Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi riderek

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
7341 hozzászólás a témában

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
én benne vagyok egy kis városi állatkodásban, csak ma délután kettõig jelezzétek itt, hogy mikro és hol, mert addig melózom ma, és otthon nincs netem....

Biczó nem estem el, csak ahogy lecsúszott a lábam, a labfejem leért a talajra...
na akkor tekerés?

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Majd téged is megszerelünk, mint a Matt vállát. Holnap este mikor érsz haza Krisztián? Mehetnénk egyet tekerni a városban, meg persze mindenki más, aki ráér.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
hi, én megyek mindenképp,mert csak az a szombatom van..ha jönne valaki majd jelezze! ???
ma kifordúlt a bokám tesin, de remélem addig helyre jön..

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Sajna nekem a szombat nem jó, mert rallyra megyek, de vasárnap mindenképpen kéne már menni egyet Kõszegre. Természetesen csak ha nincsen sár, mert nincs kedvem megint bicajt mosni.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Na jó, de te másban vagy jó.. de megtanítalak ha törik ha szakad-már megígértem..!!!De ugye nem estél? ;D szombaton megyünk Bandádzni?menjünk áhm tekerni,mert már hetek óta arra várok..

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
na jah...biczó, keressünk nekem is valami jóóót, okéé? :)
tegnap papayanál ejobic nojbival-szerûség volt a parkban, muszáj volt leugranom a dombon, le is csúszott a bal lábam a taposóról, de másodikra már oké volt...na de tudjátok, mit ugrok én.....gagyikat
nem merem és nem is tudom megemelni a bringát >:( :'(

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
hi már én is nézegettem,már állítólag többen is lenyomták..háát nemtom.ami ott még jó lenne azokon a ferde izéken falrideolni,, azt meglehetne-hulpéknak már mutattam..vagy bocinak, már nemtom..
Na meg van az a bánya is jákon.... na ott amit csicsáék mûvelnek...

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
akkor esetleg én is beleférek? ::)
mondjon már valaki igeeent....kranked esetleg én is vip, vagy nem vip?

ha pl. az oladi sípályát kitekerem az jó lesz? tavaly csak pár méteren múlott, Csicsának megvolt, talán idén nekem is...
vagy ha van valami meredek felfelé, és ez kellene a videóba, én megpróbálnám :)
esetleg azt is bele lehetne tenni, hogy az aluljáró lépcsõsort kitekerem? :)
na meg lesz hc verseny a bükk maraton elõtti nap, azon ne induljak a video kedvéért? :)

a triálos vépiek mindenképpen jó ötlet, feltétlenül bele kellene venni õket

na azért nekem is van ám abszolut kretén ötletem....
Hulpnak és Rolinak már eccer mutattam, van a Fõ téri Spár mögött egy mélygarázs, aminek a bejárata felett csináltak egy földdel feltöltött akármit, be is ültették bokrokkal.... beton szegélye van, csak az a gond vele, hogy nagyon erõsen kifelé dõl az egész, és hogy kb 8 méter magasról indul lefelé, és a beton szegély folyamatosan kifelé dõl, szal tegnap nézegettem, tök gááz, kész elmebeteg ötlet szvsz azon a szegélyen legurulni....

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
Hat nem eccceru otletek... ;D Szerintem mi nem dijat,hanem beutalot kapnank.. :D
Felreteve a trefat,mindenki gondolkozzon egy osszefuggo storyn,amit meg lehetne csinalni. Van egy qrva jo otletem, de azt majd szemelyesen, vagy majd a VIP zonaba targyaljuk meg.. ;)

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
;D ;D ;D ezek király ötletek...de komolyan.. míg végigolvastam majdnem berosáltam..
csinállhatnánk olyat is hogy Mcclane lenne a felvonónk-egy gumikötéllel mindenkit felhúzna a raxra.. persze nem csak a felvétel kedvéért ;D ez csak edzési tanács volt.. 8).

ha szomszéd fém-autóját el tudnám bugázni milyet lehetne vele aprítani irottról lefelé-már ha beleférek:)
de bukócsõ nélkül nem vállalom...iszonyat királyul nézne ki...dh ovikocsi

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Kerékcserét meg lehet úgy felvenni, hogy osztott képernyõn mellette egy Forma-1-es kerékcsere. Mi még le sem szálltunk, õk meg már végeztek is. ;D

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Látom szárnyal a fantáziátok, mint a rakéta. Nem baj, tök jó ötletek. Ha esetleg a túrázós rész is benne lenne, akkor ahhoz már van kész videóanyag is, csak be kell digitalizálni, ami hamarosan meg fog történni. Van vagy 6-7 óra, abból lehet válogatni. Majd körülnézek. Vidám szívesen jön majd kamerázni.
Csak aztán a McClane nehogy ráverjen a mi lefelénkre felfelé. ;D Ez érthetõ volt?

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
akár az is! :)
meg kerékcsere és gumiragasztás közben ;D ;D
na lemegyek városba bohóckodni
bye

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
Lehetne olyat,hogy lenne idõmérõ felfele,meg lefele is! ;D negyed óra fel, 1perc le.. ;)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
ha már mászás:
esetleg lehetne benne olyan mint a ghostriderben hogy csávó lemotorozott negyed óra alatt 65km-et vagy mennyit. meg lehetne ezt csinálni felfele mászássál jelezve h milyen meredek a hegy meg kis stopper a sarokban..
csak egy 5let.. :)

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
egyetértek...:) sõt még mászás is lehetne benne pl ausztriában valami tök jó helyen, és hogy az is milyen szép..meg lehetne csinállni azt is tök jól, mert hát ha szerintem úgy gondolkozunk hogy atrükkök száma és nehézsége számít csak, akkor nem lesz jó amit csinálunk, mert azért még senki nem olyan jó, hogy iszonyat ugrásokat mutasson be, és nem is biztos hogy az lenne a jó cél, lehet hogy egy ilyen feeling film sokkal többet ér, aztán kategóriánként ki lehetne hozni a legjobbat mindenkibõl..kornél neked nem mondanék semmit ami felpörget mert így is ultrabrutál vagy ;D ;D 8) :o lásd felni esete Kornéllal
ha más oldalról lenne megközelítve mint az eddigi filmek, akkor nyerõ lehet...!tuti..

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
Nah,akkor a tagoknak:

mailben várom a userneveket és a jelszavakat,hogy meg tudjam csinálni a beléptetõket a VIP zónába! ::)

A filmrõl: Jó lenne a vépi arcokat berakni,persze csak ha van kedvük,szerintem jó kis street anyagot lehetne csinálni a filmbe! Kéne velük egy találkozót szervezni valamikor,esetleg le is nézhetünk hozzájuk. Vélemény?

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
hát azért a maratonon is elég nagyot alkottál! meg az oúti versenyen! meg a.. ;)

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
huhh, én is tök szívesen beszállnék, de nagyot alkotni nem tudok, szal mint kibic :)
vagy ha kell segíteni, mittudomén :)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás

Matt lenne a manual király!! :)

hehe, ez jólesett, de még van bõven mit gyakorolnom :)

Vépi streetesek,trálosok, stb...nem?

tagilag fog bõvülni a csapat? így összelehetne hozni elég változatos filmet. mondjuk az is igaz, hogy az se lenne jó ha ezer rider lenne benn. márpedig ha szombathely meg környéke a Krankedzone, akkor min. 50 emberkével lehet számolni ::) Ti mit gondoltok?