háát nem kellett volna mégse ennyit gondolkodni.. elvitték a vázat:(
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi riderek
Indította
Maul
, 2003. február 27. 20:52
Írta 2005. december 30. - 10:40
Írta 2005. december 30. - 10:18
Laz akkor paintball?
Nálatok mekkora Haaw van? nálunk már combig érõ.. több mint 60cm,, és még szakad.. és ma megyek haza...
Mcclane mégiscsak menni kéne valahova..!!!
Nálatok mekkora Haaw van? nálunk már combig érõ.. több mint 60cm,, és még szakad.. és ma megyek haza...
Mcclane mégiscsak menni kéne valahova..!!!
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Írta 2005. december 30. - 10:16
Sziasztok..
Cornél megint mi ajó pikkulát csináltál? Mond azt hogy csavarboltban te leszel a raktár.. enyii fém 1000nagyapóban nincsen.. hamarosan a vizeleted gyógyitalként fogják forgalmazni a változatos fémtartalma miat..
Háát srácok elbizonytalanítottatok.. még gondolkozok... mert egyfelöl a váz nagyoon megkímélt-jobbat ki se lehetne fogni, másfelöl meg pl egy új stinky 220 körül van.. még rágom a témát.. de háát a bullit az álom-bicajom.. még nézegetek..
Dávid tel számát Maul küld el nekem!!!
Cornél megint mi ajó pikkulát csináltál? Mond azt hogy csavarboltban te leszel a raktár.. enyii fém 1000nagyapóban nincsen.. hamarosan a vizeleted gyógyitalként fogják forgalmazni a változatos fémtartalma miat..
Háát srácok elbizonytalanítottatok.. még gondolkozok... mert egyfelöl a váz nagyoon megkímélt-jobbat ki se lehetne fogni, másfelöl meg pl egy új stinky 220 körül van.. még rágom a témát.. de háát a bullit az álom-bicajom.. még nézegetek..
Dávid tel számát Maul küld el nekem!!!
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Írta 2005. december 30. - 07:44
Írta 2005. december 30. - 01:41
baze Cornel :\ de most mi történt? bicos baleset ez is?
lassan már nem a bringa miatt kell majd imbuszkészletet, meg csavarhúzokat vinni magaddal
gyogyujj meg hamar!
lassan már nem a bringa miatt kell majd imbuszkészletet, meg csavarhúzokat vinni magaddal
gyogyujj meg hamar!
Írta 2005. december 30. - 00:56
Gratula Cornel. Mondjuk amit csavarral kell összerakni, azt nem nevezném sima törésnek. Azt szeretem a biztosítókban, hogy amíg beszedik tõled a pénzt, addig nagy a pofájuk, fût-fát ígérnek, aztán amikor valamit fizetniük kell, akkor már behúzzák fülüket-farkukat, aztán nem adnak semmit. A biztosítás csak arra jó, hogy a lelkedet megnyugtasd, más haszna nemigen van.
Ha süt holnap a nap, akkor lehet, hogy viszek kamerát is, hogy legyen egy kis havas ökörködés is. Természetesen, ha esik a hó, akkor nem.
Ha süt holnap a nap, akkor lehet, hogy viszek kamerát is, hogy legyen egy kis havas ökörködés is. Természetesen, ha esik a hó, akkor nem.
Írta 2005. december 29. - 23:18
Jogos. idióta az összes. Körmönfont buzik
Védõkkel hogy állsz Cornél?
Védõkkel hogy állsz Cornél?
Írta 2005. december 29. - 23:10
Írta 2005. december 29. - 23:05
Rájöttem miben sántikálsz. NEked valami nagyon menõ biztosításod lehet:)
Ne is mondd! Direkt emiatt kötöttem egyet, erre kiderült, hogy nem fizet sima törésre, aszittem befonom a hajamat...
.:. Krankedzone Team .:.
Írta 2005. december 29. - 21:37
Rájöttem miben sántikálsz. NEked valami nagyon menõ biztosításod lehet:)
Írta 2005. december 29. - 21:29
Megnt meg kell mûteni?? Bent is kell maradni? Vagy most mi van?
Azta piromán istenit!
Max. 1 napot, de igyekszem már holnap - a mûtét után - meglógni.
Írta 2005. december 29. - 21:05
Megnt meg kell mûteni?? Bent is kell maradni? Vagy most mi van?
Azta piromán istenit!
Azta piromán istenit!
Írta 2005. december 29. - 20:11
Naszóval! Most értem haza. Holnap reggel fél 8-ra megyek vissza a kórházba újabb 2 csavarért! Így most már 4 lesz összesen!
Köszönöm a jókívánságokat! Már keresem a helyem a szombathelyi sakk szakosztályban!
Köszönöm a jókívánságokat! Már keresem a helyem a szombathelyi sakk szakosztályban!
Írta 2005. december 29. - 20:09
Nem tudsz egy kicsit jobban vigyázni magadra? Olyan vagy mint a Sebezhetetlen c. filmben a Samuel L. Jackson. Tök mindegy mit csinálsz, mindig lesz valami bajod. Egyébként én is jobbulást kívánok.
Ez már nekem is eszembe jutott! köszi
Írta 2005. december 29. - 19:16
Nah most jöttem nemrég haza tekerésbõl...
Nagyon nagy hó van! Erdõben voltunk, és iszonyat!
CSak az volt a baj, hogy ránksötétedett, így csak tekergettünk, meg a vízmosásban mentünk kétszer!
De aképp nagyon jó!
Nagyon nagy hó van! Erdõben voltunk, és iszonyat!
CSak az volt a baj, hogy ránksötétedett, így csak tekergettünk, meg a vízmosásban mentünk kétszer!
De aképp nagyon jó!
Írta 2005. december 29. - 17:09
OK, mehetünk Sébe is, én ráérek egész délután. Erdõben király lesz, jó sok a hó.
Írta 2005. december 29. - 15:22
Jól van hulp, akkor holnap egykor kimehetünk, de én nem csak a számkópályára akarok menni, hanem sébe az erdõbe is...
A 3ride szhelyen még nincs.., de elvileg már lehet kapni.
A 3ride szhelyen még nincs.., de elvileg már lehet kapni.
Írta 2005. december 29. - 15:19
jobbulj meg Cornel!
esik a hóóó ) akarok építeni valami jóót. meg bepróbálni valami jóóót )
nem jöttök kõszegre?
ha szerencsétek van, talán van felvonó is
esik a hóóó ) akarok építeni valami jóót. meg bepróbálni valami jóóót )
nem jöttök kõszegre?
ha szerencsétek van, talán van felvonó is
Írta 2005. december 29. - 15:03
Cornel jobbulást, vigyázz magadra öreg harcos!
Maul káár, szombaton vagy vasárnap sem érsz haza?
Maul káár, szombaton vagy vasárnap sem érsz haza?
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2005. december 29. - 13:20
Lassan rendbejönne a lábad, erre a karod... Én is jobbulást kívánok!
Tavaszra rendbejönni ám;)
Tavaszra rendbejönni ám;)