Ketten nem sokat tudunk építeni, így cangázzunk, ránkfér némi gyakorlás...:paker:
Viszek ásót alakítani, de nem ez lesz az elsõdleges cél! Valaki még nem jönne ki? Hulp?? Biczó? McClane? Bocikát felhívom majd...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi riderek
Indította
Maul
, 2003. február 27. 20:52
Írta 2005. május 07. - 07:55
Írta 2005. május 06. - 22:22
Kornél!
Reggel bányába elmegyek veled, de akkor korábban menjünk, olyan 8 körül, és délután meg akkor elmegyek hulpékkal Kõszegre!
Ez jó ötlet nem??
De akkor Kornél építeni megyünk a bányába, vagy cangázni?
Reggel bányába elmegyek veled, de akkor korábban menjünk, olyan 8 körül, és délután meg akkor elmegyek hulpékkal Kõszegre!
Ez jó ötlet nem??
De akkor Kornél építeni megyünk a bányába, vagy cangázni?
Írta 2005. május 06. - 21:14
Írta 2005. május 06. - 20:22
Menjünk a bányába! Aztán ha már kész, akkor mehetünk DH-zni is.
Kõszegen max 2x lemegyünk, és elfáradunk abban, hogy feltoljuk a vasakat...:mad:
Az meg a másik, hogy Hulp, ti gpndolom nem vasárnap reggel mentek, igaz? Délután sajnos más programom lesz, így ha jön valaki vasárnap reggel, akkor megyek, ha nem, akkor alszom..
Kõszegen max 2x lemegyünk, és elfáradunk abban, hogy feltoljuk a vasakat...:mad:
Az meg a másik, hogy Hulp, ti gpndolom nem vasárnap reggel mentek, igaz? Délután sajnos más programom lesz, így ha jön valaki vasárnap reggel, akkor megyek, ha nem, akkor alszom..
Írta 2005. május 06. - 18:52
Menjünk Kõszegre, építeni akkor is tudunk, ha szarabb idõ van. Meg egy hét múlva verseny, nem mintha nem lenne mindegy, hogy hányszor megyek a pályán elõtte, de azért akkor is.
Írta 2005. május 06. - 18:45
Hát én megyek szívesen Kõszegre is, attól függ, hogy a McClane, meg a Kornél, hova akarnak menni! Mondjuk jó lenne egyet már DH-zni, csak az NS pálya felsõ szakaszát is jó lenne befejezni!
Mondjuk én szerdától kezdõdõen itthon leszek egy hónapon keresztül, szóval idõm az lesz!
Hulp! ki az ismerõsöd, mond már el!
Mondjuk én szerdától kezdõdõen itthon leszek egy hónapon keresztül, szóval idõm az lesz!
Hulp! ki az ismerõsöd, mond már el!
Írta 2005. május 06. - 16:36
Írta 2005. május 06. - 14:09
Írta 2005. május 05. - 21:59
Természetesen csak akkor, ha nem lesz nagy sár. Ez a mostani esõ biztos nem gond, mert a múltkor is csont száraz volt az egész hegy, szóval ha addig nem esik, akkor biztos nem lesz gond.
Írta 2005. május 05. - 20:34
Jó kis program! Fõleg sárban...
Felnit hozzatok, mert ha csúszik, viszem a fákat!
Boci is jön? Maul??
Felnit hozzatok, mert ha csúszik, viszem a fákat!
Boci is jön? Maul??
Írta 2005. május 05. - 20:11
Feltoljuk/szenvedjük a bicajt a DH-pálya tetejére, aztán lezúzunk, és ezt ismételgetjük amíg csak erõnkbõl telik, vagyis max 2-szer Egyelõre még semmi sem biztos, mert nem tudom Attila ráér-e, remélem igen. Minél többen vagyunk, annál jobb. Talán Vidám is tud jönni, és akkor lesz fényképezõgép is.
Írta 2005. május 05. - 19:35
áh... 1óra szerelés az egész max.. többi cucc itt van a szobámban csak monoblokkot is ugy akarom majd berakni, hogy két keréken áll stb..
a guruláshoz már csak 36 db küllõ kell )
tekeréshez még egy lánc is )
a megálláshoz meg némi bóvden )
a stucni rulz! csak egy baja van.. a csavarok... 6os imbusz kell hozzá ) meg rozsdásodnak is (
mondjuk kemény 100ft beruházással megoldható a porbléma )
a guruláshoz már csak 36 db küllõ kell )
tekeréshez még egy lánc is )
a megálláshoz meg némi bóvden )
a stucni rulz! csak egy baja van.. a csavarok... 6os imbusz kell hozzá ) meg rozsdásodnak is (
mondjuk kemény 100ft beruházással megoldható a porbléma )
Írta 2005. május 05. - 19:28
alakulgat a bicom:
http://matt.fpn.hu/PICT0600.JPG )
ultrakikönnyített kerék
Khmm... izé... még azé lesz egy kis munka vele!
Ugyanilyen stucnim van! Hajrá!
.:. Krankedzone Team .:.
Írta 2005. május 05. - 19:27
köszi, nekem is
remélem most már tényleg csak pár nap és végre tekerhetõ lesz!!
remélem most már tényleg csak pár nap és végre tekerhetõ lesz!!
Írta 2005. május 05. - 19:22
Matt, csúcs ez a bicaj, naon teccik!
Mi lesz vasárnap? mit terveztek?
Mi lesz vasárnap? mit terveztek?
Írta 2005. május 05. - 18:55
Írta 2005. május 05. - 18:31
Maul! Sved cucc. Ha jol tom nalunk szerelik ossze. De ez a masodik nem biztos. Tenyleg nem talalhattal saemmit, mert a retek honlapjuk mar vagy 2 honapja "under construction". Majd meglatjuk mi sul ki belole. csak ne hogy pofara essek
Grat Matt! Most mar tenyleg csak egy hajszal valaszt el a bringazastol. Na jo. Talan inkabb 2:)
Edit: meg annyit a wensonrol, hogy uj marka
Grat Matt! Most mar tenyleg csak egy hajszal valaszt el a bringazastol. Na jo. Talan inkabb 2:)
Edit: meg annyit a wensonrol, hogy uj marka
Írta 2005. május 05. - 17:38
Írta 2005. május 05. - 16:55
gondolom mint minden átlagos bringát ezt is tajvanban gyártják..
amugy valami svéd dolog asszem..
nem tünik rossz bringának, de azér vmi geo adatokra kíváncsi lennék.
megvan a külsõ gumi is
frankón néz ki ez a kenda k-rad )
most már télleg csak a küllõ kéne a h.kerékhez...
hocsa azóta nem jelentkezett Kornél?
csak lenne má' kész )
amugy valami svéd dolog asszem..
nem tünik rossz bringának, de azér vmi geo adatokra kíváncsi lennék.
megvan a külsõ gumi is
frankón néz ki ez a kenda k-rad )
most már télleg csak a küllõ kéne a h.kerékhez...
hocsa azóta nem jelentkezett Kornél?
csak lenne má' kész )
Írta 2005. május 05. - 15:17
Mert Hulp, kihez mész te ballagásra??
Most tényleg nem azért, de én errõl a Wensonról nem találtam semmit a neten....... Hol gyártják ezt egyáltalán, vagy milyen bicikli ez???
Most tényleg nem azért, de én errõl a Wensonról nem találtam semmit a neten....... Hol gyártják ezt egyáltalán, vagy milyen bicikli ez???