Hát Kornél, ha itthon leszek, akkor mehetünk!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi riderek
Indította
Maul
, 2003. február 27. 20:52
Írta 2005. június 22. - 13:55
Írta 2005. június 22. - 13:22
Hi!
Maul, hétfõn ráérsz? Valamikor kellene menni tekerni, csak nem tudom mikor lesz jó idõ!
Maul, hétfõn ráérsz? Valamikor kellene menni tekerni, csak nem tudom mikor lesz jó idõ!
Írta 2005. június 22. - 09:46
Cornel csak óvatosan, mi szorítunk ezerrel
Biczó amirõl írtál, oylan pl a transalp is, nem? Pósnak vannak oylan tervei, nekem még nem, mert nagyon sz@r vagyok
dh verseny mikor lesz?
hétvégén egy kis gyakorlás, mondjuk vasárnap egy órás vonat?
Biczó amirõl írtál, oylan pl a transalp is, nem? Pósnak vannak oylan tervei, nekem még nem, mert nagyon sz@r vagyok
dh verseny mikor lesz?
hétvégén egy kis gyakorlás, mondjuk vasárnap egy órás vonat?
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2005. június 22. - 09:40
Hát Cornel Hajrá! De csak ésszel azért! Persze sokat számít, hogy ki hogyan áll hozzá a dolgokhoz!
Viszont még csak egy érett ember van! Matt!
Én majd csak holnap megyek.
Viszont még csak egy érett ember van! Matt!
Én majd csak holnap megyek.
Írta 2005. június 22. - 07:14
Írta 2005. június 22. - 00:08
Lustálkodniiiiiíí??? Na még csak az kéne!! Betoltam 3-4 Unicumot :tank: és 0-45 fokig már simán megy! Vissza se rakom már azt az izét szétvet az energia vagy inkább az ideg! Kééét hónap?! Sokat adtam magamnak, jól felhúzott üléssel akár már két hét múlva is! Na jó lehet, hogy csak most érzem így!
Fúúú! Szóval már nagyon mehetnékem van! De tényleg! Legjobb gyógytorna a bringázás!!!! Micsoda jó hír! Jó éjszakát mindenkinek, én még bedobok 3-4 Unicumot és behajtom a lábam 90 fokba!
Fúúú! Szóval már nagyon mehetnékem van! De tényleg! Legjobb gyógytorna a bringázás!!!! Micsoda jó hír! Jó éjszakát mindenkinek, én még bedobok 3-4 Unicumot és behajtom a lábam 90 fokba!
.:. Krankedzone Team .:.
Írta 2005. június 21. - 23:45
Gyógytorna!!! és ne lustálkodd el mer hosszutávon szarul járhatsz :\
bár nem értek hozzá szal nem tom mennyire szabad terhelni de majd a gyogytornász megmondja. szal csak okosan! )
voltam ma fönn dh pályán.
srácok már el is kezdték az építést. remélem valami jó sül ki belõle.
(egyelõre nemtetszik) edit: persze én is segítek majd!
érettségi eredményt majd holnap tudok csak..
joejt
bár nem értek hozzá szal nem tom mennyire szabad terhelni de majd a gyogytornász megmondja. szal csak okosan! )
voltam ma fönn dh pályán.
srácok már el is kezdték az építést. remélem valami jó sül ki belõle.
(egyelõre nemtetszik) edit: persze én is segítek majd!
érettségi eredményt majd holnap tudok csak..
joejt
Írta 2005. június 21. - 21:35
Igen Cornel. Tovabbi jobbulast. Kell majd phisichoterapiara vagy gyogyuszasra jarnod?
Írta 2005. június 21. - 20:55
Írta 2005. június 21. - 20:42
Kornél hogy vagy??? mit hordasz most? meddig, mikor szednek le mindent??
Szia! rég hallottam felõled, gratula a MARATON-hoz! 85 km nem semmi! Féltávnál elájultam volna asszem. Ez a kõszegi volt ugye? Képeket majd oszd meg velünk is.
Hivatalosan holnapután vagyis csütörtökön kerül le a kötés, de én már edzem rá magamat, tegnap is meg ma is levettem egy kis idõre! Most sincs rajtam. Nagyon béna a lábam, elég elkeserítõ az állapota, a combom - ami amúgy sem volt nagyon - teljesen eltûnt a térdem kétszer akkora mint a másik és alig mozdul. Semmi tartás sincs benne csak lóg mint egy darab valami és egy kis idõ után alig hiszem, hogy visszakerüljön a kötés.
De azért bizakodó vagyok! Ha két hónap múlva nem tudok tekerni levágatom a lábam! De azért ne fogjatok a szavamon!
Ti meg csak tekerjetek, de óvatosan kár volna egész nyáron otthon ülni, higgyetek nekem én már nagyon unom!
.:. Krankedzone Team .:.
Írta 2005. június 21. - 20:36
Maul! En nem beszoltam. De ha igy lehetett erezni, akkor bocsanat. De tenyleg
Írta 2005. június 21. - 20:32
Hát Trueman, én komolyan nem értelek.
Most megint miért kell beszólogatni?
Attól, hogy még te neked nincsenek terveid, meg nem jársz versenyekre, attól más ám még tudhat biciklizni....
Most megint miért kell beszólogatni?
Attól, hogy még te neked nincsenek terveid, meg nem jársz versenyekre, attól más ám még tudhat biciklizni....
Írta 2005. június 21. - 20:17
Biczaj! Cape-epichez nem kene egy picivel tobb CC gyakorlat? Tehat ott sem csak szallni kell lefele;)
Írta 2005. június 21. - 19:43
Szevasz Biczó Úr!
Gratlulálok a teljesítményhez.
A DH versenyrõl annyi, hogy nevezek én is, hulp is, McClanet is rávesszük;) Meg remélem Kornél is, meg Boci is! De õk még nem nyilatkoztak.
Hát a pályáról, meg magáról a versenyrõl infókat Matt bácsitól kérdezz, merthát mé is azaz õ hazája:)
Nah hát ennyi...
Gratlulálok a teljesítményhez.
A DH versenyrõl annyi, hogy nevezek én is, hulp is, McClanet is rávesszük;) Meg remélem Kornél is, meg Boci is! De õk még nem nyilatkoztak.
Hát a pályáról, meg magáról a versenyrõl infókat Matt bácsitól kérdezz, merthát mé is azaz õ hazája:)
Nah hát ennyi...
Írta 2005. június 21. - 19:03
Kornél hogy vagy??? mit hordasz most? meddig, mikor szednek le mindent??
ja srácok kinéztem egy versenyt, ccfigurák közül érdekelhetne valakit, mert párban kell menni.. 8nap 900km-ha vlakit érdekel majd elmondom, de én a fejembe vettem hogy megcsinálom majd! azt hiszem egyre inkább a teljesítmény fog érdekelni, és háttérbe szorítom, a száguldást...Mcclane neked nincsenek ilyen ambícióid a hosszútávok iránt? a verseny amirõl olvastam a Cape-epic dél-afrikában...csak sok pénz kell hozzá, de leszar..m akkor is összegyûjtöm, ha egy évi fizum spórólás is kell hozzá.. de sok ilyen verseny van még..Mcclane? valaki? ha lenne kedvetek a távoli, vagy közeli jövõben ilyesmire akkor szóljatok...
ja srácok kinéztem egy versenyt, ccfigurák közül érdekelhetne valakit, mert párban kell menni.. 8nap 900km-ha vlakit érdekel majd elmondom, de én a fejembe vettem hogy megcsinálom majd! azt hiszem egyre inkább a teljesítmény fog érdekelni, és háttérbe szorítom, a száguldást...Mcclane neked nincsenek ilyen ambícióid a hosszútávok iránt? a verseny amirõl olvastam a Cape-epic dél-afrikában...csak sok pénz kell hozzá, de leszar..m akkor is összegyûjtöm, ha egy évi fizum spórólás is kell hozzá.. de sok ilyen verseny van még..Mcclane? valaki? ha lenne kedvetek a távoli, vagy közeli jövõben ilyesmire akkor szóljatok...
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Írta 2005. június 21. - 18:57
Gratula Matt!!! mindenkinek szar volt! de nem lesz többet...hogy mondjak vlami jót..
a bandázásban benne vagyok, ,, Hulp, Maul mit lehet tudni a DH versenyrõl??? infót!!!!
Ki jön??
a bandázásban benne vagyok, ,, Hulp, Maul mit lehet tudni a DH versenyrõl??? infót!!!!
Ki jön??
Írta 2005. június 21. - 18:55
Hi..
Na ez a MARATON IS MEGVOLT! káár hogy senki nem volt hajlandó eljönni..sajnálatos és megmagyarázhatatlan..no de Super volt! és megérte eljöni, nem is a szervezés miatt, hanem a pálya miatt..mert köztudott hogy az eddigiek se voltak túl könnyûek, de ez az összes eddigi összegén túltett!!!ja és a 85km ert vállaltam be.!
azt hiszem ez a pálya mindenkit kinyírt volna!ja és nem lettem utolsó!! a pálya nehézségérõl elég annyi (ti tudjátok hogy azért megyek eleget lefelé) de így is 2 szer pusztúltam a lefelékben!!!?? ez már mond valamit, nem is igen volt olyan aki ne esett volna, a felnim készen lett-annyi lett neki.. derékszögben pár helyen behajlott..de nem kaptam defektet-hála a black-jack nek!!!igen jó gumi....
ami jó hogy az új,eddig számomra ismeretlen lefeléket, be tudjuk építeni a túrákba, befogtok szarn..i!:)olyan lefeléket mutatok majd...
ja és vannak képek...!
még annyit hátha szervezõ is olvassa,hogy a szervezés lenti, pályán kívüli szakasza szar volt, szar volt mert én szeretek enni, és rossz azt hallani a büféstõl hogy nincs kaja , ,,mert késõn jöttél" címszó alatt!!!??ki hallott ilyet?Azért mentem késõn mert hosszú távon voltam, majdnem megõltem...aztán lett kaja a lázadás eredményeképp!..
Na ez a MARATON IS MEGVOLT! káár hogy senki nem volt hajlandó eljönni..sajnálatos és megmagyarázhatatlan..no de Super volt! és megérte eljöni, nem is a szervezés miatt, hanem a pálya miatt..mert köztudott hogy az eddigiek se voltak túl könnyûek, de ez az összes eddigi összegén túltett!!!ja és a 85km ert vállaltam be.!
azt hiszem ez a pálya mindenkit kinyírt volna!ja és nem lettem utolsó!! a pálya nehézségérõl elég annyi (ti tudjátok hogy azért megyek eleget lefelé) de így is 2 szer pusztúltam a lefelékben!!!?? ez már mond valamit, nem is igen volt olyan aki ne esett volna, a felnim készen lett-annyi lett neki.. derékszögben pár helyen behajlott..de nem kaptam defektet-hála a black-jack nek!!!igen jó gumi....
ami jó hogy az új,eddig számomra ismeretlen lefeléket, be tudjuk építeni a túrákba, befogtok szarn..i!:)olyan lefeléket mutatok majd...
ja és vannak képek...!
még annyit hátha szervezõ is olvassa,hogy a szervezés lenti, pályán kívüli szakasza szar volt, szar volt mert én szeretek enni, és rossz azt hallani a büféstõl hogy nincs kaja , ,,mert késõn jöttél" címszó alatt!!!??ki hallott ilyet?Azért mentem késõn mert hosszú távon voltam, majdnem megõltem...aztán lett kaja a lázadás eredményeképp!..
Írta 2005. június 21. - 17:28
Miért mondod, hogy szar volt Matt??
Milyen tételeket húztál, és hányast kaptál?
Milyen tételeket húztál, és hányast kaptál?
Írta 2005. június 21. - 17:05
Megvolt. Szarvolt.
nemhuztam póttételt semmibõl, szal sztem ezennel befejeztem középiskolai pályafutásom.
lehet felnézek ma dh-ra, bár eléggé le vok halva.
majd írok h hogy áll apálya
nemhuztam póttételt semmibõl, szal sztem ezennel befejeztem középiskolai pályafutásom.
lehet felnézek ma dh-ra, bár eléggé le vok halva.
majd írok h hogy áll apálya