MaTT, gratula a jogsihoz!
Nos.. a fórumos haverokkal egyetértve a saint még nem igazán bizonyított, szal azzal még lassan! Nem szólom le, de kb olyan, mint a VW, egy jó reklám mögött egy kevésbé jó autó..de ez nem ide tartozik. Ha felmentek a pinkbike-ra, vagy bárhova, alig van saint, pedig kint van választék!! Helyette RF ezerrel, és holzfeller is akad jócskán, aztán FSA, stb..
MaTT, nekem a Shugino fullgagyi hajtómûvem 3éve egyben van, szét se szedtem azóta, pedig kapott! Ez a kilók dolga, te sem vagy 80kiló, szal nem lesz gondod szerintem egy hussefeltel sem!!!! Én azt vennék, és nem hallgatnék senkire, sok ismerõsöm használja ezt pesten,chat-en kérdezz utánna! Ha nekik jó volt, akkor neked is, és az "csak" 15körül van. Vagy az XT 25ért, az megint király!! Csak az drágább. :-\ Szal, 100szónak is 1 a vége, a Saint kicsit túl van lihegve, de akinek ez kell, vegyen azt, nem szólom le, legalább bizonyíthat!
És még valami: Talán a hajtókarnál is fontosabb a megfelelõ középcsapágy, szal hiába veszel holzfellert, ha nem teszel bele jó középcsapágyat, akkor nem sokáig fog élni! :-X
Vélemény: itt a fórum, olvass, nézz utánna, és KÉRDEZZ meg embereket, akik használják ezek közül valamelyiket!
nah pá