Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi riderek

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
7341 hozzászólás a témában

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
Helo bocika!
Akkor Te vagy az a Konás srác? :) Mindkét burulásod után összefutottunk. )
Most már jöhettek bátran,mert odébb van húzva a fa :)
Üdv
MaTT

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás
MCLANE!

hová jártok eddzeni? ismersz ausztriába olyan helyet ami 100 km-en belül van és van felvonó?
mármint mûködik nyáron is a brinyásoknak-túristáknak?

t

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
Mi minden hétvégén kimegyünk Ausztriába edzeni, lehet jönni :-)

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás
Na szevasztok!
én mesélek:
ez olyan 1-2 hónapja történt:
voltunk kõszegen a dh-n aztán az egyik letörésnél
(ahol korábban nem mentem le)
most is megálltam-bejátszott a para-
+ még az is közbejött, hogy be volt dölve egy fa aminek az egyik gyökere kb10-15 cm átmérõjû
belógott a "pályába",
de mivel pöcsleszáradás terhe mellett megígértem, hogy most lemegyek hát nekiindultam....
hátsó fék azér behúz, telibe a gyökérnek szembõl, gyõkér hatalmas reccsenéssel eltör tamás fejreáll hatalmas nyolcas.
szóval nagy király volt....

rá 1 héttel megint dh pálya szabunk le ezerrel, betonugratónál izomból megkaptam, a kerék meg ferdén érkezett le én meg be a sûrûbe, alig bírtam megállni, + a jobb nagylábujjam megzúzódott ugyhogy az ügyeleten kötöttem ki vele.

na hát ennyi csak hogy legyen min röhögni...

t

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Mi lenne! Meséljetek valami élményeket! Nekem nincs most biciklim!
Kéne valamikor valami összeruccanást tartani!!

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
kakukk, mi ez a csend ezen a topicon? :)

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás

Mcclane -hánydikok lettetek 24-stundés versenyen??????

Biczó

összetett második, a Corratec lenyomott minket

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
CSá! Hát fa anyagot koráltozott mennyiségben tudok vinni, ami kb 5.6 méter north ra elég! De mint már mondtam van 26 méter north shore szakaszom, átbillenõs résszel! Tervezésben (north shoret) és kivitelezésben tudok segíteni, mivel az elmúlt idõben kénytelen voltam foglalkozni a témával!

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Hi, már folyik az engedélyeztetés,fák nincsenek-de majd megoldjuk,ez már tényleg komoly-nem olyan hogy lessz majd.... ???hanem tényleg lesz-elég sok embert ismerek aki egész nap a pályán lógna-már én is várom-föld-fa -gummmi-ásó-bármi jöhetmeg ha van north shore filmed videokazin azt is várnám kölcsönbe,, hi

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Hy! Na akkor mikor lesz elkedeva sportligetbe a pálya építve?????????????????????????????????????????????

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Tényleg, a sípályánál a duálpálya építése mikor kezdõdik? CSak dual lesz, vagy mást is akartok építeni a közelbe, mert egy dirt vagy north pályába szívesen benne lennék!

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Hi all,mcclane-szereztem gumikat-ha oda kerül a sor elvihetnénk majd a faszitól...a földért ne aggódj!!van másik... ;D más,megkapta Pós a videót?-most töltöttem le neki filmeket eddig10gb jött le,a fele north shore,meg dirt,és dh-ha kell valakinek a kranked5 vagy a disorder4 azt is felajánlom-mault gondolom érdekli.. Jaa voltunk a schnee-nél-de nem pont ott mert annak a tetején nem fértünk volna el,ezért a rax lett belõlle-hihetetlen extrem hely,de akkor az igazi ha a Mcclane felvisz-de cserébe majd lehozom-legközelebb nem hagyhatod ki!!meg senki se,
Mcclane -hánydikok lettetek 24-stundés versenyen??????

Biczó

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Hát az a helyzet, hogy a földet kb 50-60 köbmétert vasárnap elvitték mások!
Szóval ez van!

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
nyah, mi hétvégén a 24 órás versenyen voltunk, szal bocsi maul, nem tudtam válaszolni

mobilom meg nincs, max a céges, de az csak mûszakban van nálam

akkor most mi a helyzet? :)

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Na MCClane kell a föld akkor? MErt sûrgõsen el kell akkor vinni!
Nem tudja valaki McClane mobilszámát?

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Nos akár ma is, vagy vasárnap. Elvileg jön a Biczó, meg még két bicajos haver. Sajna kamera nem lesz, de digitális fényképezõgép talán igen. Az idõjós bácsi szerint jó idõ lesz, remélem szép képeket tudunk majd csinálni.

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Kikkel mész a Schneebergre? A filmet mikor tudom neked odaadni?
McCLANE, KELL A FÖLD, MERT HA NEM INTÉZKEDSZ GYORSAN MÁS VISZI EL!!!!!!

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Asszem be fogok újítani egy Boxxert. Bár még nem eldöntött, hogy az lesz-e, mert nézegettem a Junior T-t is. mert hát ugye nekem eddig két Marzom volt és mindkettõvel nagyon meg voltam elégedve. A Boxxerrel csak annyi a baj, hogy ahhoz, hogy le tudjak valahonnan gurulni, ugyebár fel kell jutni valahogy. A hét végén készülünk a Schneebergre, ott is én szívem szerint fogassal mennék fel, de a többiek meggyõztek, hogy nagy kihívás felmászni is. A beszerzés meg még attól is függ, hogy tudok-e csináltatni új lengõkart, hogy hátul is mozogjon úgy 15-16 centit.
Én jelezném igényemet a videóra, cserébe, ha kell van Kranked 5, meg NWD 3, meg még jó pár minden. Van valami JIB filenevû, ami csak street, szerintem nagyon király. Ha kell, majd adsz CD-t, aztán megírom.

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Van egy jó híremMcClane! Szereztem 50-60 köbméter földet, de ha kell, sûrgõsen el kellene hordani!!!!!! Még a hétvégén, vagy jövõ hét elején!!!!!!!!!!
Na? Sürgõsen válaszolj!!!!

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Hy! Na most a filmrõl, szóval akinek kell, az mindenképp írjon ide, be mert valamikor egybe kéne lebonyolítani, mert nincs kedvem 10 szer futkozni, föleg hogy nincs biciklim >:( Na szóval akinek kell,beszéljük meg, egy találkahelyet, vagy mittudomén, Canyonba nem lehetne beadni, és oda úgy is megy mindenki???
A rohadt magyarok az egész országba nincs sehol egytányéros hajtómû, csak februárba lesz, addig én mit csináljak???????? ??? ???