Hát figyelj Kornél, én holnap olyan 1-kor érek haza, szóval olyan fél 2 kor jó neked?
És hol találkozzunk?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi riderek
Indította
Maul
, 2003. február 27. 20:52
Írta 2005. február 08. - 18:59
Írta 2005. február 08. - 18:22
Minél korábban, annél jobb!! Remélem senki sem lesz, és nem lesz -10fok..
Hozzál fényképezõõõõt!! :beer:
Hozzál fényképezõõõõt!! :beer:
Írta 2005. február 08. - 17:50
Jól van Kornél, akkor menjünk ki, aztán mutassuk meg!
Eyébként sokat gondolkodtam azon az útátugráson is, de majd holnap meglátom!
DE akkor hánykor menjünk?
Eyébként sokat gondolkodtam azon az útátugráson is, de majd holnap meglátom!
DE akkor hánykor menjünk?
Írta 2005. február 08. - 17:27
Még nem foglaltam le, mert nem beszéltem a Rolanddal. De lehet, hogy lefoglalom nélküle is, majd ha nem tetszik neki, viszünk sátrat, aztán alszik abban.
Írta 2005. február 08. - 15:24
Hi!
Én sajnos dolgozok a hétvégén, pedig megnéztelek volna benneteket deszkázni!
Biczó, voltunk kint, rendberaktuk az ugratót, de olyan szarul tapadt a hó, hogy nem ugrattunk rajta, meg sok ember volt.
Nem jön ki valaki mondjuk szerdán 2-3fele egy 2órás kis baszkurálásra? Ugratni akarok,nem pedig otthon tespedni..(
MAUL!!!!!! Gyere baze, aztán áljunk neki a dolognak!
Én sajnos dolgozok a hétvégén, pedig megnéztelek volna benneteket deszkázni!
Biczó, voltunk kint, rendberaktuk az ugratót, de olyan szarul tapadt a hó, hogy nem ugrattunk rajta, meg sok ember volt.
Nem jön ki valaki mondjuk szerdán 2-3fele egy 2órás kis baszkurálásra? Ugratni akarok,nem pedig otthon tespedni..(
MAUL!!!!!! Gyere baze, aztán áljunk neki a dolognak!
Írta 2005. február 08. - 11:30
ha a múlt hétvégi esések fel lettek volna véve, egész hosszú anyag összejött volna belõle....
estem mindenhogyan....oldalra, hasra, hátra, seggre, pörögve, csúszva, és ezek kombinálása....súlyos.....de 3 óra után már egyszer lejöttem úgy, hogy nem estem el
ha lenne kamera, meg valaki kamerázna, az jó lenne, mert haverok indulnak a versenyen, én meg mellette deszkázom.....
Maul ráérnél? vagy valaki a többiek közül? fizetni nem kellene semmit, csak kamerázni....Biczó vagy bárki más ha Maul nem ér rá, eljönnél? feltéve, ha Maul odaadja a kamerát...
estem mindenhogyan....oldalra, hasra, hátra, seggre, pörögve, csúszva, és ezek kombinálása....súlyos.....de 3 óra után már egyszer lejöttem úgy, hogy nem estem el
ha lenne kamera, meg valaki kamerázna, az jó lenne, mert haverok indulnak a versenyen, én meg mellette deszkázom.....
Maul ráérnél? vagy valaki a többiek közül? fizetni nem kellene semmit, csak kamerázni....Biczó vagy bárki más ha Maul nem ér rá, eljönnél? feltéve, ha Maul odaadja a kamerát...
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2005. február 08. - 09:51
Gratulálok Mcclane!!! Maul voltál kint?, valaki volt kint megnézni az ugratót?Matt az a tõkesúly nagyoon nehéz...3bar-ra fújt gumi még lapos a váz súlya alatt..
Mcclane vedd filmre az eséseket -és mi is tudunk:) -ni!
Mcclane vedd filmre az eséseket -és mi is tudunk:) -ni!
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Írta 2005. február 08. - 07:23
én sem vagyok egy testes ember, még is törtem már kormányt, és hajlítottam merev villát, de ez biztos abból adódik, hogy sz@rul biciklizem
Matt én az Ellsworth gépét néztem ki magamnak, de qrva drága, szal egyelõre álom marad -> http://www.ellsworth...m=5&itemnum=136
próbálkozom a snowboard-al, most hétvégén is kimegyünk, haverok indulnak versenyen...
Maul nem jössz ki velünk kamerázni?
Emlékmûnél volt valaki?
Hulp szállást lefoglaltad? Rolandnak meg tudtad mutatni?
Matt én az Ellsworth gépét néztem ki magamnak, de qrva drága, szal egyelõre álom marad -> http://www.ellsworth...m=5&itemnum=136
próbálkozom a snowboard-al, most hétvégén is kimegyünk, haverok indulnak versenyen...
Maul nem jössz ki velünk kamerázni?
Emlékmûnél volt valaki?
Hulp szállást lefoglaltad? Rolandnak meg tudtad mutatni?
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2005. február 07. - 18:14
máááásfééél centiii?!!
az már azér vicces megnézném szívesen ))
a pehelysúlyról meg hát ja... nem vagyok stresszes alkatrésztörés szinten
az már azér vicces megnézném szívesen ))
a pehelysúlyról meg hát ja... nem vagyok stresszes alkatrésztörés szinten
Írta 2005. február 07. - 18:02
Jo eszrevetel hulp:)
Egyebkent a 17kg telleg sok. Bar ha arra gondolok hogy az en gagyi hauserem 16kg... Es azon monduuk a padkakon is felek lemenni. Sulya alapjan tiszta fr:D
Egyebkent a 17kg telleg sok. Bar ha arra gondolok hogy az en gagyi hauserem 16kg... Es azon monduuk a padkakon is felek lemenni. Sulya alapjan tiszta fr:D
Írta 2005. február 07. - 17:59
7 mm vastag fejcsõ az elég gyík mondjuk a banshee közel 1,5 cenitjéhez képest. Bár azt nem tudom mi a francnak kell akkora, már a 7 mm-es sem fog soha az életben kinyúlni. Mondjuk Matt alattad szerintem még egy karbon országúti homlokcsõ is bármit kibírna a pehelysúlyod miatt.
Írta 2005. február 07. - 16:05
na írtam a norcónak aztán azt válaszolták hogy az idei is 2.6kiló :\
nemhiába... 7mili vastag fejcsõ stb..
1lb az szerintem fél kiló körül van.. szal ja.. nehéz..
ennyire nem zúzok h ien bico kéne nekem )
McClane gratula!
azt mondják a snowboard ojan sport hogy azér veszélyes mer hamar meg lehet tanulni és egybõl trükközni akarnak a kezdõk is szal vigyázz magadra
nemhiába... 7mili vastag fejcsõ stb..
1lb az szerintem fél kiló körül van.. szal ja.. nehéz..
ennyire nem zúzok h ien bico kéne nekem )
McClane gratula!
azt mondják a snowboard ojan sport hogy azér veszélyes mer hamar meg lehet tanulni és egybõl trükközni akarnak a kezdõk is szal vigyázz magadra
Írta 2005. február 07. - 11:04
tegnap voltam snowboardozni, szuper volt
haver szerint két kategóriában is kiérdemeltem volna a közönség díjat: a legtöbb és a legszebb esés
de télleg angyon sokat estem, átlagban egy lefelén kb ötször....
és kb 15-20-szor mentem le....
most hétvégén is megyünk
haver szerint két kategóriában is kiérdemeltem volna a közönség díjat: a legtöbb és a legszebb esés
de télleg angyon sokat estem, átlagban egy lefelén kb ötször....
és kb 15-20-szor mentem le....
most hétvégén is megyünk
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2005. február 07. - 10:18
Matt az biztos olyan nehéz???mert az nagyoon sok,az én bicajom annyi,, ..???
Írta 2005. február 07. - 10:16
Maul voltatok kint? Nem lett annyira annyira jó, mert a hó nem olvadt meg eléggé, és nem lehetett elég zömökre csinállni az ugratót,, de a méretek jók lettek? szerinted át lehet ugrani???Mert ha igen isten királyul nézne ki!
Mert szerintem majdnem át lehet ugrani, csak lehet hogy kellene egy kis leérkezõ! márt ha kibírná a leérkezést, és nem süppedne át rajt a gumi...
De akkor lenne nagyoon jó, ha tudnánk rárakni NS darabot vagy valamit a tetejére...
Kornél te láttad???
Mert szerintem majdnem át lehet ugrani, csak lehet hogy kellene egy kis leérkezõ! márt ha kibírná a leérkezést, és nem süppedne át rajt a gumi...
De akkor lenne nagyoon jó, ha tudnánk rárakni NS darabot vagy valamit a tetejére...
Kornél te láttad???
Írta 2005. február 06. - 18:12
Miért az ide könnyebb? Én nem találok sehol infót...
csak annyi hogy a komplett bico 39.5 lbs, az meg 18kilo nem?
csak annyi hogy a komplett bico 39.5 lbs, az meg 18kilo nem?
Írta 2005. február 06. - 17:58
Írta 2005. február 06. - 14:15
Én hétfõn megyek 8-10-ig, a hét többi napján ráérek, nyugodtan foglalhatsz 7 utánra, bármelyik napra, csak akkor utána szóljál.
Írta 2005. február 06. - 11:53
na asziszem mégse tetszik annyira a norco mer' 2.6kiló a váz legalábbis a 2003as annyi volt asszem..
Írta 2005. február 05. - 21:15
Ok! De akkor csak beiratom, hogy Hulik Péter, aztán ennyi?
De neked mikor lenne jó, mert nekem egyedül a péntek ami nem alkalmas!
De neked mikor lenne jó, mert nekem egyedül a péntek ami nem alkalmas!