Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Szombathelyi riderek

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
7341 replies to this topic

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 posts
;) ;) ;)bulldog+jenny ;) ;) ;)
8) 8) 8) ;D ;D ;D 8) 8) 8)

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Mcclane-nem hiszem hogy apénzzel lenne gond- >:( >:( >:( >:( talán találkozni kéne >:( ;) -nem hogy odaadjam-de van egy teljesen új michelin-gumim-megkapod azt.. nemtom miért olyan nagy probléma ez.. ???de-vagy postázom...

......ha vettem egy bicajt-abból pont az következik hogy rengeteg a pénzem :D :D :D

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
levélbomba elküldve ;D

ma voltam fenn a radarállomásnál. tényleg király kis pályát lehetne összehozni ::)
ha van valami fejlemény szóljatok!

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,555 posts
11- es huszár út 190. ? :D
üdv Mc clane

yala voltam...

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
skacok, megin' lenne egy kis film-vetítés nálam, megnéznénk az nwd4-et, meg amit Maul-ék felvettek....mondjuk két hét múlva hétvégén?

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Miért le akarsz ugratni a színpadról szánkóval? Bicajjal könnyû, de szánkóval. ;D Mellesleg mit fogunk csinálni? Hóembert építünk? ;D

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,036 posts
Persze mindenki hozzon szánkót,vagy sí cuccot... ;D

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 posts
Hi!!

aki akar jönni:
negyed 10 kor a tó vendéglõnél!!!
szombat 14.02.2004 ;D

csá
t

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
a szombathelyi Végállomás SE is szerepel azon a 25-ös listán, akiket kizártak az mmtbsz-bõl, a
"2003-as tagdíj nemfizetése miatt"

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
Biczókám, drága barátom, most hogy új bicajt vettél, megadod a tartozásodat is? :)

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Hi!! Szia VK!

Bocika Mikor lesz akkor a tekerés?? mert Maul vizsgázik..-én nem nagyoon akarok most még ugrálni-de viszeka kkor én is gépet-sajnos az elözõ esés maradandó nyomokat hagyott a lelki -világomban..vagy lehet hogy az egyik eséstõl elmegy az eszem-a másiktól meg visszajön ??? ::) Most az van hogy visszafogom magam-meg hát új bicaj-és majd szép lassan-szokjuk egymást..úgyhogy ne fikázzatok majd..Ideje lenne bombázni Póst is hogy:::mi van a pályával-vagy mi lesz?-nem??

Hi

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,462 posts
Elvileg a szokásos verseny lett volna abalatonon! DE viszont elmarad, teganp pedig szinte biztosa ígérték! Rohadjanak meg!!!!

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,036 posts
Maul!

Vasárnap mikor lenne,és hol?
És ez valamiféle verseny lenne,vagy csak baromkodás?

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,462 posts
A csingerrel azt beszéltük meg, ha lesz jégduál akkor oda megyünk és a kõszegi program elmarad! Szóval mindenképp csak egy program lesz!

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Hol? Nem lesz egy kicsit túl sok a program a hétvégére? Mindent egyszerre?

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,462 posts
kb 90%hogy lesz jégduál! Ki jönne?? Most vasárnap!

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
VK: drukkolok :)
amúgy meg hétvégén már nem volt olyan gáz a hegy. alig van sár. bár ez a hó vszínûleg megin' megtette a hatását >:(

felvonós dologhoz meg véleményem szerint lehet h valami osztrák befektetõt kéne keresni. talán nekik több tapasztalatuk van ilyen téren meg nyitottabbak is. persze jobb lenne ha itthon maradna a pénz, de valahogy csak meg lehetne oldani h a város is profitáljon belõle. (hogy utána lehessen skateparkot meg hangárt csinálni a streetelõknek :D :D )

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Nos ez a pálya dolog úgy menne, hogy a tervezést sem mi csinálnánk, tehát azt is valaki megcsinálná, aki ért hozzá. Persze tudom én is, hogy a beruházó cég csak kész tervek esetén foglalkozna a dologgal. Mondjuk azt sem tudom, hogy a kõszegi polgármester miért nem reklámozza ezt a dolgot. Meg gondolom tényleg kellene hozzá pályázat is. Csak gondoltam hátha van valamelyikõtöknek pár milliárdja fölösbe, aztán nem tudja mire költeni. ;D ;D ;D
Majd azért a Csingeréknek is megemlítem, ha találkozok velük, õk azért mégis jobban otthon vannak az ilyen hivatalos dolgokban, már amit a bicajozást illeti.
Bízhatunk abban is, hogy a polgármester komolyan gondolja, mert állítólag már a Panoráma szállót, meg az egyik volt laktanya épületét is rendbehozatták. Egyetlen probléma a hely megközelítésével lenne, mert az alsó vége már gyakorlatilag Ausztria, és nem igazán van oda út sem kiépítve, Kõszeg felõl meg ugye már a Hétforráshoz sem lehetne bemenni kocsival elvileg.

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,462 posts
Boci! menjünk inkább vasárnap reggel vagy szombat déután, mert szombat reggel nyelvvizsgázom, de mondenképp szeretnék ottlenni! ;D
Bár ugye én mint gatyi kis bicikls nem tudom hogy mernék e ugrálgatni ;) ;) ;) ;) ;) ;)

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 posts
Hi!

most írtam vagy egy oldalt erre lefagytam >:( >:( >:(

na akkor most röviden:

egy haveromat elhívtam hogy fényképezzen, mert vett tükörreflexes digit gépet.
ugyhogy gyertek szombaton 9 kor csótóhoz, aki nem bir felkelni jöjjön amikor sikerül neki, hívjon a
06 20 219 2355-ös számon és megmondom hol vagyunk!!!!
lehetne kurva jó sorozatokat csinálni a szinpadról meg a hídról!!! viszem a kamerát is.

a kõszegrõl meg annyit hogy szerintem még hideg van ahhoz, illetve a hó meg jég egy kicsit veszélyes a Déházáshoz.....

gyertek!

csá
t