Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Szombathelyi riderek

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
7341 replies to this topic

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts

hi az ötleteim nem kimondottan atrükkökre vonatkoznak, abban ugyse tudunk olyan nagyot alakítani :(.. vagyis lehetne.. ha több mûfaj is szerepelne, vagyis meg lehetne mutani minden oldalát a bringázásnak!!! ilyen eddig még nem volt-nem láttam ilyen filmet!cc-tõl dhig, mert így közösen össze tudnánk hozni egy frankó filmet!!!
Vépi streetesek,trálosok, stb...nem?
Matt lenne a manual király!! :)

vagy pl megérkezés jelenet a film elejére vagy végére-hújjaj tényleg jó ötleteim vannak.. és nem kimondottan bicajhoz kötõdnek ;D lenne benne roller-meg a szomszéd fém-autója(tudjátok olyan elõre hátra kellett taposni és ment az autó-olyan volt az oviban ;D) gyerek tricikli,dömper stb....ide nem akarom leírni mert lenyújják az ötleteimet...nem fogtok csalódni...de össze kellene ûlni tanácskozni a 7végén...és felvázolni mi is lenne jó...

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,462 posts
Ja és biczó akkor irogasd csak nyugodtan az ötleteket!!
És akkor ha tudjátok fejezétek be az ugratót, a fatteromhoz oda hátra bemehettek fátvágni! kb 20 db 36cm-s kell még!
Na majd vasárnap! Szevasztok!

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,462 posts
Ja és akkor ugye be lehet nevezni a filmes, meg a klip kategóriába is, szóval majd össze kell vágni egy számra is egy klipet! Szerintem a klipre a szám legyek a puddle of mud- i feel so alive! Ez van a superheroeson is és ez kurva jó!!! Töltsétek le és halgassátok meg!

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,462 posts
Szerintem úgy kéne csinálni, hogy mindenkirõl lenne egy ilyen 2-3 perces összeállítás, és az egyes emberkék között ilyen közös dolgok kellenének!

DE az egyes emberkék dolgainak nem kéne ugyanazon a heyszíneken játszódni, mert akkor túl unalmas lesz!

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,462 posts
Hy! Ma megyek akkor el, de jövõ héten már itthon leszek! Addig ra remélem meg lesz a kamera és akkor csinálhatjuk is a filmet!

Gyõrbe veszek rá külsõ optikát is!

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
skacok, én is mehetek állatkodni? :)
rohadtul jó lenne (remélem) :D

matt köszi a linket

Biczó mikor akarsz menni, és hova, városba? valahogy street feelingem van :)

néztem ezt a norco bicajt Maul, nagyon állat ;D

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts

Ajanlom is,mert akkor jonnek az en otleteim!! ;D

Na attól mentsen meg minket az Ég! ;D

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts

A 2.rész- még jobb, rakd fel azokat is majd Kornél!!

Te le tudtad tölteni a Dead End Street 2. részét? vagy most más filmrõl van szó? ::) csak mer nekem 404 hibát ír...

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,036 posts
Ajanlom is,mert akkor jonnek az en otleteim!! ;D

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Dehogy, abban nem tudnám lepipálni kornélt!!!!! ;D ezek használhatóak csak nem elég extremek..

nem fogtok csalódni... ;D

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Ki akarsz irtani bennünket? Majd versenyezhetsz a Kornéllal, hogy kinek van elborultabb ötlete, mert azért tõle is hallhattunk már egy-két szuper dolgot. ;D

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
hi- akár azt is bevehetjük-de nem biztos hogy olyan jól mégegyszer meg tudnám csinállni,az annyira a közepébe ment-csak annyira lettem sáros, mintha egy tampon esett volna bele...az összes vízet felszívtam... ;D

most néztem 20adszor azt a filmet.. még nem unom..

A 2.rész- még jobb, rakd fel azokat is majd Kornél!!
Az ötleteimtõl majd borultok, már írom fel õket nehogy elvesszenek, mert ezek mindig pillanatnyi elmezavarban születnek.. ;D

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,036 posts
Maul,már felraktam! ;D

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,462 posts
kornél a képeket akkor mikor rakod fel ide, meg a ki milyen bringával nyomulra?

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
jó volt du :)
képeket feltöltöttem fötöpöre.
rotten haverja, vmi mali boás srác elhagyta a bukóját a vonaton. ha ismeritek akkor mondjátok meg neki pls, hogy nálam van a bukó.

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Mondjuk hogy lehet fára felmenve hanyatt feküdni a tócsába? ;D
Nekiálltam vagy 15 perce centírozni, de elég hamar meguntam. Ez nem nekem való munka.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Mcclane úgy tervezd a7végét hogy megyünk és állatkodunk...!!!!!

már az összes videójukat letöltöttem, ami csak létezik, !!!!!miundegyik nagyoon állat-és az a letörés...háát... lehetne rajta gondolkodni...vadalmák

Afilmhez lennének tök jó ötleteim..., zenének meg jó lenne :britney, vagy shy-guys, vagy ilyesmi-ezzel Peti is egyetért ;D ;D na jó lehet nightfisch is..

olyan állatságokat tudnánk csinállni-mik jutottak az eszembe....hajjaj-elképedtek majd...

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,036 posts
hi!

Akkor negyed 4árkádia?? Én Ott leszek MaTTel,gyertek!! Csõõ

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Csörgessetek meg, ha megyünk valahova.

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,462 posts
Kornél én hazaértem, mikor indulunk, nekem jó bármikor!