Hi!
Bicó!
Köszi a nyilat,hozzad,több nyil többet talál.. ;D Bár ha ott vagyok a közelben,amikor történik a rongálás,akkor tuti elásom az illetõt,vagy beépítem a pályába! >
Hétvégén a koripályát képesek kiadni nekünk?? Nem hiszem,hacsak nem hajnalban,vagy éjjel!
Na majd meglátjuk!
Üdv!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi riderek
Started by
Maul
, 2003. February 27. 20:52
Posted 2004. February 23. - 23:30
Posted 2004. February 23. - 21:07
Hi..
A bringák isteniek...'''
A pályával kapcsolatban azt hiszem megkéne változtatni elösször a gondolkodást Mo-n,mert addig mindig lesz olyan aki kedvét leli majd a rombolásban,de hogy ne érezze magát túl jól-> van otthon egy nyilam-kölcsön adom ha lövöldözni támadna kedvetek;D szombaton lesz jégdual?
bizti?Király lenne..
A bringák isteniek...'''
A pályával kapcsolatban azt hiszem megkéne változtatni elösször a gondolkodást Mo-n,mert addig mindig lesz olyan aki kedvét leli majd a rombolásban,de hogy ne érezze magát túl jól-> van otthon egy nyilam-kölcsön adom ha lövöldözni támadna kedvetek;D szombaton lesz jégdual?
bizti?Király lenne..
Posted 2004. February 23. - 13:51
Hi!
Dögöljenek meg,akik elcseszték a pályánkat!!! >
Most lehet gondolkodni,hol legyen a következõ,és szerintem ha kész lesz,alkossunk szabályokat!
Pl: Sisak nélkül,teszkós bringával TILOS a pálya közelébe menni,és utálom azt is,hogy Maul összedobott sok méter pályát, (mi is pár métert bocikával), levertük a karókat páran,stb, és akkor olyan arcok tévednek oda,akiket életemben nem láttam,és teszik ott a nagy rájdert.... >
feladat: keresni a helyet,mert nemsokára itt a tavasz!!
Dögöljenek meg,akik elcseszték a pályánkat!!! >
Most lehet gondolkodni,hol legyen a következõ,és szerintem ha kész lesz,alkossunk szabályokat!
Pl: Sisak nélkül,teszkós bringával TILOS a pálya közelébe menni,és utálom azt is,hogy Maul összedobott sok méter pályát, (mi is pár métert bocikával), levertük a karókat páran,stb, és akkor olyan arcok tévednek oda,akiket életemben nem láttam,és teszik ott a nagy rájdert.... >
feladat: keresni a helyet,mert nemsokára itt a tavasz!!
Posted 2004. February 23. - 08:44
Hát a vasárnapi tekerés elég szarvolt kranki!
Az idõvel még nem is volt baj, de annyi csicsak volt ott, még letemben nem is láttam õket, és akkor elõadták agukat hogy õk a nagy rájderek, aztán terpre ketten ha kjöttek, aztán már mingyá em volt nagy a pofájuk!
Egyébként jó volt mert fél 6 kor értünk haza, öt órát tekertünk! A legjobb az egésben az volt, hogy terepre a platóssal menünk ki és platóztunk egyet szombahelyen keresztül! A sípálya elõtt meg rodeóztunk egyet az autó csinált egy 360-ast! Az volt a jóám:)
Egyébként van egy rossz hírem a north shoret szétbaszták! A tartóoszlopookat eltördelték meg kihúzták, szóval ennyit róluk!
A csingi azt modta, hogy a hétvégénvalószínû lesz jégduál a koripályán!
Biczó itt tudod megnézni bicikliket!
http://www.heavytool...b_modelle.shtml
Az idõvel még nem is volt baj, de annyi csicsak volt ott, még letemben nem is láttam õket, és akkor elõadták agukat hogy õk a nagy rájderek, aztán terpre ketten ha kjöttek, aztán már mingyá em volt nagy a pofájuk!
Egyébként jó volt mert fél 6 kor értünk haza, öt órát tekertünk! A legjobb az egésben az volt, hogy terepre a platóssal menünk ki és platóztunk egyet szombahelyen keresztül! A sípálya elõtt meg rodeóztunk egyet az autó csinált egy 360-ast! Az volt a jóám:)
Egyébként van egy rossz hírem a north shoret szétbaszták! A tartóoszlopookat eltördelték meg kihúzták, szóval ennyit róluk!
A csingi azt modta, hogy a hétvégénvalószínû lesz jégduál a koripályán!
Biczó itt tudod megnézni bicikliket!
http://www.heavytool...b_modelle.shtml
Posted 2004. February 23. - 08:32
Hi.. Mcclane hogy is felejthetném el!!!?
miféle pénznemben kéred az összeget--és végösszt is elárulhatnád--> áruld el....
Netán átépíted a nappalit-ha sokan lesztek??,
Valaki világítson meg:mi aza bulldog- és a jenny?milyen bicó??még nem láttam olyat-hol lehet megnézni?
nincs nálad Nábrádi filmje Mcclane?Pós azt mondta nálad van... nwd1-2!!???
miféle pénznemben kéred az összeget--és végösszt is elárulhatnád--> áruld el....
Netán átépíted a nappalit-ha sokan lesztek??,
Valaki világítson meg:mi aza bulldog- és a jenny?milyen bicó??még nem láttam olyat-hol lehet megnézni?
nincs nálad Nábrádi filmje Mcclane?Pós azt mondta nálad van... nwd1-2!!???
Posted 2004. February 23. - 07:31
ahojj
szombaton tartanánk egy kis összeröffenést, videózással egybekötve, szóljatok ki akar jönni, mert úgy tervezzük a helységet...
szombaton tartanánk egy kis összeröffenést, videózással egybekötve, szóljatok ki akar jönni, mert úgy tervezzük a helységet...
Posted 2004. February 22. - 23:42
hi!
Milyen volt a vasárnapi tekerés? Nem volt nagyon hideg? Remélem ha lesz hó a héten,akkor meg is marad,lehetne kicsit baromkodni...
Maul! Ha tartósan mínuszok lesznek,akkor hétvégén kimegyünk a dozmati tóhoz? Lehetne dualt rendezni! ;D
Milyen volt a vasárnapi tekerés? Nem volt nagyon hideg? Remélem ha lesz hó a héten,akkor meg is marad,lehetne kicsit baromkodni...
Maul! Ha tartósan mínuszok lesznek,akkor hétvégén kimegyünk a dozmati tóhoz? Lehetne dualt rendezni! ;D
Posted 2004. February 20. - 23:52
Akkor most már mindent be fogtok vállalni? Egyébként ma is király idõ volt, bár egy kicsit hideg, remélem holnap is jó idõ lesz még.
Posted 2004. February 20. - 09:24
hi!
én is láttam már a bikediszkontban vázat+telót 370 körül volt.
a komplett bicaj meg akcióba volt 490 de azt mondták ez volt az utolsó!
különben én bulldogot vettem, a haverom meg a jennyt.
csá
t
Szombat 13 00
én is láttam már a bikediszkontban vázat+telót 370 körül volt.
a komplett bicaj meg akcióba volt 490 de azt mondták ez volt az utolsó!
különben én bulldogot vettem, a haverom meg a jennyt.
csá
t
Szombat 13 00
Posted 2004. February 20. - 09:12
Posted 2004. February 20. - 07:18
Hi!
Maul! Egész jövõ hétre rossz idõt mondanak,szerintem most ne építsünk,max ha ott leszünk,tervezgetünk! 8)
A bulldogot meg kell hajtni,és Jenny sem maradhat ki a jóból.. ;D
Akkor 1kor!
bye
Maul! Egész jövõ hétre rossz idõt mondanak,szerintem most ne építsünk,max ha ott leszünk,tervezgetünk! 8)
A bulldogot meg kell hajtni,és Jenny sem maradhat ki a jóból.. ;D
Akkor 1kor!
bye
Posted 2004. February 20. - 02:36
Végre valami emberi idõpont. Mi van, ti is rájöttetek, hogy nem lehet olyan korán felkelni, elrontja az egész napot. Ha nem esik az esó/hó/akármi más, akkor én is ott leszek.
Posted 2004. February 19. - 16:39
Hali!
Szombaton 1 Óra emlékmû!!!!
nagy király lesz...
elmegyünk a parkerdei gyilkos letörésekhez, meg ugratókhoz ;D
ugye Hulp az nem is korai?
13 00 Szombat.
Maul nem mész gyõrbe?
csá
t
8) 8) 8)bulldog+jenny 8) 8) 8)
Szombaton 1 Óra emlékmû!!!!
nagy király lesz...
elmegyünk a parkerdei gyilkos letörésekhez, meg ugratókhoz ;D
ugye Hulp az nem is korai?
13 00 Szombat.
Maul nem mész gyõrbe?
csá
t
8) 8) 8)bulldog+jenny 8) 8) 8)
Posted 2004. February 19. - 14:49
Posted 2004. February 19. - 14:33
Üdv!
Az elõrejelzés szerint vasárnaptól esõ + hó várható,aki akar még elötte tekerni 1et,az jöjjön szombaton 1kor az emlékmûhöz,talán addig esõ sem lesz,és nem lesz sár!
Az elõrejelzés szerint vasárnaptól esõ + hó várható,aki akar még elötte tekerni 1et,az jöjjön szombaton 1kor az emlékmûhöz,talán addig esõ sem lesz,és nem lesz sár!
Posted 2004. February 19. - 11:59
Posted 2004. February 19. - 11:27
Biczó inkább a lóvé, csak eccerûen nem akarom, hogy elfelejtõdjön a dolog...
a címemet meg thx, hogy kiraktátok a netre
na szal mikor üljünk össze? beszélhetnénk a kõszegi dh pályáról is, meg minden..na persze csak ha van hozzá kedv...
bár nem értem, miért nehéz összejönni dumálni, eccerûen csak el kell jönni, semmi fáradtságba nem kerül....
a címemet meg thx, hogy kiraktátok a netre
na szal mikor üljünk össze? beszélhetnénk a kõszegi dh pályáról is, meg minden..na persze csak ha van hozzá kedv...
bár nem értem, miért nehéz összejönni dumálni, eccerûen csak el kell jönni, semmi fáradtságba nem kerül....
Posted 2004. February 18. - 08:18
Bocika szerintem fejtsd k hogy mit jelent a bulldog+jenny, mert szerintem nem tudják mire hondolsz ;D
Posted 2004. February 17. - 23:29
Posted 2004. February 17. - 22:18
ha kizártak minket-annak mi a következménye??
ha jó lesz az idõ hétvégén-megyünk köszegre-ha valakinek lesz kedve-csatlakozzon...
ha jó lesz az idõ hétvégén-megyünk köszegre-ha valakinek lesz kedve-csatlakozzon...
Az egészséges életmód megszállottjai elég hülyén fogják érezni magukat, amikor ott fekszenek a kórházban és bele halnak abba, hogy semmi bajuk.