megkímélt, szinte vadonatúj középrész eladó, elsõ tulajdonostól 500m-ert futott irányár:10000Ft..
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi riderek
Indította
Maul
, 2003. február 27. 20:52
Írta 2005. november 02. - 18:02
Írta 2005. november 02. - 18:00
ez is gyerek bicaj lesz??: a bicaj nem attól lett kész, hanem hogy az idilli alaktrészgyártók élnek a kis idilli világukban, ahol nincs gravitáció, és az alu örökéletû, és nem gondolnak arra hogy itt a földön valaki használja is õket-a gravitáció meg hát csak úgy van.. és vazze minden tönkremegy.. nem értenek hozzá.. TRUVATIV GIGA PIPE DH (középrész)vagy a nagy szent szöveg van reá írva... vazze még a cc-t se bírja.. szétesik, értitek giga DH és szét esik...ezt nem bírom feldolgozni.. vazze cc-alkatrészt nem is merek venni... a holdra tervezték ezt vagy mi?! vagy nehéz a lábam, vagy véletlen biztos olyan zsírt használtak ami oldja a belsejét, mert ha olyanja van jön ki belõlle ez-az picike-nagyobbka de lassal nem lesz benne semmi..
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Írta 2005. november 02. - 14:57
Cornel!
Neked 24"es vagy 26"os az elsõkereked? :scratchhe
asszem már látom hogy 26os :\
nem tudtok esetleg vkit 24es átütös elsõkerékkel? )
Neked 24"es vagy 26"os az elsõkereked? :scratchhe
asszem már látom hogy 26os :\
nem tudtok esetleg vkit 24es átütös elsõkerékkel? )
Írta 2005. november 02. - 14:07
neked is grat Biczó
Az ugrálástól lett kész?
Az ugrálástól lett kész?
Írta 2005. november 02. - 12:50
jó lett a bicaj..! képzeljétek megtanultam a nagy trükköt... voltam városozni... és megy már a felugrás-kitart-vissza dolog-olyan trialos trükk a hátsó keréken,, de biztos tudjátok mirõl beszélek-mikpr valamiylen peremre kell odaugrani hátsó kerékkel és vissza..szóval megy..!!
a bicajom viszont total-car..
a bicajom viszont total-car..
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Írta 2005. november 02. - 10:48
köszi mindenkinek
már irtam Kornélnak multkor is, de szerencsére olyan ütemben fejlõdik a bico hogy nem várhatom el õle h minden héten frissítse
sikerült fullra lenulláznom magam anyagilag, de ha pár ezret össze tudnék dobni megint akkor talán elõl is 24" lenne és kijjebb tudnám húzni a telót
szal ha vkinek kell alexrims dm24 36 lyukú felni az szójjon, meg schwalbe black jack 2.1-es gumi, meg mozo r200, meg b+ elsõkerék.
hali!
Matt
már irtam Kornélnak multkor is, de szerencsére olyan ütemben fejlõdik a bico hogy nem várhatom el õle h minden héten frissítse
sikerült fullra lenulláznom magam anyagilag, de ha pár ezret össze tudnék dobni megint akkor talán elõl is 24" lenne és kijjebb tudnám húzni a telót
szal ha vkinek kell alexrims dm24 36 lyukú felni az szójjon, meg schwalbe black jack 2.1-es gumi, meg mozo r200, meg b+ elsõkerék.
hali!
Matt
Írta 2005. november 01. - 18:37
Mégegyszer gratula Matt!
Én ma kaptam porcikáira az enyémet:( Köszönet Rangernek a láncbontóért.
Mostanában pang a topic. Mi van veletek?
Edit: Matt! Beszélj Kornéllal hogy frissitse a krankedzoneos bringafeldobásodat:)
Én ma kaptam porcikáira az enyémet:( Köszönet Rangernek a láncbontóért.
Mostanában pang a topic. Mi van veletek?
Edit: Matt! Beszélj Kornéllal hogy frissitse a krankedzoneos bringafeldobásodat:)
Írta 2005. november 01. - 15:31
Írta 2005. november 01. - 15:23
Nagyon szép lett Matt, gratula. Király színe van, remélem majd valamikor élõben is látom.
Írta 2005. október 31. - 22:52
Írta 2005. október 31. - 20:52
Na voltunk Bozsokon!
Isteni ott a pizza és a forralt bor!
Iszonyú nehéz tekerni a Konát majd megpusztultam mire odaértünk! Ráadásul ránksötétedett, úgyhogy visszafelé szereztem fuvart!
Isteni ott a pizza és a forralt bor!
Iszonyú nehéz tekerni a Konát majd megpusztultam mire odaértünk! Ráadásul ránksötétedett, úgyhogy visszafelé szereztem fuvart!
.:. Krankedzone Team .:.
Írta 2005. október 31. - 19:58
Írta 2005. október 31. - 00:01
Írta 2005. október 30. - 22:29
Holnap indulok néhány munkatársammal bringázni. Bozsokra eltekerünk lazán könnyedén és vissza.
Indulás: 13 óra, Zöld sziget (arkadia mögötti elitista talalkozóhely)
Minden érdeklõdõt szeretettel várunk.
Indulás: 13 óra, Zöld sziget (arkadia mögötti elitista talalkozóhely)
Minden érdeklõdõt szeretettel várunk.
.:. Krankedzone Team .:.
Írta 2005. október 30. - 15:18
Hy chivas!
Te még élsz?
Én csak az elsõ számnak a címét tudom, az pedig az Andrew W.- Take it off
A többit sajna nem...
Te még élsz?
Én csak az elsõ számnak a címét tudom, az pedig az Andrew W.- Take it off
A többit sajna nem...
Írta 2005. október 29. - 11:04
u sracok
superheros 3 vido gondolom megvan mindenkinek ..
abbol nemttudjatok a szamokat mikvannak benne mer kurva geci pont ennek nincsen soundtrekje es sehol nemirjak es senki nemtudja ti talan vagjatok
elso masodik 3. szam isten meg azer a tobbi is valaki nemtudja netan ha valki akkor irjamar le plz
elore is koszi
cso boci meg kornel
superheros 3 vido gondolom megvan mindenkinek ..
abbol nemttudjatok a szamokat mikvannak benne mer kurva geci pont ennek nincsen soundtrekje es sehol nemirjak es senki nemtudja ti talan vagjatok
elso masodik 3. szam isten meg azer a tobbi is valaki nemtudja netan ha valki akkor irjamar le plz
elore is koszi
cso boci meg kornel
Írta 2005. október 28. - 20:58
Maul! Nem, nincs még meg.
Matt! Gratula! Klassz kombó
Matt! Gratula! Klassz kombó
Írta 2005. október 28. - 16:08
Ok, nekem jó a vasárnap is, de valószínûleg csak este, mert úgy néz ki szép idõ lesz, és akkor inkább megyek Kõszegre tekerni.
Bocika megtaláltam azt a honlapot, ahonnan én a kamerámat rendeltem: www.e-digital.hu Érdemes gyakran nézni, mert mindig van valami akció.
Bocika megtaláltam azt a honlapot, ahonnan én a kamerámat rendeltem: www.e-digital.hu Érdemes gyakran nézni, mert mindig van valami akció.
Írta 2005. október 28. - 14:05
Nah gratula Matt!
Jól van Hulp kössz, de nekem csak valamikor vasárnap lenne jó, mert háromtól hajnalig megy a munka, aztán utána meg alszom....
Jól van Hulp kössz, de nekem csak valamikor vasárnap lenne jó, mert háromtól hajnalig megy a munka, aztán utána meg alszom....