Inkább megkérdezem, mi foglalkoztat, hátha hülyeséget csináltam. (Könnyen lehet.)
Tegnapelõtt barátnõm bicajába sikerült használtan egy szuper, levegõs RS villát szereznünk a "gyári" RST helyett. Az RS-t ugyanúgy építettem be (ez egy '05 Duke SL), mint ahogy az RST is bent volt a vázban. A vázban a perselyeket és a koszorús csapágyakat megtisztítottam és újrakentem Motorex Bike Grease 2000-rel, és így építettem be. Nos, a villa vagy kotyog, vagy szorul ha jobban meghúzom, szorul. Viszont, gyanús, hogy azért szorul ez a villa, mert esetleg valami más fejcsapágyat is kéne vennem a bringába. (?) Igazából fogalmam sincs, teljesen új nekem ez a téma (is)... Vissza-visszaolvasgattam a fórumokban, de nem igazán találam erre választ, csak azt látom, hogy más is küzdött már hasonló gondokkal.
Annyit látok, hogy az "új" villa vállán a golyóscsapágyaknak kiképzett gyûrû kb. 1-1.5 mm-rel mélyebben nyúlik be a fejcsõbe, és végülis a mûanyag porvédõ gyûrût az, ami egyszerre feszül a válla vállain és a fejcsõ alsó részén, és ez az, ami miatt szorul egy kissé az egész villa.
Remélem érthetõen sikerült megírnom a problémám. Elõre is köszi a segítséget, ötleteket!