D
A brother is jönmá rájdolni,no pain,no game... ;D
Írta 2003. április 10. - 20:48
Én szombaton megyek pestre ha jó idõ lesz viszem a brinyót is.Mutathatnátok 1-2 jó részt persze nem durvákat.
Feltéve ha Gyapi idõben megcsinálja a fékem....
Feltéve ha Gyapi idõben megcsinálja a fékem....
Írta 2003. április 10. - 20:23
Azt meghiszem egy ilyen sérülés után! BrotheR ha jól értem most nem bicozol a héten? Hallottam ma az esésedrõl elég durva lehetett! ÉS asztem a billi buko se védte volna meg az arcos "csak" a fejed...LG biztos lesz a fogasnál vki aki megmutatja vasárnap akár én is megmutatnám...
Írta 2003. április 10. - 20:02
Brother:)) buko hasznalata kotelezo:))) bar rajtam se volt mikor baszodtam:))) de asszem most buko, meg pancelt veszek fol mindig....bennem van a para
Írta 2003. április 10. - 19:37
Üdv emberek!
Letöréseket én is elkezdtem nagyban ûzni. Eddig is ugrottam már de csak szolidabakat, most már találtam király helyket .
Még szerintem a meredek gyökérfalak nagyon királyok.
Csak az van hogy merevvázzal, így eléggé oda kell figyelni az érkezésre.
Tök király, csak az a gáz mikor elfog a tériszony.
Pénteken megis öltem a hátsókerekem egy szép nagyon nagy 8-assal. Most van a gép felújjítása aztán majd megy a durvolás.
Letöréseket én is elkezdtem nagyban ûzni. Eddig is ugrottam már de csak szolidabakat, most már találtam király helyket .
Még szerintem a meredek gyökérfalak nagyon királyok.
Csak az van hogy merevvázzal, így eléggé oda kell figyelni az érkezésre.
Tök király, csak az a gáz mikor elfog a tériszony.
Pénteken megis öltem a hátsókerekem egy szép nagyon nagy 8-assal. Most van a gép felújjítása aztán majd megy a durvolás.
Írta 2003. április 10. - 19:37
Hát... elmehetünk, de nem a közeljövõben... elbaszódtam a Kápolna 2-n... bukó nem volt rajtam (nincs is...), és kb. a fél arcom hiányzik... elferdültem a levegõben, és kissé tébölösen érkeztem, legalábbis azt mondják, mert én totál nem emlékszem az esésemre, onnantól tiszta a fejem, hogy az egyes kidobójánál ülök, mert felvittek a többiek, és kissé vérzik a fejem, meg feldagadt a szám... de hát ez a Bender feeling topic, nem???
Lehet, hogy Vasárnap majd kinézek, de nekem a jövõ hét egész hét szünet, és még az azt követõ hétfõ-kedd szal majd megmutatom szalonképes állapotomban, de ha sürgõs, hívjatok... vagy a többiek is tudják, hol van (Rob, Dominik, Szedõ....)
Lehet, hogy Vasárnap majd kinézek, de nekem a jövõ hét egész hét szünet, és még az azt követõ hétfõ-kedd szal majd megmutatom szalonképes állapotomban, de ha sürgõs, hívjatok... vagy a többiek is tudják, hol van (Rob, Dominik, Szedõ....)
Írta 2003. április 10. - 17:43
mennek en is:((( de nem hiszem hogy jot tenne..maj meglassuk....ja lenti vigyel kamerat es filmezzetek!!!!!
Írta 2003. április 10. - 14:52
Mondjuk most hétvégén meg tudnád mutatni a Hûvösvölgyi letöréseket, BrotheR? Én még nem nagyon küldöm a letöréseket, Max sípálya kicsi v. eXtrem fa de ennél nagyobbat még nem nyomtam. Gondolom ott meg lehet tanulni letörést ugrani, meg ott gondolom nagyobbak is vannak.
Írta 2003. április 10. - 14:44
Írta 2003. április 09. - 21:29
Vajda, milyen új telód van???
Majd csütöretökön megnézem az új "letöréseket"...
Apropó letörések... gyertek egyszer ki velünk hûvösvölgybe, a letörésparadicsomba... most kezdtem el ott küldeni párat, k*rvajók!
Majd csütöretökön megnézem az új "letöréseket"...
Apropó letörések... gyertek egyszer ki velünk hûvösvölgybe, a letörésparadicsomba... most kezdtem el ott küldeni párat, k*rvajók!
Írta 2003. április 09. - 20:26
BrotheR nem az a north shore szerû az hanem a "nagy" letörés mellett közvetlen jobb és baloldalt! De az amirõl te beszélsz az tök jó sztem az a legnagyobb ott a bonusba.
Írta 2003. április 09. - 19:52
nagyon nem maradok le:))) remelem.....sztem a jovo het vegen megyek fel!!!! de attol fugg hogy gyogyulok... ti meg csak toljatok... ;D ;D
na ha felmegyek lehet beugrom...csak meg koll majd szokni az uj telot...
na ha felmegyek lehet beugrom...csak meg koll majd szokni az uj telot...