Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Otthoni szerelés, szerszámok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6030 hozzászólás a témában

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás

lehet h a minõségük is jobb lesz

biztos!!!

en man leirtam parszor...

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
jandoka! sztem olvasd vissza a topikot, és abból kiderül h otthonra melyik szerszámok kellenek, és lehet h olcsóbban jössz ki ha azokat megveszed külön (ja, és lehet h a minõségük is jobb lesz)
na bye
Prefi

vendég__*

vendég__*
  • vendég
én nem tudom mijen minõségû az Acor cucc gyüjtemény, de az árából itélve eléggé közepes lehet. köztudott, hogy az ócsón kínált szerszámos gyüjtemények igen gyatra gyártmányok, nem is szólva a csigafúró készlet+tipli gyüjteményekrõl, amik egyzserûen a homokozókészlet kategóriába sorolhatók, de semmi képpen nem a szerszámokhoz. az igazán jó szerszám ismérve hogy drága, és csak az veszi, aki élete végéig akarja használni, a többiek beérik a szerszámhoz hasonló nagyon olcsó gyártmányokkal, hiszen 1-2 "esetet" azok is kibírnak. :-X

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
szerszám: villáskulcs ilyesmi sima szerszámbót, imbuszokat meg bringához való spéci cuccokat (majd) minden bringásboltban kapsz...
és lehet ami fontos az még ennél kevesebbe is lesz a végén

az acor dobozt meg már többen is lehúzták hogy elég gyenge minõség szóval nem tudom (pedig nekem is megtetszett)

Jandoka

Jandoka

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Sziasztok!
Az a kérdésem és a kérésem hogy hol lehet megvásárolni az "ACOR" komplett szerszámos készletét??? (cc~15.000Huf) Tegnap bejártam fél Pestet- és Budát de nem tudtak sehol sem segíteni.
Vagy esetleg tudna valaki valami job ajánlatot helyette??? Természetesen címmel vagy telefonszámmal! Más szerszámoskészlet, szerszám???
Köszi elõre is.
Joe

vendég__*

vendég__*
  • vendég
ahh okey, akkor elnézést kérek, félreértettelek. ;)

Tom racing

Tom racing

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
Persze, ébred, de mint mondtad is, megfogja a merevítõ, itt annak van a legnagyobb szerepe, anélkül semmit nem érne az egész.
Annak minõségén is múlik persze...
Jó tuningolást mindenkinek!

vendég__*

vendég__*
  • vendég

Szeva, még Gyaci és Ior vitájához: Teljesen igaza van Iornak, a fékmerevítõ összefogja az egészet, a láncvillán igy nem igazán ébred kifelé csavaró erõ.
Nálunk sok kiskölyök tuningolja a szarjait, rengeteg ilyesmit láttam már. Egy másik vázból ki lett vágva a konzol úgy, hogy elötte-utána 2-2 cm a láncvillával együtt, ekkor ugye egy 4-5 centis kis csövön van a konzol, majd ezt a kis csövet hosszában ketté, kb a konzol szélességében. Ez most kis tágítás után passzol a másik láncvillára, akárhogy le lehet rögzíteni. (bilinccsel is...)
A dizájn fontos, ne legyen gusztustalan, ha ki akartok jönni az udvarból... ;D
És ezt így nem igazán mozgatja semmi.
Mindent lehet, csak akarni kell...
Ja, a Velvártban lehet venni f*sza konzolt, olyan, mint egy fékmerevítõ, csak kiáll belõle a két pöcs, amire a féket rakjuk, fent középen egy csavar rögzít, bár emiatt csak hátra javallott, elöre ugye felhajlana, mint egy patkófék.
Próbálkozzatok!!!!

Persze a hegesztés a legjobb.

de ébred, csak megfogja a booster. :P sokan félreértik ill. tévesen értelmezik a "nem ébred" kifejezést. igenis ébred erõ, odahat az rendesen, csupán egy "segédelemmel" átvesszük az erõ jelentõs részét. ráadásul énmég nem láttam olyan gyári booster-t ami nem deformálódott volna szemmel látható mértékben a fékezõerõ hatására, tehát annyira nem null newton-os a dolog.
de most ragasztásról volt szó, nem arról hogy a bilincses szar-e vagy sem, valamint a húzóerõt nem lehet csökkenteni a boosterrel, igaz az nem annyira "vészes" minta a hajlító.
viszont ez a másik vázból kivágott megoldás ûberjó 5let.

Tom racing

Tom racing

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
Szeva, még Gyaci és Ior vitájához: Teljesen igaza van Iornak, a fékmerevítõ összefogja az egészet, a láncvillán igy nem igazán ébred kifelé csavaró erõ.
Nálunk sok kiskölyök tuningolja a szarjait, rengeteg ilyesmit láttam már. Egy másik vázból ki lett vágva a konzol úgy, hogy elötte-utána 2-2 cm a láncvillával együtt, ekkor ugye egy 4-5 centis kis csövön van a konzol, majd ezt a kis csövet hosszában ketté, kb a konzol szélességében. Ez most kis tágítás után passzol a másik láncvillára, akárhogy le lehet rögzíteni. (bilinccsel is...)
A dizájn fontos, ne legyen gusztustalan, ha ki akartok jönni az udvarból... ;D
És ezt így nem igazán mozgatja semmi.
Mindent lehet, csak akarni kell...
Ja, a Velvártban lehet venni f*sza konzolt, olyan, mint egy fékmerevítõ, csak kiáll belõle a két pöcs, amire a féket rakjuk, fent középen egy csavar rögzít, bár emiatt csak hátra javallott, elöre ugye felhajlana, mint egy patkófék.
Próbálkozzatok!!!!

Persze a hegesztés a legjobb.

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Haggyá má, asse tuggyák hol van MO. ;)

vendég__*

vendég__*
  • vendég
ahh f*sza, bolgár, litván, észt??!!!! eszem megáll...úgyláccik még mindig albánia szinten vagyunk a külföld szemében.... :-[

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
A Park Tool honlapján megtalálod az internesönel disztribjútorok listáját, természetesen van cseh, szlovák, lengyel, bulgár, orosz, lett, litván, észt..., csak magyar nincs.

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Park Tool-ról nincs senkinek semmi infoja? :(
/itthon lehet-e kapni, hol, menniyért, esetleg ki forgalmazza?/

köszike
Prefi

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Akkor irány a meghat... õõõ... meghajtás topic! ;)

szinuhe

szinuhe

törzsvendég

• fórumtag
  • 911 hozzászólás

gépészeti problémákra nyissatok új topikot okés?

esetleg szinuhe ha gondolod a szabadonfutóban magánpraxist ;)

ah, nem.
a magam offtopicolasi kenyszerevel is nehezen kuzdom meg... ;)
inkabb rakenyszeritem magam valami olajos temara :)

vendég__*

vendég__*
  • vendég
miért kedves Rás bátyó, szerinted itt, ebben a topicban nincs helye gépészeti problémák megvitatásának? most új topicot kéne nyitni minden apró dologért, ami kicsit eltér a topictól? remek lesz a 5894651545427733 darab topic..... ráadásul az elébb taglalt dolgok erõsen ehhez kapcsolódnak, szal nem értelek most túlságosan.... ???

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
gépészeti problémákra nyissatok új topikot okés?

esetleg szinuhe ha gondolod a szabadonfutóban magánpraxist ;)

vendég__*

vendég__*
  • vendég
jóvanna kala igazad van, bocsesz.... :-[

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
a lényeg az,h gyaci óradíjban gondolkodik :)
sztem olyan árat mondj,amibe minden belefér,h késöbb ne legyen vita :D
JÁJ.Fater,ahol te feltûnsz,pillanatok alatt szét van offolva a topik,vagy pedig elõjönnek a súrlódási 1ütthatók és erõkarok :)

-JÁJ,nem azért mondtam,sõt,nekem spec bejövõs üres óráimba ezt olvasgatni ahelyett,h ezt a szerszámot hol lehet kapni,vagy h melyik telót vegyem ;D ;) -

vendég__*

vendég__*
  • vendég
hát nem erre gondoltam, de ezt is megbeszélhetjük majd.... :-* a pszichiáteri tarifádra gondoltam édesem... ;D