de legalabb megprobalta...es nem verte a f*szat a hitecre meg hasonlokra ;D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Bender feeling, avagy a letörésekrõl mindent
Started by
MudCow
, 2003. March 17. 14:01
Posted 2003. April 28. - 21:55
Posted 2003. April 28. - 21:26
Persze ugord a bicos a Kápolna1 en még inkébb nem számít! Múltkor egy gyerek életében elöszõr volt a Kápolnánál 21 colos noname merev vázzal és logan teloval meg hasonló cuccokkal küldte az Kápolna 1 et sõt még a 2est is igaz mindekettõn akadt de vontba ugrotta! Eléképesztõ mien merész emberek vannak! A villa közeppe beleért a kerékbe meg hasonlók...
Posted 2003. April 28. - 21:17
Szerintetek megugorjam kápolna 1 et
egy Selyen(mittudom en hogy irjak) középméretes
váz 2ooo,-ft hátsó kerék elsö már 3ooo,ft
valamint egy Author A-gang villa
de elõször Bonusz Nagyletörés(azt már sikerült megugrani csak Polarxés MOzo)
Viszont van Fullfacem, DAinese mellvértem és térdvédõm
Mit gondoltok?
egy Selyen(mittudom en hogy irjak) középméretes
váz 2ooo,-ft hátsó kerék elsö már 3ooo,ft
valamint egy Author A-gang villa
de elõször Bonusz Nagyletörés(azt már sikerült megugrani csak Polarxés MOzo)
Viszont van Fullfacem, DAinese mellvértem és térdvédõm
Mit gondoltok?
Posted 2003. April 28. - 21:07
Posted 2003. April 28. - 21:06
Hát én még a Kancsót nem láttam ugrani, de én is leugrottam merev vázzal. Szerintem marhára nem számít hogy mivel ugrod, én nem csattantam semekkorát! Nem az számít hogy mi lesz ha szállsz, elõbb onnan fentrõl el kell indulni! Szerintem ha elszánod magad igazán, hogy le kéne ugranod, ne a bicón filózz hanem állj 4m-re a letöréstõl és onnan nézd meg hogy el mernél e indulni.
Posted 2003. April 28. - 20:50
jahh és az ugrást kéne nekem látni nem a letörést, mert azt láttam. arra vagyok kivancsi, hogy az ember mekkorát csattan merevvel.
Posted 2003. April 28. - 20:46
na állj.... 1. én ezt láttam élõben. 2. én nem azt írtam, hogy tutira laza gyerek vagyok, azt leküldöm, hanem azt hogy MEGPRÓBÁLOM. szntem nemmindegy a két állítás amít egyesek beírtak. vagy ml-re írtátok? mégegy kérdés: kancsó hogy nyalt? kifordította a vázat a levegõbe?
Posted 2003. April 26. - 22:45
BrotheR tényleg igazad van az nagy sípálya nagyon nagy én is majdnem, hogy gyalog félek ott állni a tetején...
Posted 2003. April 25. - 22:57
yanee en megyek fel holnap..ha gondlod akkor 3kor a retesbufenel...de akkor valaszolj!!! Brother igazad van..en is felek kiallni a szelere:) felek hogy leesek ;D ;D ;D
Posted 2003. April 25. - 22:05
Úr isten!!!
Nem mondod, hogy még csak képen láttad azt a letörést!!!!!!!!!!!!!! Hát annyit mondok, hogyha valaki azt megmutatja neked, odamész, és összepisiled magad, hogy erre válalkoztál, meg bánni fogod, hogy ilyen nagy volt a szád... képen nem néz ki olyan vészesnek, de szerintem majd a szélére nem fogsz merni kiállni, föleg majd amikor már a bicón vagy és el kéne indulni, csak nem látod a letörést, sem azt, hogy hol kell elugrani, csak a szemben lévõ lejtõt, ami elég messze van... szal ezért is para, de ha mégis le akarod mad küldeni, akkor csak az jusson az eszedbe, hogy csak nekiindulni para, de ha már ott vagy a jumpnál, meglátod, hogy nem annyira para, mint az indulási pontról... habár nem akarok szemétkedni, de ez csak egy hiú ábránd kb. a részedrõl, hogy leugrod, és amikor ott vagy, borzasztó nagyot fogsz csalódni magadban...... ezért nem szabad semmilyen bevállalást elõre eltervezni, vagy elõre leugrottnak nyilvánítani, csak a kedved veszi el..... de azért ajánlom, hogy nézd meg ÉLÕBEN, nagggyokn tanulságos lesz...
Nem mondod, hogy még csak képen láttad azt a letörést!!!!!!!!!!!!!! Hát annyit mondok, hogyha valaki azt megmutatja neked, odamész, és összepisiled magad, hogy erre válalkoztál, meg bánni fogod, hogy ilyen nagy volt a szád... képen nem néz ki olyan vészesnek, de szerintem majd a szélére nem fogsz merni kiállni, föleg majd amikor már a bicón vagy és el kéne indulni, csak nem látod a letörést, sem azt, hogy hol kell elugrani, csak a szemben lévõ lejtõt, ami elég messze van... szal ezért is para, de ha mégis le akarod mad küldeni, akkor csak az jusson az eszedbe, hogy csak nekiindulni para, de ha már ott vagy a jumpnál, meglátod, hogy nem annyira para, mint az indulási pontról... habár nem akarok szemétkedni, de ez csak egy hiú ábránd kb. a részedrõl, hogy leugrod, és amikor ott vagy, borzasztó nagyot fogsz csalódni magadban...... ezért nem szabad semmilyen bevállalást elõre eltervezni, vagy elõre leugrottnak nyilvánítani, csak a kedved veszi el..... de azért ajánlom, hogy nézd meg ÉLÕBEN, nagggyokn tanulságos lesz...
Posted 2003. April 25. - 21:51
na ezaz...a kancso sem egy istenkiralyatombikekal nyomja...de megprobalta..es megugrotta!!!! mert bevallalos...es lehet hogy nem lett tokeletes az elso...aztan a masodik..de legalabb ujra es ujra megprobalja es egyre jobb lesz....es ahelyett hogy itt izeltek ;D mindenki probalja meg:)...es addig NE szolja le a masikat amig csak nezegeti tisztes tavolbol az egeszet....
Posted 2003. April 25. - 11:42
Nem sztem múltkor amikor itt voltak megtalálták a letöréseket yanee-ék. De azért Lenti nagyon jól bicozok és érzi a dolgokat..Kancso még 3. ugrásánál se érzte annyira. de már jobban sikerült neki, mint az elsõés a második.
Posted 2003. April 25. - 10:47
Hát éppen ez az amirõl kisvajda beszél! Nézd meg Lenti Gabit, Kona Chute-tal és Dirt Jumper 3-al leküldte! >
HiTec... :
HiTec... :
Posted 2003. April 25. - 09:43
hát akkor nekem szurkolj berci ;D majd meglátom hogy mi lesz. de amint meglesz a kerekem, rohanok aztan megpróbálom. de szombaton megyünk bringa nélkül. VALAKI eljön megmutatni? szombat delutan vmikor.
Megmutatni ??? Vagyis még nem is láttátok sohasem, csak jöttök és hopp leugorjátok ?
kisvajda !
Jól szóltál !
Posted 2003. April 25. - 09:43
Posted 2003. April 24. - 21:08
oohh...hat persze a sipalyaletores tok kicsi..szinte mar felfele kell ugrani...MIERT ILYEN NAGY A SZÁTOK??? inkaább ugorjatok le....ijen fulltelossal vagy olyan merevvel...nem ez a lenyeg...hanem hogy ugord be es azutan jarjon a szad.....most nem akaram senki leszolni d igy van...es szerintem nem veletlen van az hogy nem mindenki ugorja azt le...en is tudom nyomni a szoveget hogy bender bikejaval sittysutty ugranam meg minden... ha valakinek a lelkebe tapostam akkor elore is bocs ;D
Posted 2003. April 24. - 20:54
hát akkor nekem szurkolj berci ;D majd meglátom hogy mi lesz. de amint meglesz a kerekem, rohanok aztan megpróbálom. de szombaton megyünk bringa nélkül. VALAKI eljön megmutatni? szombat delutan vmikor.
Posted 2003. April 24. - 20:43
Nem olyan nagy csak merevvel sztem elég jól kell tudni ahhoz, hogy jól lerakja a bike-ot! ösztelossal már persze vmivel könnyebb a helyzet. Bár én sztem egyikkel se ugranám le nem az ugrálos típus vagyok
Posted 2003. April 24. - 20:40
ml: nem vili, hogy Vegával miért nem, és Hi-Tec-kel miért. De persze mind1, a lényeg, hogy nem nagy szám, ugord le, azt annyi... nem is értem miért hiszik egyesek, hogy nagy durranás... :
Posted 2003. April 24. - 20:38
MAjd megmutatod! Én még meg sokan itt közülünk sztem nem látták, hogy tolod aztán még kíváncsiak leszünk. És mikor lesz hi-tec?