Biczó még nem nyilatkozott a hétvégével kapcsolatban....
mindkét nap? jól hangzik
csak a Blast-tal kellene csinálnom valamit, mert nagyon gáz ez a recsegés....
szét kellene szedni, de ahhoz meg nem értek..nem tud valaki segíteni? a hajtómû recseg, vagy a pedál....
help mee
Ja, múltkor is azt csináltuk, hogy a kamera álványon volt, a Vidám meg közben fényképezett. Majd tök jól össze lehet vágni a kettõt. Nemsokára talán nekem is lesz kamerám, aztán akkor már frankón lehet mindent videózni.
Végül is mindegy miért nem lesz, mert a végeredmény így is úgy is ugyanaz.
McClane, én szeretnék mindkét nap menni. Szerintem Vidám is ráér, szóval tud hozni fényképezõgépet, meg kamerát.
Attól függ, mennyit akarunk videózni, meg hova akarunk menni. Biczó biztos csak az 1-es vonattal tud jönni. Én meg biztos, hogy a 18:25-sel fogok hazajönni. Miattam mehetünk 10h körül is, mert én ráérek, de azért nem szívesen kelek fel korán. Biczó meg akkor majd utánunkjön.
Meg attól függ, hogy mit akarunk csinálni, videózni, vagy csak tekerni?
Hát ez speciel ok nélkül kezdett el pofázni. Szerinted mit csináltunk az aszfalton felfelé menet? Szétfaraltuk, vagy mit? Ez tényleg csak a kötözködés miatt állt meg, ráadásul majdnem átesett rajta egy éppen lefelé jövõ montis, mert a böszméje hátrafelé már nem nézett mielõtt megállt. Biztos valami rohadt fontos ember volt, aki nélkül a kõszegi erdõ, meg hegy nem is létezhetne, vagy simán kipusztulna.