skacok a héten mikor megyünk streetelni?
ismét le kellene támadni a várost ;D
jól esne egy kis lazulás Mátra Maraton után....
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi riderek
Indította
Maul
, 2003. február 27. 20:52
Írta 2004. szeptember 06. - 07:23
Írta 2004. szeptember 05. - 19:12
Hát ha minden úgy jön össze, ahogy én tervezem, akkor a vázat talán februárban meg tudom venni rá két hónappal meg a telót, még egy hónap a kerekek, szóval május elõtt nem valószínû. Sajnos. Akkor rárakom a régi bicajról a cuccokat, aztán majd folyamatosan cserélem le az alkatrészeket. Tervek:
888R
FSA kormánycsapágy
Truvativ 31.8-as kormány meg stucni, vagy Ritchey
Saint hajtómû
http://www.mountainb...2&lc=1&curcd=19 Ez még egy tizessel olcsóbb mint az itthoni leárazott cucc.
Hope Mono M4 fék
Valami durvább agy néztem DaBombot, de nem tom milyen
http://www.mountainb...2&lc=1&curcd=19
Singletrack, vagy doubletrack felni
Az LX váltórendszer nekem tökéletesen megfelel.
Sajna ezek csak a tervek, mert szerintem a Hope iszonyat drága, arra lehet, hogy nem adok azért annyi lóvét. Amiket belinkeltem, azt a honlapot nézzétek meg, rohadt olcsók a dolgok, és az összes szállítási költség 6 euro, és lehet utánvéttel is venni.
888R
FSA kormánycsapágy
Truvativ 31.8-as kormány meg stucni, vagy Ritchey
Saint hajtómû
http://www.mountainb...2&lc=1&curcd=19 Ez még egy tizessel olcsóbb mint az itthoni leárazott cucc.
Hope Mono M4 fék
Valami durvább agy néztem DaBombot, de nem tom milyen
http://www.mountainb...2&lc=1&curcd=19
Singletrack, vagy doubletrack felni
Az LX váltórendszer nekem tökéletesen megfelel.
Sajna ezek csak a tervek, mert szerintem a Hope iszonyat drága, arra lehet, hogy nem adok azért annyi lóvét. Amiket belinkeltem, azt a honlapot nézzétek meg, rohadt olcsók a dolgok, és az összes szállítási költség 6 euro, és lehet utánvéttel is venni.
Írta 2004. szeptember 05. - 17:26
Hulp bicikliügyben nem néztél valamit? Mik lesznek a bansheen? És elõreláthatólag mikor?
Írta 2004. szeptember 05. - 16:51
Írta 2004. szeptember 05. - 16:37
Hulp, van nálad most valamilyen bicikli? Mert akkor el tudnánk most menni egyet szórakozni!
Írta 2004. szeptember 05. - 16:20
Én is ráérek egész nap.....
Egyébként tényleg nem volt sötét. Olyan 6-fél7 körül történt az eset, csak ott azért elég sûrû volt az erdõ. Az biztos, hogy én is bementem volna a balesetire, fõleg azok után amilyen szarul kinézett utána. Bár talán semmije nem sérült, mert azért le tudott jönni a hegyrõl is. Remélhetõleg egy idõre most megint visszafogja magát egy kicsit, és óvatosabban bicajozik.
Egyébként tényleg nem volt sötét. Olyan 6-fél7 körül történt az eset, csak ott azért elég sûrû volt az erdõ. Az biztos, hogy én is bementem volna a balesetire, fõleg azok után amilyen szarul kinézett utána. Bár talán semmije nem sérült, mert azért le tudott jönni a hegyrõl is. Remélhetõleg egy idõre most megint visszafogja magát egy kicsit, és óvatosabban bicajozik.
Írta 2004. szeptember 05. - 13:07
Írta 2004. szeptember 05. - 12:56
hát naon remélem h semmi belsõ baja nem lett. én azér bementem volna a biztonság kedvéért.. :
annyira nem volt még sötét, csak a digi fényképezõ nem szereti az erdõben fényképezést (kona talin is ragyogó napsütés mégis sötétek a dh képek :\ )
szal 6körül volt asszem..
az óház parkolójától megy lefele egy erdei út a mohás forrás felé, itt történt a dolog.
annyira nem volt még sötét, csak a digi fényképezõ nem szereti az erdõben fényképezést (kona talin is ragyogó napsütés mégis sötétek a dh képek :\ )
szal 6körül volt asszem..
az óház parkolójától megy lefele egy erdei út a mohás forrás felé, itt történt a dolog.
Írta 2004. szeptember 05. - 12:44
Bakker, ez hol történt?? ???
Mikor kezdett sötétedni, mert ha jól láttam, akkor egész sötét volt már, nem? Meséljetek!!!
A képeket kirakjam az oldalra?
Mikor kezdett sötétedni, mert ha jól láttam, akkor egész sötét volt már, nem? Meséljetek!!!
A képeket kirakjam az oldalra?
Írta 2004. szeptember 05. - 12:24
Nem ment be, hazament, de mondtam neki, ha szarul van mindenképpen menjen be a kórházba.
Írta 2004. szeptember 05. - 10:13
Írta 2004. szeptember 04. - 22:32
Jó volt a mai tekerés, egészen a legvégéig. Akkor ugyanis a Biczó kollégának sikerült közelebbi ismeretséget kötni egy fával. Bár én már csak a következményeket láttam, de szegény nagyon szarul festett, állítólag irtóra elkapta a fát. Bár úgy tûnt mikor hazaértünk már jól volt, bár még fájt mindene, de fõleg a sombja, mert azt ütötte meg, de nagyon, Matt csinált fényképeket. A bicajának elhajlott a kormánya, meg eltörött az elsõ tengely, egyéb sérülést nem láttunk rajta, de ki tudja. Talán más baja nincs. Szóval a vége lehetett volna jobb is.
Írta 2004. szeptember 04. - 22:02
Írta 2004. szeptember 04. - 10:33
Maul: képek most mennek fel.
hulp: engem az elõbb hívott a Krisztián hogy õ is jön az egy órással, meg felhív téged is Maul hogy jössz-e meg még nem tom ki érne rá egyet tekeregni hegyekben. Csak nekem még fel kell rakni az elsõfékem, aztán utána indulhatunk. mindjárt felhívom a Nábrádi Attilát hogy hátha õ is ráér, aztán akkor lennénk ezren.
hulp: engem az elõbb hívott a Krisztián hogy õ is jön az egy órással, meg felhív téged is Maul hogy jössz-e meg még nem tom ki érne rá egyet tekeregni hegyekben. Csak nekem még fel kell rakni az elsõfékem, aztán utána indulhatunk. mindjárt felhívom a Nábrádi Attilát hogy hátha õ is ráér, aztán akkor lennénk ezren.
Írta 2004. szeptember 03. - 21:16
Holnap megyünk a Rolanddal Kõszegre az egy órás vonattal. A Stromfelden szállunk fel. Akinek van kedve csatlakozzon! Elõreláthatólag a 18:25-ös vonattal jövünk vissza!
Írta 2004. szeptember 03. - 20:21
Írta 2004. szeptember 03. - 13:25
Írta 2004. szeptember 02. - 21:56
Hulp, a vinyóm az ugye nálad van még? Mert akkor holnap amikro jövünk haza biciklizésbõl bemehetek érte?
Írta 2004. szeptember 02. - 21:53
Hát MaTT én sem tudom hogy mikor és hol, mert bocika hívott, de elfelejtettem! Majd felhívlak holnap aaztán akkor megmondom!
Kipróbálom holnap a lizardot, meg a 661-t ;D
Kipróbálom holnap a lizardot, meg a 661-t ;D
Írta 2004. szeptember 02. - 21:38
nah akkor én holnap délután (pénteken) 13:45ös vonattal megyek ba szhelyre. ha elérem a vonatot persze...
kinn lesz már valaki olyan negyed3 tájt? hol találka? mikor? írjatok mer nem tok maj felhivni senkit és nem akarok egyedül bolyongani..
csáó!
kinn lesz már valaki olyan negyed3 tájt? hol találka? mikor? írjatok mer nem tok maj felhivni senkit és nem akarok egyedül bolyongani..
csáó!