na ha ezek után tudsz dönteni biczó, akkor gratula
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi riderek
Indította
Maul
, 2003. február 27. 20:52
Írta 2005. március 24. - 23:44
Írta 2005. március 24. - 22:26
Pedig nyomkodtam pike-ot és nem irnám le teljesen. A reba meg valami álom ahogy mozog.Nem lennék a helyedben...Tökéletes döntésképtelenség.
1500
1500
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2005. március 24. - 22:08
igen.
ha ugyanolyan mozgású telót akarsz mint volt csak átütõset akkor maradj a marzónál. ha a pikeot veszed lehet az nem fog tetszeni az ízlésvilágodnak.
(kár hogy nem olyan helyen élünk ahol vásárlás elõtt ki lehet próbálgatni a dolgokat)
szóval ha nem akarsz meglepetést akkor szerintem is marzo. ezt már ismered. tetszik. akkor miért váltanál?
ha ugyanolyan mozgású telót akarsz mint volt csak átütõset akkor maradj a marzónál. ha a pikeot veszed lehet az nem fog tetszeni az ízlésvilágodnak.
(kár hogy nem olyan helyen élünk ahol vásárlás elõtt ki lehet próbálgatni a dolgokat)
szóval ha nem akarsz meglepetést akkor szerintem is marzo. ezt már ismered. tetszik. akkor miért váltanál?
Írta 2005. március 24. - 19:40
biczó: kõszegi haver vett pike sl-t. feketét
nyomkodni egyelõre csak szönyegen próbáltuk szal érdemleges véleményt a mozgásról nem tok mondani.. de lehet állítani nagyban a keménységét puhaságát...
nyomkodni egyelõre csak szönyegen próbáltuk szal érdemleges véleményt a mozgásról nem tok mondani.. de lehet állítani nagyban a keménységét puhaságát...
Írta 2005. március 24. - 19:00
Hát Biczó, azt csináltad, mint a Maul, minden szót külön hozzászólásban írtál. A marzonál a 3-as azt jelenti, hogy nincs benne annyi állítási lehetõség, mint az 1-ben. Nézd meg a Mali katalógust, vagy ami még jobb a Marzo honlapját. Ott megtalálod, hogy mit tud az egyik, mit a másik. A Pikenál meg a sram honlapján találod meg ezeket. Én sem tudom milyen a Pike mert még nem próbáltam. Sõt a Boxxert sem, de eddig külsõre tetszik. Ha ennyire határozott szavazatot akarsz, akkor marzo z1. Lényegében ugyanazt fogja nyújtani, mint a drop off, csak átütõs lesz.
Írta 2005. március 24. - 18:59
Írta 2005. március 24. - 18:57
Nahh. teló felsõváll megjött.2005ös integrált stucnis. Fékadapter megvan már csak imádkozni kell , hogy holnap megkapjam a pénzemet!!!û
jahh és a teló nem 2003as
jahh és a teló nem 2003as
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2005. március 24. - 18:46
Mivel ünnepeljük az 500-ik hozzászólást??? azt hittem sose lesz az 500-hihetetlen, most meg észre se vettem..ki
rály
rály
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Írta 2005. március 24. - 18:38
Vazze Hulp most nem jutottam elõbbre:)!!!
Nemtom hogy Pike-nem próbáltam nemtom hogy mozog...stb..
A marzot tudom, megbizható-csak ez a ,,3" jelzés nemtom mit jelent-valami szarabb verzió? vagy mi? egy nem rossz...
Ja igen ha tudom hogy mit-akkor se tudom hogy hol? az e-bike honlapján elég olcsónak tûntek!!!
Nemtom hogy Pike-nem próbáltam nemtom hogy mozog...stb..
A marzot tudom, megbizható-csak ez a ,,3" jelzés nemtom mit jelent-valami szarabb verzió? vagy mi? egy nem rossz...
Ja igen ha tudom hogy mit-akkor se tudom hogy hol? az e-bike honlapján elég olcsónak tûntek!!!
Írta 2005. március 24. - 18:35
Matt én a színe miatt gondoltam aTeamre--nekem szürke teló, vagy piros fekete-fehér bicajba nem kell!
Írta 2005. március 24. - 18:34
Ha kell az állíthatóság, akkor a Pike, ha nem akkor Marzo. A stance-t én is hanyagolnám. Én is azért vittem a kereket a Janihoz, mert bár még nem csináltattam ott semmit, de nagyon jót hallottam róla. Canyonba nem vinném, mert a Rolitól azt hallottam, hogy nem annyira jók. A Biciklonban jovõ hét végére tudnák talán megcsinálni. Úgyhogy most megpróbálkozok a Koczkáékkal, aztán lesz ami lesz, ha van nekik küllõjük, akkor szombatra készen van mindkét kerék. Fórumból elhoztam, mert a Jani azt mondta, hogy ma meg tudja talán csinálni, de aztán mégsem, és az sem biztos, hogy a jövõ héten megcsinálja. Szóval ha nagyon szar lesz akkor majd elviszem centíroztatni, úgyis az a lényeg. Én most már mindent megpróbálok, csak legyen már végre valami.
Boci, a ti Shermanotok egy nagyon király villa, meg a Slider nekem kifejezetten tetszik, de ennél lejjebb nem nagyon vennék manitout. Nem tudom miért, csak. A Mrzónál meg szerintem azokkal a papucsokkal volt gond, amelyikek azzal a szar QR20-as papuccsal voltak szerelve. Dehát az amúgy is egy elcseszett konstrukció, az új az teljesen más. A Rolié nagyon szépen nézett ki, és bizalomgerjesztõ volt. De a döntés a Biczóé.
Boci, a ti Shermanotok egy nagyon király villa, meg a Slider nekem kifejezetten tetszik, de ennél lejjebb nem nagyon vennék manitout. Nem tudom miért, csak. A Mrzónál meg szerintem azokkal a papucsokkal volt gond, amelyikek azzal a szar QR20-as papuccsal voltak szerelve. Dehát az amúgy is egy elcseszett konstrukció, az új az teljesen más. A Rolié nagyon szépen nézett ki, és bizalomgerjesztõ volt. De a döntés a Biczóé.
Írta 2005. március 24. - 18:30
Matt és szerinted nem túl kemény??Szépen mozog? Könnyen megindul?Hol nézted? Melyik boltban van ?
Írta 2005. március 24. - 17:08
stance-t ne.
pike-ból én az sl-t venném, mert nekem nem ér 20ezret az hogy aluból van a teamnek a nyaka. tapiztam. tetszett.
marzo is biztos király. ha eddig bevált a márka akkor maradhatsz ennél
szóval én egy negyedikre szavazok: rs pike sl átütõ, secc perc alatt állítható: visszacsilli,motion control,floodgate,uturn. 80ezer
pike-ból én az sl-t venném, mert nekem nem ér 20ezret az hogy aluból van a teamnek a nyaka. tapiztam. tetszett.
marzo is biztos király. ha eddig bevált a márka akkor maradhatsz ennél
szóval én egy negyedikre szavazok: rs pike sl átütõ, secc perc alatt állítható: visszacsilli,motion control,floodgate,uturn. 80ezer
Írta 2005. március 24. - 16:47
Na szóval már oda eljutottam hogy 3 teló van a befutóban,, biztos mindegyik szuper...
De ezekrõl elfogultság nélkül írjátok meg a véleményeteket légyszí!
1.Manitou stance flow átüt.- 84ezer
2.RS. Pike team átüt. 100e
3.Marzo Z1 freeride 3 eta 100e
szerintetek melyik, az adatokat nézzétek, és hogy ti melyiket vennétek! amelyik több szavazatot kap azt veszem meg.. mert árban egyformák, jónak bármelyik jó,,, szerintetek???
melyiket?
De ezekrõl elfogultság nélkül írjátok meg a véleményeteket légyszí!
1.Manitou stance flow átüt.- 84ezer
2.RS. Pike team átüt. 100e
3.Marzo Z1 freeride 3 eta 100e
szerintetek melyik, az adatokat nézzétek, és hogy ti melyiket vennétek! amelyik több szavazatot kap azt veszem meg.. mert árban egyformák, jónak bármelyik jó,,, szerintetek???
melyiket?
Írta 2005. március 24. - 16:38
boltokba MÁR nincs tavalyról, nagykerbe MÉG nincs idei...
várok türelmesen...
most ugyis betegeskedtem picit..multkor hideg volt..szal vmivel mindig megvigasztalom magam hogy 'ugyse tudnék bringázni'. :\ ezvan..
1-2hét aztán sztem jön tutira
várok türelmesen...
most ugyis betegeskedtem picit..multkor hideg volt..szal vmivel mindig megvigasztalom magam hogy 'ugyse tudnék bringázni'. :\ ezvan..
1-2hét aztán sztem jön tutira
Írta 2005. március 24. - 16:25
Írta 2005. március 24. - 16:17
Írta 2005. március 24. - 16:12
Hulp akkor neked kész lesz a bicajod? Mikor megyünk??? Én holnap reggel megyek haza.. ha gondoljátok este már mehetünk is, 7végére úgyis rossz idõt mondanak,...
Maul én szívesen maradok Zegen csak legyen jó idõ!!!
Maul én szívesen maradok Zegen csak legyen jó idõ!!!
Írta 2005. március 24. - 16:10
Matt szerintem Jani nagyoon jól fûz-és bárki másnál jobban csinálja Szhelyen...Én hozzá vinném! És nem is drága.. aróól hogy beteg senki nem tehet.. egy gyorsan dolgozik..!
Maul és melyik nap mennénk??????mertazazamitnemtok....a vonat az ok...
Maul és melyik nap mennénk??????mertazazamitnemtok....a vonat az ok...
Írta 2005. március 24. - 16:09
Nekem az már túl dúrva.. nem kall annyira jó...de köszi Maul..
Az az igazság hogy 130at már nem szívesen költenék, mert akkor inkább olcsóbb-meg új tárcsa..
A nixonok miért nem jók? egy az is drága....
Azt hiszem z1 freeride 3 lesz mert az olcsó-és átütõs és 130mm az elég annyit tud mint amostani csak átütõs...vagy egy picit többet tud...
Az az igazság hogy 130at már nem szívesen költenék, mert akkor inkább olcsóbb-meg új tárcsa..
A nixonok miért nem jók? egy az is drága....
Azt hiszem z1 freeride 3 lesz mert az olcsó-és átütõs és 130mm az elég annyit tud mint amostani csak átütõs...vagy egy picit többet tud...