Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi riderek

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
7341 hozzászólás a témában

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
Hájsztok!
thx a jókivánságokat, már jobban vagyok, juhé )
a képeket meg akkor hova küldjem Kornél?
hunmattKUKAChotmailPONTcomra írd meg az ftp címet aztán feltöltögetem.

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
Bico!
Elvileg a filmet megcsinaljuk,most mar adott hozza minden! ;D Maul ma osztalykirandulasra ment,szoval nem tud felelni a kerdesekre.
A norci 2200eur volt+utikoltseg. Ez kb 580e HUF. En ma nem tok menni bringazni,orulok,ha kesz lesz a kerekem,es tudok holnap menni Koszegre. Azt a felnit felrakom az oldalra,aztan majd minden cucc megy melle,emit hazavagunk. bico,neked nincs semmi ilyesmid? ;D
A xsport meg szerintem nem csak bicajba van,de minket max ez erint,de lehetne egy K2 felvetel is a motorosokkal,az eleg extrem lenne.. ;D

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
bafki kornél most olvastam az xsport felhívást, ez meg lesz csinálva?? nem is mondtátok.... milyen sportok lesznek?-csak bicaj... vagy szeretnétek mást is? ma megyek haza... este ki jön valaki velem, vagy be tudok valahova csatlakozni??????????????????????????????? a jó idõ legyen velünk

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
kornél... ;D biztos nem mentél gyorsan.... ;D maul mikor tudom kipróbálni????? ;D szerintem most jobb ha felkészülsz a mindennapos macerálásra, mert mindenki a te géped akarja majd... [size=0,5]mi mani volt mert azt én nemtom, csak kb összeget de mondtok, mert már volt róla szó,, hogy ennyi pénzért, de mennyi az annyi????[/size] a képek alapján iszonyat király lehet... jó választás volt Maul gratula!!!!

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
matt öcsém jobbulást és gyors gyógyulást....

maul hoil van kép a bringáról?

nem értem, ti állandóan nyavajogtok a sár miatt.... :)

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
Oda mar irtam,hogy mennek a kepek... ;D
Ha lesz kep maul,azonnal kuldjed az FTP-re!!

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás
CSÁ!

NAGY KIRÁLY VOLT TEGNAP. ;D
SZERINTEM A SÁR NEM VOLT OLYAN VÉSZES.
max annyiban hogy lassabban lehetett jönni.
remélem szombaton is el tudunk menni.
jó lenne.
ha nem akkor meg ha nem esik menjünk a városba.

Maul gratula a Norcohoz!
nagyon jó kis bringa. gondolom most aztán mész a DH versenyekre is nem?
kijár neki! lécci küldjél képet!
meg a ki milyen bringába nyomul-ba rakd fel!

csá

t

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
Maul,aze megbantad a Norcot,nem? Ilyen gepet kellett volna venni,hatul 300at mozog!!! ;D
http://www.pinkbike....pbpic224693.jpg
http://www.pinkbike....pbpic224691.jpg

MaTT,a kepeket kuldjed at,majd megirom az ftp cimem!! Magadrol is csinalj,aztan felraklak a riderek koze!!

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
Hi!

Irto kiraly a Norco,nagyon bejon,de azert nem cserelnek vele,mert igaz,hogy lefele kurva jo lehet,de felmenni vele irottkore kicsit gazosabb lesz. De sebaj,ez csak edzettseg kerdese. Gratula bocikanak,kiralyul vegignyomta 2.5el a felfelet! :D
Az esesem az egyik kanyarban tortent: Megyek EZERel,es a sar miatt az egyik kanyarban,ahol kifele lejt is az ut,kicsuszott a gep,en meg keresztbe neki egz fanak,jol neki is estem hattal. Egy kis horzsolas van a hatamon,szal semmi. A felni viszont ugy elhajolt,hogy a shermanban nem forgott el a 2.3as kerek.. :-[ Ha minden jol megy,akkor ma megy bele az uj Ditch Witch felni. Mas baj nincs! ::)
Na akkor ha kiraly ido lesz,akkor szombat reggel vonat,de csakis jeggyel,igaz Hulp? Jo kis kaland volt!! ;D

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Elõször is, kegyetlen nagy dzsuva van Kõszegen. Talán ha szombatig nem esik, és szépen süt a nap, akkor felszárad egy kicsit, de így azért elég gáz volt. Kornél nyuszit fogott. ;D Vagy legalább is akart, mert mikor felkelt nem volt nála semmi. Kicsit lassú volt. ;D Viszont bemutatta a hogyan kössünk csomót a felnire címû mutatványt, ami sikerült neki.
Bakker srácok, nagyon durva a Maul bicaja, hazáig jöhettem rajta, és fülig ért a szám. Nekem is kell ilyen. A Maul azon röhögött, hogy hogy élvezem a patkáról le és felgurulást. Gratula Maul, jól választottál.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
,,micsoda vas,,...egy baj van vele-hogy nem az enyém :'( :'( :-[ isten egy bringa...ezzel lehet zúzni...

meg is vetted?, el hoztad már? mi mani egy ilyen álom gép?
voltatok tekerni, csináltatok képeket_?

szombaton jön valaki??

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
gratula Maul!! ;D
avval a bicóval már lehet zúzogatni :))
majd muti képet pls :)

hulp,bocika,Kornél!
na milyen volt a hegy? ) homlokig sáros mindenki? )
a képeket majd küldöm.

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;D ;D NORCO A-LINE ;D ;D ;D ;D ;D

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
VÉGRE!!!!!!!!!

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;D NORCO A-LINE ;D ;D ;D ;D

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
háj!
no nem tudom olvassátok-e már mielõtt elindultok de azért leírom hogy dél körül volt egy jó kis zuhé, dörgött villámlott minden ami kell. kb 20percig zuhogott aztán kisütött a nap. szóval most nyári napsütés fülledt meleg (de a taft még mindig tart: ) szóval sztem kicsit sáros lesz az erdõ, de legalább lesz mit lemosni a bicókról )
na akkor 5körül kimegyek az állomásra.
üdv!
MaTT

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Ok. Akkor megyek az állomásra.

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
Hulp!
Megyünk,úgy készülj! Semmi nem állhat az útba!! ;D
Szerintem a mai az utolsó esély,hogy le tudjunk menni,ki kell használni,és ha nem sok esett,akkor fel is fog száradni 4re. Persze csak ha addig nem lesz vihar.. Akkor 4.15-20 állomás,ha gáz lesz,hívlak!

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Jobbulást Mattnak!!!!

nektek jó brinyózást, majd holnap megyek én is..

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Hát nem tom érdemes-e ilyen idõben elmenni, mert bármikor megeredhet újra az esõ, meg így is minden tiszta dzsuva az erdõben. Még a múltkori esõ sem száradt fel.
Kornél, a Race térdvédõt vedd meg, mert a lite az olyan mint a Krisztiáné, és az nem annyira jó, mert nem hajlik a térd meg a sípcsont közötti rész. A Krisztián is elvágta ott a két mûanyag között lévõ bõrt. Meg talán a Race kicsit hosszabb is. Nekem nagyon bejött. Szóval ha megyünk akkor azért csörgessetek meg 4 elõtt, hogy menjek.