;)bulldog+jenny
8) 8) 8) ;D ;D ;D 8) 8) 8)
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi riderek
Started by
Maul
, 2003. February 27. 20:52
Posted 2004. February 17. - 22:11
Posted 2004. February 17. - 21:51
Mcclane-nem hiszem hogy apénzzel lenne gond- > > > > talán találkozni kéne > -nem hogy odaadjam-de van egy teljesen új michelin-gumim-megkapod azt.. nemtom miért olyan nagy probléma ez.. ???de-vagy postázom...
......ha vettem egy bicajt-abból pont az következik hogy rengeteg a pénzem
......ha vettem egy bicajt-abból pont az következik hogy rengeteg a pénzem
Posted 2004. February 17. - 20:25
levélbomba elküldve ;D
ma voltam fenn a radarállomásnál. tényleg király kis pályát lehetne összehozni :
ha van valami fejlemény szóljatok!
ma voltam fenn a radarállomásnál. tényleg király kis pályát lehetne összehozni :
ha van valami fejlemény szóljatok!
Posted 2004. February 17. - 13:47
Posted 2004. February 17. - 12:02
skacok, megin' lenne egy kis film-vetítés nálam, megnéznénk az nwd4-et, meg amit Maul-ék felvettek....mondjuk két hét múlva hétvégén?
Posted 2004. February 13. - 19:15
Miért le akarsz ugratni a színpadról szánkóval? Bicajjal könnyû, de szánkóval. ;D Mellesleg mit fogunk csinálni? Hóembert építünk? ;D
Posted 2004. February 13. - 17:05
Posted 2004. February 13. - 13:04
Posted 2004. February 13. - 07:40
a szombathelyi Végállomás SE is szerepel azon a 25-ös listán, akiket kizártak az mmtbsz-bõl, a
"2003-as tagdíj nemfizetése miatt"
"2003-as tagdíj nemfizetése miatt"
Posted 2004. February 13. - 07:36
Posted 2004. February 12. - 22:11
Hi!! Szia VK!
Bocika Mikor lesz akkor a tekerés?? mert Maul vizsgázik..-én nem nagyoon akarok most még ugrálni-de viszeka kkor én is gépet-sajnos az elözõ esés maradandó nyomokat hagyott a lelki -világomban..vagy lehet hogy az egyik eséstõl elmegy az eszem-a másiktól meg visszajön ??? : Most az van hogy visszafogom magam-meg hát új bicaj-és majd szép lassan-szokjuk egymást..úgyhogy ne fikázzatok majd..Ideje lenne bombázni Póst is hogy:::mi van a pályával-vagy mi lesz?-nem??
Hi
Bocika Mikor lesz akkor a tekerés?? mert Maul vizsgázik..-én nem nagyoon akarok most még ugrálni-de viszeka kkor én is gépet-sajnos az elözõ esés maradandó nyomokat hagyott a lelki -világomban..vagy lehet hogy az egyik eséstõl elmegy az eszem-a másiktól meg visszajön ??? : Most az van hogy visszafogom magam-meg hát új bicaj-és majd szép lassan-szokjuk egymást..úgyhogy ne fikázzatok majd..Ideje lenne bombázni Póst is hogy:::mi van a pályával-vagy mi lesz?-nem??
Hi
Posted 2004. February 12. - 16:36
Elvileg a szokásos verseny lett volna abalatonon! DE viszont elmarad, teganp pedig szinte biztosa ígérték! Rohadjanak meg!!!!
Posted 2004. February 12. - 15:25
Posted 2004. February 12. - 11:27
A csingerrel azt beszéltük meg, ha lesz jégduál akkor oda megyünk és a kõszegi program elmarad! Szóval mindenképp csak egy program lesz!
Posted 2004. February 12. - 00:10
Posted 2004. February 11. - 20:51
Posted 2004. February 11. - 15:22
VK: drukkolok
amúgy meg hétvégén már nem volt olyan gáz a hegy. alig van sár. bár ez a hó vszínûleg megin' megtette a hatását >
felvonós dologhoz meg véleményem szerint lehet h valami osztrák befektetõt kéne keresni. talán nekik több tapasztalatuk van ilyen téren meg nyitottabbak is. persze jobb lenne ha itthon maradna a pénz, de valahogy csak meg lehetne oldani h a város is profitáljon belõle. (hogy utána lehessen skateparkot meg hangárt csinálni a streetelõknek )
amúgy meg hétvégén már nem volt olyan gáz a hegy. alig van sár. bár ez a hó vszínûleg megin' megtette a hatását >
felvonós dologhoz meg véleményem szerint lehet h valami osztrák befektetõt kéne keresni. talán nekik több tapasztalatuk van ilyen téren meg nyitottabbak is. persze jobb lenne ha itthon maradna a pénz, de valahogy csak meg lehetne oldani h a város is profitáljon belõle. (hogy utána lehessen skateparkot meg hangárt csinálni a streetelõknek )
Posted 2004. February 11. - 14:07
Nos ez a pálya dolog úgy menne, hogy a tervezést sem mi csinálnánk, tehát azt is valaki megcsinálná, aki ért hozzá. Persze tudom én is, hogy a beruházó cég csak kész tervek esetén foglalkozna a dologgal. Mondjuk azt sem tudom, hogy a kõszegi polgármester miért nem reklámozza ezt a dolgot. Meg gondolom tényleg kellene hozzá pályázat is. Csak gondoltam hátha van valamelyikõtöknek pár milliárdja fölösbe, aztán nem tudja mire költeni. ;D ;D ;D
Majd azért a Csingeréknek is megemlítem, ha találkozok velük, õk azért mégis jobban otthon vannak az ilyen hivatalos dolgokban, már amit a bicajozást illeti.
Bízhatunk abban is, hogy a polgármester komolyan gondolja, mert állítólag már a Panoráma szállót, meg az egyik volt laktanya épületét is rendbehozatták. Egyetlen probléma a hely megközelítésével lenne, mert az alsó vége már gyakorlatilag Ausztria, és nem igazán van oda út sem kiépítve, Kõszeg felõl meg ugye már a Hétforráshoz sem lehetne bemenni kocsival elvileg.
Majd azért a Csingeréknek is megemlítem, ha találkozok velük, õk azért mégis jobban otthon vannak az ilyen hivatalos dolgokban, már amit a bicajozást illeti.
Bízhatunk abban is, hogy a polgármester komolyan gondolja, mert állítólag már a Panoráma szállót, meg az egyik volt laktanya épületét is rendbehozatták. Egyetlen probléma a hely megközelítésével lenne, mert az alsó vége már gyakorlatilag Ausztria, és nem igazán van oda út sem kiépítve, Kõszeg felõl meg ugye már a Hétforráshoz sem lehetne bemenni kocsival elvileg.
Posted 2004. February 11. - 11:20
Boci! menjünk inkább vasárnap reggel vagy szombat déután, mert szombat reggel nyelvvizsgázom, de mondenképp szeretnék ottlenni! ;D
Bár ugye én mint gatyi kis bicikls nem tudom hogy mernék e ugrálgatni
Bár ugye én mint gatyi kis bicikls nem tudom hogy mernék e ugrálgatni
Posted 2004. February 11. - 09:58
Hi!
most írtam vagy egy oldalt erre lefagytam > > >
na akkor most röviden:
egy haveromat elhívtam hogy fényképezzen, mert vett tükörreflexes digit gépet.
ugyhogy gyertek szombaton 9 kor csótóhoz, aki nem bir felkelni jöjjön amikor sikerül neki, hívjon a
06 20 219 2355-ös számon és megmondom hol vagyunk!!!!
lehetne kurva jó sorozatokat csinálni a szinpadról meg a hídról!!! viszem a kamerát is.
a kõszegrõl meg annyit hogy szerintem még hideg van ahhoz, illetve a hó meg jég egy kicsit veszélyes a Déházáshoz.....
gyertek!
csá
t
most írtam vagy egy oldalt erre lefagytam > > >
na akkor most röviden:
egy haveromat elhívtam hogy fényképezzen, mert vett tükörreflexes digit gépet.
ugyhogy gyertek szombaton 9 kor csótóhoz, aki nem bir felkelni jöjjön amikor sikerül neki, hívjon a
06 20 219 2355-ös számon és megmondom hol vagyunk!!!!
lehetne kurva jó sorozatokat csinálni a szinpadról meg a hídról!!! viszem a kamerát is.
a kõszegrõl meg annyit hogy szerintem még hideg van ahhoz, illetve a hó meg jég egy kicsit veszélyes a Déházáshoz.....
gyertek!
csá
t