Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Szombathelyi riderek

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
7341 replies to this topic

yalaman

yalaman

törzsvendég

• fórumtag
  • 509 posts
akkor már most küldjem el??
asszem v.mikor jun, v. jul elején lesz.
nem tom pontosan.
THX

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
maul öcsém :)
bár emlékeznék rád, hogy is nézel ki?:)
annyian voltatok, nem emléxem....
kérdéseket küldök majd priviben, a fényképeket meg a canyonba kellene bedobni...2 db kell....
lóvét meg majd a helyszínen kell fizetned asszem....
yalaman duna maratonra nem kell licensz, csak idõben kell nevezned, mert 1200 fõs limit van asszem??

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,462 posts
McClane akkor milyen adatokat kell megmondanom? Fénykép kell, meg akkor hogy van az az egész!
A stuckyt ;D persze hogy ismerem, meg majálisonis kint voltam, beszéltem is veled, csaak aztán nem maradtunk semmiben! Akkor mi legyen, vagy bemenjek a canyonba és akkor megbeszéljük,mert ha köll kép akkor holnap reggel csináltatok!

yalaman

yalaman

törzsvendég

• fórumtag
  • 509 posts
Mc Clane!
a duna maratonra is kell license, vagy az nem magyar kupa futam ?????

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
maul, ismered a stucky-t?
nem voltál majálison a szabadidõ központban?
szal
a license papírt kitölteném és fel is adnám helyetted, de kellene pár személyes adat, vagy ha gondolod, el is tudom küldeni a lapot....
a lényeg, hogy a lóvét (1.000 Ft) a verseny elõtt kell fizetned a nevezéskor asszem...
legalábbis nekem ezt mondták, aztán majd most hétvégén a Csillebérci Magyar Kupa futamon kiderül, ott csak licenszel lehet rajthoz állni asszem....
akkor mi legyen?

yalaman

yalaman

törzsvendég

• fórumtag
  • 509 posts
ez már csak Mc-n múlik ,de majd biztos szól ha majd õ is tud v.mi pontosat ;).

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,462 posts
Akkor szóljatok hogy mikor kell segíteni az ugratóépítésbe, mert akkor megyek! De a verseny 24-25.én ne legyen mert akkor van a DH elsõ kupafutam!
MCClane, nekem kéne license a versenyig, nem tudnál segíteni a beszerzésben?
Mennyi idõ alatt jön meg a license kártya, mert versenyre kéne!!!!!

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,462 posts
Akkor szóljatok hogy mikor kell segíteni az ugrató építésében, de a verrseny máj 24-25. én ne legyen, mert akkor DH verseny van Magyar kupa 1. forduló!
Télleg, nem jön valaki?
Mc Clane nekem addigra kéne license, nem tudnál segetni benne? És kb mennyi idõ alatt jönne meg, mert a versenyre kéne mindenképpen!!!

yalaman

yalaman

törzsvendég

• fórumtag
  • 509 posts
igen cool az ötlet legalabb télleg összehozza a bringasokat ;)!!
en benne vagyok amit tudok segítek (a penzt kiveve ;D) ;)

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
idõpontot még nem tudok
de szeretnénk tényleg normálisan megszervezni, most komolyan...hogy rendes megyei verseny legyen
remélem so kembert fog érdekelni
azért lenne jó ez a verseny, mert a cc-sek is kijöhetnek, mert Parkos Kupa lesz, meg a dh-sok is jöhetnek, mert ugratás is lesz, szal aki teker, az jöhet, mert lesz program :D
nekem nagyon tetszi kaz ötlet, és én benne vagyok ezerrel :D

yalaman

yalaman

törzsvendég

• fórumtag
  • 509 posts
Mc Clane!csúszik a parkos kupa????
és akkor mikor lesz???,

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
maul ez nagyon jóóóó hír!! :D ;D ;D
szal
elõször mi a parkos kupára koncentrálunk, amit most el kellett halasztanunk, de nem felejtkezünk el róla, és megtartjuk nemsokára, de mint hivatalos megyei verseny...
a sípálya lenne a versenyközpont, és ha kint voltatok majálison a szabadidõ központban, akkor láthattátok az ugratót, na most is csinálunk egyet, de nagyobbat... a sípályához...a végéhez :)
szerintem nagyon nagyot lehet ott ugrani, mert elõtte alaposan fel lehet gyorsulni :D
na mit szóltok hozzá? :)

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,462 posts
Na csá! A levél felesleges, merta fatterom az erdõfelügyelõségen osztályvezetõ, szóval õ tud intézkedni! Csak az a kis bökkenõ, már én is kédeztem tõle, hogy a sípályai rész magánkézbe van!
Apukám ismeri a tulajdonost, szóval nyomjatok le valami térképet, és akkor apukám majd beszél a tulajdonossal!!!!!

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
skacok
mi írunk levelet az erdõgazdálkodásnak, hogy valahol jelöljenek ki egy kis részt, ahol építhetünk pályát

amúgy is eléggé szét van túrva az erdõ, ne tegyük még jobban tönkre, ne legyen az, hogy mindenki máshol kezdi el építeni, és így nem is jutnánk sehova
mi is akarunk pályát építeni

DM

DM

vendég

• fórumtag
  • 52 posts
Ahoj!
Ötlet:
ahová építettétek a kis farácsot (ugratót) Ott a nagyobbik "letörés" tetejét kéne kitisztítani, hogy rá lehessen ugrani normálisan. Vagy folé egy Rámpát és onnan le.
Üdv:
DM

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,462 posts
Akkor a pályaépítésbõl lesz valami?
A gyengéébbek kedvéért idézem a beírást!
"Na mondjatok egy idõpontot, hogy kinek mikor lenne jó elkezdeni építeni egy pályát a sípálya és környékén! De elõtte pár nappal még ki kellene menni és megtervezni! Na mondjatok pár idõpontot!
Nekem személy szerint a mostani vasárap lenne a legjobbés szombaton megtervezhetnénk! Vármo az örleteket! "

yalaman

yalaman

törzsvendég

• fórumtag
  • 509 posts
Mc emil címedre általtolom a képeket!!!
nagyon jó volt!!!
és viszonylag szinvonalas is...
képek majd honlAPOMON ;) ;)

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
nna, nem tudom, majálison kik voltak innen kint, de szerintem egész tûrhetõen sikerült a rögtönzött rámpa felépítése....nektek hogy tetszett?
legyen folytatás?

yalaman

yalaman

törzsvendég

• fórumtag
  • 509 posts
THX Mc ;) ;)
jól éreztem magam!
bár iszonyatosan kellett tépni 8)

McClane

McClane

fórumfüggõ