raklap csak akkor jó, ha nem selejt, mert különben az mind szegezett, és a selejtek általában töröttek, meg kiáll belõlük a 100-as szeg
én szerintem tudok raklapot. mennyi köll?
meg persze úgy ha valaki onnan elviszi, ahol van...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi riderek
Indította
Maul
, 2003. február 27. 20:52
Írta 2005. október 19. - 21:39
Írta 2005. október 19. - 21:07
Ja, leselejtezett raklapokat kéne szerezni nagy áruházakban, ott biztos van egy csomó, ami tönkrement, de nekünk mondjuk még tökéletesen megfelel.
Írta 2005. október 19. - 20:42
Maul! Voltam McClane-nel fáért, néhány raklap, nemtudom jó lesz e valamire, elvittük hozzátok.
.:. Krankedzone Team .:.
Írta 2005. október 19. - 20:02
csak má küldenék.
mondjuk a lényeg hogy jövõ héten megjöjjön, mert akkor lesz a nagy háború kõszegen!!!
Készüljetek ám vazze!! Kõszegen lesz a határõr laktanyában.
30-40 ember ?!?
t
mondjuk a lényeg hogy jövõ héten megjöjjön, mert akkor lesz a nagy háború kõszegen!!!
Készüljetek ám vazze!! Kõszegen lesz a határõr laktanyában.
30-40 ember ?!?
t
"ezek ám a gondok, nem a faláb!"
Írta 2005. október 19. - 19:56
azért nem minden.. de a svájci cucc, meg a kezeslábasok azok qva jók..de majd ezt máshol,,,Maul akkor vasárnap megkapod 50db 4000Ft..hi
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Írta 2005. október 19. - 19:53
Hi!
Nah Maul ugyis vasárnapra beszéltük meg!!
Kurva jó az az oldal (legalábbis a ruhaválaszték..)
www.militaria-nagyaruhaz.hu
en asszem múlt héten rendeltem csütörtökön vagy pénteken, de még nem jött meg. holnap rákérdezek. asszem 10 napos határidõre vállalják..
de az árak kurva jók.
t
Nah Maul ugyis vasárnapra beszéltük meg!!
Kurva jó az az oldal (legalábbis a ruhaválaszték..)
www.militaria-nagyaruhaz.hu
en asszem múlt héten rendeltem csütörtökön vagy pénteken, de még nem jött meg. holnap rákérdezek. asszem 10 napos határidõre vállalják..
de az árak kurva jók.
t
Írta 2005. október 19. - 16:59
Boci! Szombatot még nem tudom, hogy reggel megyek, avagy este, de a vasárnap az mindenképpen jó!
Lõszerért, meg tölteni akkor majd valamikor elugrok...
Biczó! Olyan 50 db minimum kell, de jöhet több is...
Lõszerért, meg tölteni akkor majd valamikor elugrok...
Biczó! Olyan 50 db minimum kell, de jöhet több is...
Írta 2005. október 19. - 16:58
Gyakorló engem is érdekel, de beszéljük meg ezeket inkább a Krankedzone-on!
.:. Krankedzone Team .:.
Írta 2005. október 19. - 16:56
mostantól nem tudom majd olvasni a fórumot, mert Bp-en leszek..suliban..
Vasárnap !!!
Maul amikor találkozunk odaadom mennyi is kell?
Vasárnap !!!
Maul amikor találkozunk odaadom mennyi is kell?
Írta 2005. október 19. - 16:55
Boci néztem a svájci gyakorlót, annyiért nagyoon megéri, mennyi idõ alatt jön meg? rendelek tõlük egyberészes német gyakorlóruhát, az kafa.. és csak 5000ft
Írta 2005. október 19. - 16:54
mehetünk korábban is áhm.. és tzöbbet játszunk.. ha fel tudtok kellni...?! tehát tõlem 8kor is emhetünk..
û
javaslom a kõszegi pályát!!!!!nincs olyan messze.. jó nagy,, sok épület,, de berendezve nincsen.. da ha ott leszünk feltérképezzük... maximum viszünk szeget, kalapácsot, és alakítunk, persze boci az nem mert az nagy-alakítás lenne, lebomlana a pálya..
de az szuper hely, és eldugott azért!
û
javaslom a kõszegi pályát!!!!!nincs olyan messze.. jó nagy,, sok épület,, de berendezve nincsen.. da ha ott leszünk feltérképezzük... maximum viszünk szeget, kalapácsot, és alakítunk, persze boci az nem mert az nagy-alakítás lenne, lebomlana a pálya..
de az szuper hely, és eldugott azért!
Írta 2005. október 19. - 16:11
most faterom hozta pestrõl, de a Kornél Boci is akar paintball cuccott rendelni, és akkor rendelünk 1-2 doboz télit!!
MAUL!!! NEKED JÓ VASÁRNAP? 9 óra!!
MAUL!!! NEKED JÓ VASÁRNAP? 9 óra!!
Írta 2005. október 19. - 15:59
Igen .-jó!!! köszi szépen!!!
az 500 elég lesz!!!! Boci ha legközelebb rendeltek, vagyis e játék után, mert tudom hogy nem szeretsz darálni.. szóval akkor rendelj nekem is ezret! köszi!!
az 500 elég lesz!!!! Boci ha legközelebb rendeltek, vagyis e játék után, mert tudom hogy nem szeretsz darálni.. szóval akkor rendelj nekem is ezret! köszi!!
Írta 2005. október 19. - 12:39
Biczó akkor vasárnap 9 óra az ok?
500 skulót tudok adni, 4,5 Ft/db.
Blackbox.
VASÁRNAP 9 PAINTBALL!!!
Maul neked is jó ugye?
Cornel, te meg csináld meg a puskád!!!!! Büdös kölke!
500 skulót tudok adni, 4,5 Ft/db.
Blackbox.
VASÁRNAP 9 PAINTBALL!!!
Maul neked is jó ugye?
Cornel, te meg csináld meg a puskád!!!!! Büdös kölke!
Írta 2005. október 19. - 12:10
Mcclane hol vagy??? írhatnál.. vagy különben olyat kapsz mint leogangba, mikor körül álltuk az ágyad--vazze mi gyúrunk áhm...izland se lesz elég messze.. szóval gondold meg!
Írta 2005. október 19. - 12:07
sajna én szombaton nem tudok menni, mert szüretre kértek fel..akár mennyire is mennék sajna ez van..de vasárnap mehetünk.. csak golyó kellene nekem is-Boci mennyiért van?milyen? olyan Maul féle 6forintos az jó lenne egy ezer..
sok a fehér macska, a színes szebb alapon...
Hulp a szüret Kõszegen lesz, tehát oda felé cc-zek, meg vissza -sajna ennyi lesz az e-hétvégi tekerés..de ha vasárnap nem lesz lövöldözés, akkor mehetünk, csak nekem 3igvan idõm
sok a fehér macska, a színes szebb alapon...
Hulp a szüret Kõszegen lesz, tehát oda felé cc-zek, meg vissza -sajna ennyi lesz az e-hétvégi tekerés..de ha vasárnap nem lesz lövöldözés, akkor mehetünk, csak nekem 3igvan idõm
Írta 2005. október 19. - 08:07
Hát hulp ez nem egészen így van, egy héten 2* 3* mentünk tekerni, paintballozni meg max 1* fugunk vagy kéthetente.
Én különben hetek óta torokgyulladással küszködök azért nem merek elmenni tekerni.
Én különben hetek óta torokgyulladással küszködök azért nem merek elmenni tekerni.
Írta 2005. október 18. - 22:58
Azért az kicsit elszomorít, hogy bicajozásban általában nem volt senki ilyen aktív. Kivéve a Biczót, mert ha itthon volt, akkor õ mindig kapható volt egy tekerésre.
Írta 2005. október 18. - 21:25
Végülis milyen messze visznek el ezek a masinák?
Írta 2005. október 18. - 21:04
megjött a lõszer.
gyere amikor gondolod, persze este felé, csak elötte telefonálj!
kutyákat meg ne lödözzé má!!
Cornel, Biczó, Maul!
Szombat délelõtt Paintball!!!!!
ok!?!
Indulás mikor legyen 8 vagy 9?
Keresünk tuti helyet!! egy tippem van is
t
gyere amikor gondolod, persze este felé, csak elötte telefonálj!
kutyákat meg ne lödözzé má!!
Cornel, Biczó, Maul!
Szombat délelõtt Paintball!!!!!
ok!?!
Indulás mikor legyen 8 vagy 9?
Keresünk tuti helyet!! egy tippem van is
t