Hehe.Alázlak :)Nekem alátétek nélkül ennyi!asszem ennél hosszab fejcsövet kevesen használnak.
a mostani villám nyaka fejcsõ+2db 10mm alátét+stucni=228mm
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Otthoni szerelés, szerszámok
Indította
CURTISPAPI
, 2003. február 25. 21:21
Írta 2003. május 18. - 22:17
Írta 2003. május 18. - 19:20
Jaaaa! Ammás!
Ezekkel a DHs kütyükkel nem vagyok igazán tisztában. A chaindogot szinte csak képrõl ismerem.
Ezekkel a DHs kütyükkel nem vagyok igazán tisztában. A chaindogot szinte csak képrõl ismerem.
Írta 2003. május 18. - 18:59
Nincs elsõváltó.
Ez a mûanyag görgõ azért van hogy ugratáskor ne repüljön le a lánc! Ha megnézed a magellan oldalán látható a Polar X bicon! 8)
Egy fém hengeren van. És forognia kell.
Probáltam a hengerre vékony ragasztószalagot tenni de akkor a görgõ rászorult v. rá se ment.
Ez a mûanyag görgõ azért van hogy ugratáskor ne repüljön le a lánc! Ha megnézed a magellan oldalán látható a Polar X bicon! 8)
Egy fém hengeren van. És forognia kell.
Probáltam a hengerre vékony ragasztószalagot tenni de akkor a görgõ rászorult v. rá se ment.
Írta 2003. május 18. - 16:28
Esetleg nem-e a váltógörgöre gondolsz ???
Ha ne talán az lenne az a "(nemtom mi a neve)" :-\ akkor a legegyszerûbb, ha azt a bizonyos két icipici imbuszcsavart, amely a váltókanálban figyel (asszem 3as :-[ ) kicsavarod és a görgõket zsírbarakod.
Ha ne talán az lenne az a "(nemtom mi a neve)" :-\ akkor a legegyszerûbb, ha azt a bizonyos két icipici imbuszcsavart, amely a váltókanálban figyel (asszem 3as :-[ ) kicsavarod és a görgõket zsírbarakod.
Írta 2003. május 18. - 15:32
HI!
A bicomon a fölsõ lánctartó mûanyag guriga(nemtom mi a neve) kib.. hangosan kerreg, mikor tekerek!
Nem tudjátok mit lehet vele csinálni? ???
Azt hallottam, hogy nem lehet rá kapni külön ami csapágyast?!
Valaki mondta , hogy õ csináltatott oda valami háromszöget de igy látatlanba nem tudom hogy nézhet ki. :-\
A bicomon a fölsõ lánctartó mûanyag guriga(nemtom mi a neve) kib.. hangosan kerreg, mikor tekerek!
Nem tudjátok mit lehet vele csinálni? ???
Azt hallottam, hogy nem lehet rá kapni külön ami csapágyast?!
Valaki mondta , hogy õ csináltatott oda valami háromszöget de igy látatlanba nem tudom hogy nézhet ki. :-\
Írta 2003. május 18. - 12:50
Írta 2003. május 18. - 12:23
Vázzze... az odab*sz! ;D
Havercsóka úgy rakott fel alátéteket, hogy a stucni fölé
sztem addig, amíg bele nem kóstol...
Havercsóka úgy rakott fel alátéteket, hogy a stucni fölé
Írta 2003. május 18. - 10:01
asszem ennél hosszab fejcsövet kevesen használnak.
a mostani villám nyaka fejcsõ+2db 10mm alátét+stucni=228mm
ez szerintem utólag bárkinek elég lesz bármire 8)
Azon még gondolkozom, hogy kell-e az a két alátét, de egyelõre bejött, talán majd késõbb hozzávágatok.
Meneszteni meg nem akarom a drágát, pont azért vettem...
Írta 2003. május 18. - 09:54
Trollember:
Sztem: Levágás elõtt kéretik figyelembe venni, hogy annak a kerónak, melybe ez beépítésre kerül milyen hosszú a fejcsöve olyan okból, ha ne talán egyszer ezt is meneszted, eltudd adni. Inkább rakj a stucni alá közgyûrût, még akkor is, ha vékonyat, mint, hogy túl rövid legyen. Rövid nyakú villát nehéz elsózni.
Sztem: Levágás elõtt kéretik figyelembe venni, hogy annak a kerónak, melybe ez beépítésre kerül milyen hosszú a fejcsöve olyan okból, ha ne talán egyszer ezt is meneszted, eltudd adni. Inkább rakj a stucni alá közgyûrût, még akkor is, ha vékonyat, mint, hogy túl rövid legyen. Rövid nyakú villát nehéz elsózni.
Írta 2003. május 17. - 23:45
méééé?
fent van.
by Tyito-módszer itt is.
hiba nélkül felment
ha azért holnap, mielõtt levágatom a nyakát, megkérem hogy vessenek rá pár pillantást.
fent van.
by Tyito-módszer itt is.
hiba nélkül felment
Írta 2003. május 17. - 23:18
Írta 2003. május 17. - 20:18
Írta 2003. május 17. - 20:02
huhh!!!
atomfegyverzetre szerencsére nem volt szükség, lejött, csak a bátorítás kellett (üssed, menni fog!!!)
éljen Tyito!
és köszi a többieknek is!
atomfegyverzetre szerencsére nem volt szükség, lejött, csak a bátorítás kellett (üssed, menni fog!!!)
éljen Tyito!
és köszi a többieknek is!
Írta 2003. május 17. - 19:59
lehet h hülyeség, de próbáld meg hõlégfúvóval. Ha mákod van, akkor az tágul jobban.
soxerencsét
Preff
soxerencsét
Preff
Írta 2003. május 17. - 19:57
sprézzél egy kis csavarlazítót beléjje, ha nincs, jégoldót
a hatás tuttilesssz!
Ja! Olyan csavathúzót hasnyálj, amelyiknel a szára átmegy a nyelén ;D
Ja! Olyan csavathúzót hasnyálj, amelyiknel a szára átmegy a nyelén ;D
Írta 2003. május 17. - 19:54
Írta 2003. május 17. - 19:51
???
Ne kalapálj, koppints! Egy errõl, éggy arrú!
Szinte a villaszárral párhuzamosan koppintsd hol elöl, hol pedig hátul.
Éppen ma cseréltem a Marsomon. Sérülés nélkül sikerült.
Ne kalapálj, koppints! Egy errõl, éggy arrú!
Szinte a villaszárral párhuzamosan koppintsd hol elöl, hol pedig hátul.
Éppen ma cseréltem a Marsomon. Sérülés nélkül sikerült.
Írta 2003. május 17. - 19:46
köszi
..de nem megy...
lehet, hogy félreértek valamit?
szóval arról az alkatrészrõl van szó, ami a villanyakra kerül, a váll fölé. itt kiszélesedik a nyak és erre van ráhúzva (préselve????) az a gyûrû alakú izé, amit le akarok szedni.
amit próbáltam: fejreállítom a villát, a csavarhúzó végét oda rakom, ahol ez a gyûrû kicsit kiáll (nem takarja a váll) és kalapálom a csavarhúzó nyelét.
na ez nem segít, semmi se történik
..de nem megy...
lehet, hogy félreértek valamit?
szóval arról az alkatrészrõl van szó, ami a villanyakra kerül, a váll fölé. itt kiszélesedik a nyak és erre van ráhúzva (préselve????) az a gyûrû alakú izé, amit le akarok szedni.
amit próbáltam: fejreállítom a villát, a csavarhúzó végét oda rakom, ahol ez a gyûrû kicsit kiáll (nem takarja a váll) és kalapálom a csavarhúzó nyelét.
na ez nem segít, semmi se történik
Írta 2003. május 17. - 19:30
Falécet földrerak, villát szárral ráállít, csavarhózót megfog, nem túl durván a villaszárak körött elöl egyet, hátul egyet váltogatva koppintgat.
Felfelé ajánlatos valami keményfával, és egyet errõl, egyet arról ráütögetni. A hangjáról már hallani fogod amikor már rajta van.
Felfelé ajánlatos valami keményfával, és egyet errõl, egyet arról ráütögetni. A hangjáról már hallani fogod amikor már rajta van.
Írta 2003. május 17. - 18:56
kezdtem már feszegetni, de nem nagyon akar lejönni.
essek neki?!
és hogy rakom vissza?!?
kicsit bõvebben lééci
essek neki?!
és hogy rakom vissza?!?
kicsit bõvebben lééci

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére