Videó olyan 3-4 perc, mert Vidám ment haza 4-kor, mert ment a vonata Pestre. Elvileg a hét végén megvágja, meg tesz alá zenét, aztán ok lesz. Maj talán folytatni is tudjuk, mert csak a katlanig jutottunk, és igazán utána érdekes a dolog, csak a gyökeres részen rohadt meredek, ami nem lefelé baj, hanem amikor visszatoljuk. Meg van egypár sorozatkép a DH ugratónál, természetesen csak az én kis szelíd ugrásaimmal, mert McClane sajna még nem ugrotta le. Viszont van egy rohadt jó kép, pont az a pillanat, amikor teljesen berugózott állapotban van mindkét teló, plusz még a gumi is szinte felütéshez közeli állapotban van, nagyon durván néz ki. Hétvégén majd azokat is felteszem, mert egyelõre csak a munkahelyemen van meg e-mailben. Természetesen csak ha érdekel benneteket az én bénázásom. A képek között van egy csomó jó. Videót még nem láttam, de Vidám mondta, hogy jó lett az is, de az biztos, hogy úgy fog látszani, hogy tök lassan megyünk, mert sajna a kamera nem adja vissza a sebességet. Persze nem mondom, hogy nem lehet gyorsabban menni, csak én nem tudok.
A nyolcas vonattal jöttünk haza, de én ma alig élek, mozdulni sem tudok.
Az Írottkõrõl le lehet menni Bozsok felé is, és akkor az végig DH, nem kell felfelé tekerni, csak utána vissza kell menni. Sajnos olyan országban élünk, ahol nincsenek magas hegyek, és nincs minden domb mellett felvonó.
Biczó, csak már készen lenne az a bicaj. Szombaton, vasárnap akkor szólok a Vidámnak, hogy készüljön megint a fényképezésre. Ha tudnál hozni egy nagy SD kártyát, akkor lehetne a fényképezõgéppel egy csomó videót csinálni. Sajna a 128 megás kártya eléggé hamar betelik.