Jah bár mondtam a Biczónak meg MAulnak ne verjék nagydobra de már látom mind1.
most voltam Sopronba felvittem a repedt darabot.
konstrukciós hiba a 2003-as vázon vékony a fék feletti rész.
csak a fék az oka neki, a küldést bírja.
lásd kornél..
hazafele én is nyomtam még vele egy kis ugratást de az a rész nincs terhelés alatt, csak fékezéskor.
a Hocsa elnézést kért a HT nevében, kedden meglesz az új "elem" 2004-es.
szerdán már a bicómban figyel.
természetesen ha bármi baj lenne késõbb 1*re szoljunk, azonnal intézkedik, mert a HT-nél ez presztizskérdés, hogy a tulaj elégedett legyen.
az új részre természetesen 2 év gari van.
ezt õ mondta nem én polírozom a dolgot fel.
de örülök is neki, mert a régi darabon a váltófelcsvarodás miatt lekopott egy- két helyen a festék, most legalább szép lesz..
na hát ennyi.
A Zegi túrát meg meg kéne játszani jövõ szombaton!!!!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi riderek
Indította
Maul
, 2003. február 27. 20:52
Írta 2005. március 26. - 14:21
Írta 2005. március 26. - 12:42
ja! az erkély..
mindig eszembe van csak olyankor pont nincs nálam fotómasina. de majd akkor lefotózom. csak kérdés hogy a tulaj mit szólna? )
(írtam vipbe)
mindig eszembe van csak olyankor pont nincs nálam fotómasina. de majd akkor lefotózom. csak kérdés hogy a tulaj mit szólna? )
(írtam vipbe)
Írta 2005. március 26. - 12:37
Valamikor ki kellene menni építeni, mert jó lenne befejezni a felsõ szakaszt, aztán akkor lehetne menni, már egy normális pályán zúzni!
Mondjuk jó lenne, ha biczó már végre odaadná a pántokat........................
Kornél!! Mikor megyünk el megnézni a helyekt, amiket mondtál!
Tegnap voltunk bocival Jákon! Hát mit ne mondjak, eléggé fura helyzet van ott! Mert az egész tök megváltozott! Egyedül a nagy letörés ami használható, meg ott oldalt egy-két kisebb! De a tanrészen, már nem tudom, hogy lehet-e valamit csinálni, mert tökre megváltozott, ilyen rohadt meredek lett az egész leérkezõ, mert kimosta az esõ!
Mondjuk a nagyot azt lehet fejleszteni, és ki lehet belõle hozni gonosz dolgokat!
De kellene már valamilyen nagyobb 6-7 méteres letörés, amin lehetne gyakorolni, vagy meg kellen építeni a sípályán amit beszéltünk!
De akkor tényleg egyeztetni kellen, mert mingyárt jön a jó idõ, és megkezdõdik a szezon, és nem július közepén akaork elkezdeni komolyan biciklizni!
Mert tavaly nyáron is így augusztustól-októberig értük el az 5 méteres magasságot! Szóval most így májustól-októberig lehetne fejlõdni.....................
Matt, azokat a Kõszegi helyeket, amiket mondtál, nem fényképezted még le?? Meg a biczó is beszélt valamirõl!!
Mondjuk jó lenne, ha biczó már végre odaadná a pántokat........................
Kornél!! Mikor megyünk el megnézni a helyekt, amiket mondtál!
Tegnap voltunk bocival Jákon! Hát mit ne mondjak, eléggé fura helyzet van ott! Mert az egész tök megváltozott! Egyedül a nagy letörés ami használható, meg ott oldalt egy-két kisebb! De a tanrészen, már nem tudom, hogy lehet-e valamit csinálni, mert tökre megváltozott, ilyen rohadt meredek lett az egész leérkezõ, mert kimosta az esõ!
Mondjuk a nagyot azt lehet fejleszteni, és ki lehet belõle hozni gonosz dolgokat!
De kellene már valamilyen nagyobb 6-7 méteres letörés, amin lehetne gyakorolni, vagy meg kellen építeni a sípályán amit beszéltünk!
De akkor tényleg egyeztetni kellen, mert mingyárt jön a jó idõ, és megkezdõdik a szezon, és nem július közepén akaork elkezdeni komolyan biciklizni!
Mert tavaly nyáron is így augusztustól-októberig értük el az 5 méteres magasságot! Szóval most így májustól-októberig lehetne fejlõdni.....................
Matt, azokat a Kõszegi helyeket, amiket mondtál, nem fényképezted még le?? Meg a biczó is beszélt valamirõl!!
Írta 2005. március 26. - 12:32
Az biztos. Csak gondoltam megkerdem
Egyik regebbi (2004es) bikemagban is volt. Legalabbis egy kepecske erejeig. Valamelyik kiallitason a ht standon. MEg is jegyeztek a kep alatt, hogy ugy jo az a gep ahogy van
Egyik regebbi (2004es) bikemagban is volt. Legalabbis egy kepecske erejeig. Valamelyik kiallitason a ht standon. MEg is jegyeztek a kep alatt, hogy ugy jo az a gep ahogy van
Írta 2005. március 26. - 12:30
Még jó hogy marad a jennynél! Az egy kurva jó, és megbízható Feeride bicikli!
Írta 2005. március 26. - 12:29
Maul! En ugy ertettem hogy boci marad ennel a fajta bringanal vagy megbrobal egy ujat? Pl norco:D
Írta 2005. március 26. - 12:27
Még szép, hogy kicserélis neki garanciában! Mert, amikor észrevették, hogy szét repedt, akkor boci fel is hívta a hogyát, és egybõl moindta, hogy ki is cserélik! De a lengõkarát a Kornélnak is multkor kicserélték!
Ez nem biciklon!!!!!!!!!!!!
Aztán szerdán már meg is jüön az új lengõkar!
Ez nem biciklon!!!!!!!!!!!!
Aztán szerdán már meg is jüön az új lengõkar!
Írta 2005. március 26. - 12:18
Egyertelmu. Tenyleg klassz dolgok. De ahogy Te is mondtad, ennek csak ugy van ertelme ha sokan osszefogtok.
Írta 2005. március 26. - 12:05
jaaa
hát sok olyan okos cucc ami tökjó lenne ha bemennék itt a boltba aztán levenném a polcról:
http://www.bike-mail...roducts_id=2196
http://www.bike-mail...roducts_id=2631
http://www.bike-mail...roducts_id=1267
stb..
szal csak azt mondom hogy ott tök jo nagy a választék..
hát sok olyan okos cucc ami tökjó lenne ha bemennék itt a boltba aztán levenném a polcról:
http://www.bike-mail...roducts_id=2196
http://www.bike-mail...roducts_id=2631
http://www.bike-mail...roducts_id=1267
stb..
szal csak azt mondom hogy ott tök jo nagy a választék..
Írta 2005. március 26. - 12:00
Azt ertettem. En a sok praktikus dologra gondoltam
Írta 2005. március 26. - 11:45
Írta 2005. március 26. - 11:40
Írta 2005. március 26. - 11:36
gondolom garban kicserélik neki.
de azért ezt sose gondoltam volna..
itt valami átok van a ZÖLD vázakon :scratchhe
de komoan. ez már rejtélyes naon )
amugy most elkezdtem nézegetni ezt a bikemailordert aztán rájöttem hogy lehet kapni tök okos dolgokat külföldön.. kár hogy a postaköltség ennyire megdobja, szal csak angy tételben érdemes rendelni..
de azért ezt sose gondoltam volna..
itt valami átok van a ZÖLD vázakon :scratchhe
de komoan. ez már rejtélyes naon )
amugy most elkezdtem nézegetni ezt a bikemailordert aztán rájöttem hogy lehet kapni tök okos dolgokat külföldön.. kár hogy a postaköltség ennyire megdobja, szal csak angy tételben érdemes rendelni..
Írta 2005. március 26. - 11:31
Ajjaj. Es akkor Boci ker egy uj kick'em jennyt vagy vesz valamilyen masik vazat?
Írta 2005. március 26. - 11:31
Bazzeg most nézem tök jó idõ van süt a nap fel is szárad az esõ... váááhh
[whitetrash.hardcore.rock&roll.fuckyou]
Írta 2005. március 26. - 01:06
Hát a váztörés az nem volt olyan nagy esemény, mert a biczó ment vele, aztán behúzta a féket, és észrevették, higy olyan furán mozog:) Aztán kiderül hogy fékezéskor a váz hajlik elõre:)
Írta 2005. március 25. - 23:18
Koszi a biztatast. A reszleten en is gondolkodtam. Valami "rovidfutamu" kene, hogy ne legyen +40%kamat:)
Írta 2005. március 25. - 23:09
részletre nem tod megvenni?
most odaadsz vmi kezdõpénzt aztán meg apránként a többit...
kérdezd meg a boltban.
meg azért nyáron még bõven kapható lesz szerintem. inkább õsszel meg évvége fele necces már a vétel. de olyankor is akad még egy-egy boltban eldugva.
szal no-para
most odaadsz vmi kezdõpénzt aztán meg apránként a többit...
kérdezd meg a boltban.
meg azért nyáron még bõven kapható lesz szerintem. inkább õsszel meg évvége fele necces már a vétel. de olyankor is akad még egy-egy boltban eldugva.
szal no-para
Írta 2005. március 25. - 23:05
Azert nem orulok mert mindenki azzal riogat hogy milyen gyorsan fogyott tavaj is nekem meg meg hianyzik egy nagyobb darab osszeg:(
De remelem az agyak hamar jonnek:)
De remelem az agyak hamar jonnek:)
Írta 2005. március 25. - 22:55
mér nem jo hír?
nem akarok még ezer évet várni csekére...
px már itt van. remélem agy is itt lesz jövõhéten. meg csúszós px.
aztán ride!!
nem akarok még ezer évet várni csekére...
px már itt van. remélem agy is itt lesz jövõhéten. meg csúszós px.
aztán ride!!