Srácok!
A paintballos ügyeket a krankedzone fórumon intézzük.....
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi riderek
Indította
Maul
, 2003. február 27. 20:52
Írta 2005. október 24. - 21:18
Írta 2005. október 24. - 20:04
Írta 2005. október 24. - 17:16
Cornél jó lett??? nem dupláz már? szerintem csak annyi volt a baja.. !
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Írta 2005. október 24. - 17:15
Hi...szia Mcclane.. Maul vazze a roh..t dvd -d megi nálam maradt....Mcclannek meg nem kellett.. na mind1..
Szombaton, Vas, Hétf, és Kedden otthon leszek.. így Vasárnap mehetünk paintelni...!!! tuti jó lesz..Kornélnak megjön addig a stukkerja?
Mcclane elkezdtem cc-zgetni minden hétvégén--de jó lenne ha együtt tudnánk menni, mert egyedül szar..!!!
boci én azt hiszem kell venenm egy páncél szekrényt,és a kulcsát neked adom, mert ha otthon vk akkor szét lövök mindent.. már az összes fa törzse zöld, a környék összes fáján vannak nyomok..egyébként a golyó amit vettünk nagyon jó, mert ha fúj a szél olyan mint a bumerang.. csak esne vissza a tárba..azt persze nem ecsetelem milyen erõsre volt állítva..
Szombaton, Vas, Hétf, és Kedden otthon leszek.. így Vasárnap mehetünk paintelni...!!! tuti jó lesz..Kornélnak megjön addig a stukkerja?
Mcclane elkezdtem cc-zgetni minden hétvégén--de jó lenne ha együtt tudnánk menni, mert egyedül szar..!!!
boci én azt hiszem kell venenm egy páncél szekrényt,és a kulcsát neked adom, mert ha otthon vk akkor szét lövök mindent.. már az összes fa törzse zöld, a környék összes fáján vannak nyomok..egyébként a golyó amit vettünk nagyon jó, mert ha fúj a szél olyan mint a bumerang.. csak esne vissza a tárba..azt persze nem ecsetelem milyen erõsre volt állítva..
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Írta 2005. október 24. - 16:34
Írta 2005. október 24. - 12:53
Hulp jöhet, belehallgatok.....
amikrõl beszéltünk tegnap este, azok lejöttek?
amikrõl beszéltünk tegnap este, azok lejöttek?
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2005. október 24. - 10:36
Szevasztok!
Szerdán vagy Csütörtökön nem jönne el valaki egy kis lightos tekerésre?
Kranked? Hulp?
Vagy valaki más???
szabin leszek, ugyhogy bármikor jó!
Boci mikor dolgozol?
Szerdán vagy Csütörtökön nem jönne el valaki egy kis lightos tekerésre?
Kranked? Hulp?
Vagy valaki más???
szabin leszek, ugyhogy bármikor jó!
Boci mikor dolgozol?
"ezek ám a gondok, nem a faláb!"
Írta 2005. október 24. - 09:35
Írta 2005. október 23. - 20:59
megkérdem de nem hiszem :\
meg lehetséges h az én villám és elsõkerekem is eladósorba kerül.. )
meg lehetséges h az én villám és elsõkerekem is eladósorba kerül.. )
Írta 2005. október 23. - 20:01
Figyi Maul! Érdekelt és kész. Ennyi.
Más. Nem tudtok valakit akit esetleg érdekelne a villám? Valami helyi kissrácnak, vagy valakinek tekerõsbringába? Matt, esetleg Kõszegen? (apróban is hírdettem, de sajna nem túl keresett cikk)
Más. Nem tudtok valakit akit esetleg érdekelne a villám? Valami helyi kissrácnak, vagy valakinek tekerõsbringába? Matt, esetleg Kõszegen? (apróban is hírdettem, de sajna nem túl keresett cikk)
Írta 2005. október 23. - 13:41
Írta 2005. október 22. - 21:01
Ja és Maul! Amikor majd ontod nekünk a képeket( ), akkor azt a részt is megmutathatnád, ahol bibis a váz. Köszi
Írta 2005. október 22. - 19:25
Tudomásom szerint nincs neki, csak a Norco lett lefestve, mert már igencsak leharcolt állapotban volt a külsõ bürkéje.
Írta 2005. október 22. - 15:06
õõ le vagyok maradva.
Maulnak uj bicoja van? milyen? hanni! )
hja. agang elrepedt fejcsõ hegesztésnél..
nah megyek bicozni.. )
páá
Maulnak uj bicoja van? milyen? hanni! )
hja. agang elrepedt fejcsõ hegesztésnél..
nah megyek bicozni.. )
páá
Írta 2005. október 22. - 11:17
A Maul gépének színére azt mondanám, hogy mérsékelten szép, papíron biztos jól nézett ki a szín. Viszont a festés minõsége így kívülrõl nézve nagyon szép.
Írta 2005. október 22. - 08:40
Írta 2005. október 22. - 08:03
Matt, biztos ki volt már tárgyalva de mi is lett az agangel?
jó az új bikeod!
jó az új bikeod!
"ezek ám a gondok, nem a faláb!"
Írta 2005. október 22. - 00:03
Én is gratulálok! Széép;)
Maul! Te mikor nyomatod a képeket?
Többiek! Ti már láttátok?Csak nekem nem mutatja meg?
Maul! Te mikor nyomatod a képeket?
Többiek! Ti már láttátok?Csak nekem nem mutatja meg?
Írta 2005. október 21. - 23:52
Szép a bicaj Matt, gratula. Remélem tartósabb lesz, mint az Author volt. Ja, tényleg a hátsó kerék az eléggé messze van a yoke-tól.
Boci, igen így van, hogy a lemezre felvett cuccot azonnal vissza tudod nézni DVD-n. Ez MiniDV esetében kicsit macerásabb, mert a kamerát rá kell kötni a TV-re. Nekem akkor sem jön be ez a DVD-s dolog.
Boci, igen így van, hogy a lemezre felvett cuccot azonnal vissza tudod nézni DVD-n. Ez MiniDV esetében kicsit macerásabb, mert a kamerát rá kell kötni a TV-re. Nekem akkor sem jön be ez a DVD-s dolog.
Írta 2005. október 21. - 21:19
ez a stucni az etalon sztem. nem kell jobb soha
nyerget meg bnõmtõl kaptam ) õ azt mondja nem illik a bicohoz. de sztem király )
kicsit még furcsa a gép, hosszabb a láncvillája sztem. hátsókeréknek köze nincs a yokehoz már csak egy frankó villa kéne meg elsõkerék
reggel kaptam pénzt a sulitól, el is kezdtem számolgatni
ja, és köszi )
nyerget meg bnõmtõl kaptam ) õ azt mondja nem illik a bicohoz. de sztem király )
kicsit még furcsa a gép, hosszabb a láncvillája sztem. hátsókeréknek köze nincs a yokehoz már csak egy frankó villa kéne meg elsõkerék
reggel kaptam pénzt a sulitól, el is kezdtem számolgatni
ja, és köszi )