Miért nem akarsz többet Kõszegre jönni Maul? Mondjuk azért tényleg nem sok értelme volt, amit ma a Kornéllal csináltatok, egyszer legurulni a DH pályán, azért tényleg nem érdemes levonatozni Kõszegre. Szerintem viszont király volt, még az Írottkõre is felmentünk McClannel. Jót zúztunk lefelé.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi riderek
Indította
Maul
, 2003. február 27. 20:52
Írta 2005. május 08. - 22:56
Írta 2005. május 08. - 22:22
Milyen volt a mai tekeres?
Holnapra sok sikert Maul, Matt! Biztassatok amgatokat azzal hogy csak 2 nap, es szunet! Sok bringazas. Ja es megvalami. Maul, neked 8 meteres letorest, Matt, neked meg 30m manualt ha vege:D
Senki mas nem vizsgazik holnap?
Holnapra sok sikert Maul, Matt! Biztassatok amgatokat azzal hogy csak 2 nap, es szunet! Sok bringazas. Ja es megvalami. Maul, neked 8 meteres letorest, Matt, neked meg 30m manualt ha vege:D
Senki mas nem vizsgazik holnap?
Írta 2005. május 08. - 19:42
Hát ezt nézze is meg mindenki! Sokat lehet tanulni belõle, meg van mondanivalója is!
Írta 2005. május 08. - 19:06
Írta 2005. május 08. - 18:38
Basszus! Most töltöttem le az összes vidójukat! Nagyon durva! Érdemes megnézni:
http://free.x3.hu/rideworx/
http://free.x3.hu/rideworx/
Írta 2005. május 08. - 18:26
Basszus Kornél, durva z a videó nagyon, amit belinkeltél! De kik ezek basszus?
Védõcucc meg ugye minek....
De azt nem értem, hogy a gyerek leérkezhetett volna jól, csak a talajérés elõtt, elfordította a kormányt! Nagyon böszmék!
Védõcucc meg ugye minek....
De azt nem értem, hogy a gyerek leérkezhetett volna jól, csak a talajérés elõtt, elfordította a kormányt! Nagyon böszmék!
Írta 2005. május 08. - 16:56
Hét pedig a heavy tools oldalán fent van a cím, én is onnan néztem anno! Egyébként nem nehéz odatalálni!
Hát én most egy jó ideig nem megyek Kõsegre az biztos-...
Hát én most egy jó ideig nem megyek Kõsegre az biztos-...
Írta 2005. május 08. - 12:32
hát jó lenne biztosra tudni.
meg esetleg megkérdezhetnéd melyik utcában van pontosan a bolt mer nem nagyon találok címet sehol :\
ezerkösz!
meg esetleg megkérdezhetnéd melyik utcában van pontosan a bolt mer nem nagyon találok címet sehol :\
ezerkösz!
Írta 2005. május 08. - 12:25
Hulp, mi a Maullal akkor állomásra megyünk...
MaTT, HT-sopron a bolt címe asszem, de majd megnézem a bicaj pecsétjét,ok? Azt mondta Hocsa, hogy 9után ráér, szal hétfõn téphetsz le! Még nem írt vissza, de ha gondolod felhívom...
MaTT, HT-sopron a bolt címe asszem, de majd megnézem a bicaj pecsétjét,ok? Azt mondta Hocsa, hogy 9után ráér, szal hétfõn téphetsz le! Még nem írt vissza, de ha gondolod felhívom...
Írta 2005. május 08. - 12:14
nemtok semmit a dh halasztásról.. :\
majd most talán kész lesz a bicom aztán találkozok gyakrabban az illetékessel.
Kornél!
áruld el lécci melyik boltban melózik a hocsa, mer akkor lehet hogy holnap leugranék a kerékkel. vagy még nem biztos h meg tudja csinálni? nem irt azóta?
má' tûkön ülök )
majd most talán kész lesz a bicom aztán találkozok gyakrabban az illetékessel.
Kornél!
áruld el lécci melyik boltban melózik a hocsa, mer akkor lehet hogy holnap leugranék a kerékkel. vagy még nem biztos h meg tudja csinálni? nem irt azóta?
má' tûkön ülök )
Írta 2005. május 08. - 12:09
Aki még olvassa a fórumot annak szól, hogy ha van kedvetek, hozzatok szalonnát, mert az Attila meghívott minket szallonnát sütni két DH között.
Írta 2005. május 08. - 11:49
Írta 2005. május 08. - 09:33
Akkor hogy lesz? Mentek stromfeldre, és ott találkozunk?
Írta 2005. május 07. - 20:51
persze, a holnapról beszélek!
Akkor menjek egyedül az állomásra? :mad: És jegyet hol vesztek??
Nem nagy kerülõ nektek sem az állomés szerintem, és sokkal kényelmesebb, elsõnek felszállunk, van jegy, stb...
Akkor menjek egyedül az állomásra? :mad: És jegyet hol vesztek??
Nem nagy kerülõ nektek sem az állomés szerintem, és sokkal kényelmesebb, elsõnek felszállunk, van jegy, stb...
Írta 2005. május 07. - 20:41
Kornél, te most a holnapról beszélsz? Jössz te is? Csak mert nem túl sok értelme lenne nekünk az Emlékmû fele menni a vasútra. Ráadásul ma beszéltem a Maullal, és úgy beszéltük meg, hogy a Stromfelden szállunk fel.Ok, Maul, akkor mikor és hol találkozunk? Emlékmû 12.40kor? gyertek erre, ok?
És ha tudsz, hozzál fényképezõt, meg akarom nézni azt a letörést...
Írta 2005. május 07. - 20:24
Ok, Maul, akkor mikor és hol találkozunk? Emlékmû 12.40kor? gyertek erre, ok?
Írta 2005. május 07. - 18:12
Remélem jó idõ lesz holnap. Viszont a DH verseny július 2-án lesz, most olvastam a bikmakkban. Matt, mit tudsz errõl?
Írta 2005. május 07. - 14:53
Írta 2005. május 07. - 11:31
Bocs, mégsem lesz jó a reggel, Maul! Akkor ha tok menni, akkor én is megyek Kõszegre! Mikor mennétek? 1kor?
Írta 2005. május 07. - 08:14
jajj, elfelejtettem: Maul, tudsz gépeket hozni, meg esetleg fejszét? Megcsináljuk akkor a tuti ugrót!!! Fényképezõt légyszi mindenképpen hozzál..!! köszi