Hulp nézd meg a 2005-ös Norco modelleket!
Az új six, ésaz a-line szerintem ,kurva szépek és jók! Valamint olcsók is!
Az a-line az 560-an a six meg 500!
DE szerintem az a-line igen durva lett a Marzocchi 888VF-el és a 9 inches hátsó útjával!!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi riderek
Indította
Maul
, 2003. február 27. 20:52
Írta 2004. október 02. - 20:25
Írta 2004. október 02. - 19:38
Most jöttem haza a pályáról! Minden rendben volt, és senki nem is használta! A kisgyerekek, meg nem járnak oda már régen!
Írta 2004. október 02. - 17:51
A dolog ott lett elcseszve, hogy nem a Marsra építettük egy felszín alatti bunkerbe amit egy hadseregnyi katona õriz és csak minket enged be. Minden más esetben várható volt hogy bekövetkezik valami hasonló. Egyébként a pöcsfejek már rég oda járnak. Egyáltalán megvan még? Járt ott mostanában valaki közülünk?
Írta 2004. október 02. - 16:43
CSak tudod Matt ott van elbaszva az egész, hogy a pozsgaiék többnyire a csingerékkel mennek mindenhova, ami messze van ;D pl Kõzsegre! És ezek úgysem fgonak kitekerni Darkwoodba, szóval!
Írta 2004. október 02. - 16:18
pontosabban pozsgai oszttársának "árulta el". végülis tök mind1.
Kornél azért sztem ne becsüld alá õket gege is elég jól tolja bálint meg naon
azért mondom hogy beszéljük meg velük mert õk még sztem egy normális társaság és értenek a szóból, de ha már odakeveredik mindenféle pöcsfej akkor már nem lesz mit tenni.
Kornél azért sztem ne becsüld alá õket gege is elég jól tolja bálint meg naon
azért mondom hogy beszéljük meg velük mert õk még sztem egy normális társaság és értenek a szóból, de ha már odakeveredik mindenféle pöcsfej akkor már nem lesz mit tenni.
Írta 2004. október 02. - 12:47
Nem, Hulp, nem arra gondolok, hogy te miattad van, csak így jött ki, lehet benne valami, hogy a mamád tudta, és elmondta a pozsgai mamájának. Az még korántsem biztos, hogy meg fogják találni, várni kellene még, illetve kirakni a csapdákat a pályára! ;D Maullal majd beszélek! Egyébként nem igazán az õ világuk a NS, szerintem ott nem tudnak mit csinálni, fõleg nem a végén!
Írta 2004. október 02. - 12:42
Nagyon szomorú az eset, de ha arra gondolsz, hogy tõlem származik az infó, hát nem. Én már egy hónapja a munkahelyemen meg a lakáson kívül nem nagyon voltam sehol, nem találkoztam emberekkel. ;D Sajna várható volt, hogy ez elõbb utóbb be fog következni. Megfontolandó a Matt javaslata, meg mi különben sem járunk oda, mindig a bányába jártok, szóval csak ott áll kihasználatlanul.
Írta 2004. október 02. - 12:21
Hulp, mit tudsz az esetrõl?? ???
Olvastad a VIP-t?? >
Lord_Leslie, szerintem jövõre 1ütt fogunk tekerni, ha
minden igaz... :
Olvastad a VIP-t?? >
Lord_Leslie, szerintem jövõre 1ütt fogunk tekerni, ha
minden igaz... :
Írta 2004. október 02. - 10:18
Írta 2004. október 01. - 20:29
Írta 2004. október 01. - 19:42
Írta 2004. október 01. - 19:25
Kornél, akkor vasárnap hozd te is a fényképezõt, meg akkor én is viszem a kamerát! Aztán akkor uccu neki ;D
Írta 2004. október 01. - 15:51
Khmm.. én is le fogom ugrani, ha minden jól megy! : Szal akkor lehetne egy 3as ugrást is csinálni, van hely bõven.. ;D
A Boci haverja Kínában van, nem hiszem, hogy haza jön mostanában, szal akkor marad az eredeti terv:
Kimegyünk, leugorjuk, gyakorolunk, aztán:
Fater analóg gépét megfogom objektívekkel, aztán megyünk fényképezni!! Az egy "igazi" profi gép, tuti jó képeket csinálunk vele! :
A Boci haverja Kínában van, nem hiszem, hogy haza jön mostanában, szal akkor marad az eredeti terv:
Kimegyünk, leugorjuk, gyakorolunk, aztán:
Fater analóg gépét megfogom objektívekkel, aztán megyünk fényképezni!! Az egy "igazi" profi gép, tuti jó képeket csinálunk vele! :
Írta 2004. október 01. - 10:32
Leugrottad te is te ájjat????Maul te isájjat vagy..akkor..
szerintem a minõségi fotó legyen az õ gondjuk, de majd megkérdezem õket, de ha a mi gondunk elég egy egy digit fotómashína, meg Edwin,ha ráér.. vagy Boci haverja ha ráér, csinálljatok, és akövetkezõben már bennt is lehetne...
azt gondolom hogy ez már az a szíint amikor nagyobb publicitást érdemelnének ,,ezek a Szombathelyi bringások" nem?
szerintem a minõségi fotó legyen az õ gondjuk, de majd megkérdezem õket, de ha a mi gondunk elég egy egy digit fotómashína, meg Edwin,ha ráér.. vagy Boci haverja ha ráér, csinálljatok, és akövetkezõben már bennt is lehetne...
azt gondolom hogy ez már az a szíint amikor nagyobb publicitást érdemelnének ,,ezek a Szombathelyi bringások" nem?
Írta 2004. szeptember 30. - 17:22
A bocinak van az a fotós haverja, õt kéne megkérdezni!
De egyébként vasárnap én is le akarom ugrani! ;D
De egyébként vasárnap én is le akarom ugrani! ;D
Írta 2004. szeptember 30. - 16:55
Az ötlet nem rossz, Krisztián, csak az a baj, amit a Matt is mondott, hogy azért egy címlapfotó elkészítése nem úgy megy, hogy kimegyünk a kis digitális fényképezõgéppel, aztán kattogtatunk párat. A normális fényképhez tökéletes fényviszonyok kellenének, ami fotós szemével nincs, vagy pedig mindenféle lámpa, meg profi gép, ami meg nekünk nincs. De ha ezt össze lehet hozni, akkor jó ötlet.
Írta 2004. szeptember 30. - 14:18
köszi )
az ötlet jó szerintem, csak a megvalósítás azért nem olyan egyszerû. kéne egy vérprofi fótómasina+egy fotós mer' sztem azér elég égõ lenne egy ilyen homemade fotóval címlapot csinálni. úgyértem hommade hogy minõségileg...
persze mindez nem lehetetlen
az esélyeket növeli hogy Maulék elég jól fejlõdnek ahogy mesélte ;D
az ötlet jó szerintem, csak a megvalósítás azért nem olyan egyszerû. kéne egy vérprofi fótómasina+egy fotós mer' sztem azér elég égõ lenne egy ilyen homemade fotóval címlapot csinálni. úgyértem hommade hogy minõségileg...
persze mindez nem lehetetlen
az esélyeket növeli hogy Maulék elég jól fejlõdnek ahogy mesélte ;D
Írta 2004. szeptember 30. - 08:43
Matt gratulálok az új ékszerekhez!!!! ;D
Ja egy fontos dolog... Tettem egy olyan javaslatot, hogy miért mindig benderek vannak a címlapon -magyarok meg szinte sose, vagy csak cc-sek néha,, na és az a válasz hogy biztos nincs akirõl jó képek készültek, mert háát nem sokan ugranak le kanyonokat, kivéve persze csicsát.... ;D
Ezért voltam nagy franc mert akkor tudtam hogy mondják majd hogy küldjünk képet...Ha van róla valami jó-akkor küldjük már be, mekkora meglepetés lenne neki..... a teljesítménye címlapra való, és talán fel is figyelnének rá...!!!
Ha hülyeség akkor mondjátok... ???
Írta 2004. szeptember 29. - 19:41
Á, még egyszer sem.
Na akkor most mondom! ;D ;D
Teccenek az új cumók ám és örülök nekik!
pénteken én benne lennék uccázásban de ki jönne még? Kornél? Peti? Boci meg Maul nem ér rá asszem, avgy tévedek?
Írta 2004. szeptember 29. - 19:39
Fasza a gép Matt! Élõben is
Ideges vagyok nagyon! A 8 nS elembõl mindössze 3-at tudtam elhozni. :(Ez így nagyon nem lesz jó! >:(Tele van a tököm a Csingerrel!
Boci, beszélj majd vele ;D
Ideges vagyok nagyon! A 8 nS elembõl mindössze 3-at tudtam elhozni. :(Ez így nagyon nem lesz jó! >:(Tele van a tököm a Csingerrel!
Boci, beszélj majd vele ;D