Szóval kerék ki, baszkurával a betétek (a dugattyúk) helyükre vissza, puceva, kerék vissza. Két húzás a fékkaron, lássatok csodát: kész.

Ez csak arra szolgál hogy véletlen meghúzásnál a dugattyúk a helyükön maradjanak ill. ne levegõsödjön fel.
Szerinted a kerék van rosszul betéve?! lehet amatör kérdés, de hogy lehet föleg egy elsõ kereket nem középre beállítani?!...
Azzal a fogóval, amivel levágtam a bowdent - mivel már a kezemben a fogó - rárakom egybõl a bowdenvéget és óvatosan összenyomom.Bowden krimpelõ-fogó híjján mivel raknátok fel a bowdenvéget? Kombinált fogó játszik?
Bowden krimpelõ-fogó híjján mivel raknátok fel a bowdenvéget? Kombinált fogó játszik?
RAUH-Welt
B E G R I F F
külön nem hiszem, hogy kapható lenne a kulcsa. készletben viszont bármelyik normálisabb boltban elérhetõ, imbuszos gyorszár néven, adják hozzá az ötlapos kulcsot.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Az elmúlt 20 évben én sem hiányoltam, csak mostanában kezdett hiányozni, amikor integrált hajtómûvet szereltem be és a 12-14 Nm-t rosszul saccoltam meg és útközben majdnem leesett a hajtókar.1. Nyomatékkulcs nélkül szerintem elég jól elvan egy bringás. Én kb. 20 éve nem hiányolom.
1. szeretnék nyomaték kulcsot venni, cserélhetõ bitekkel (fejek), néhányat találtam:
BBB Drehmomentschlssel TorqueSet BTL-73
Mighty Drehmomentschlssel 2-24 Nm inkl. Bits