Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Otthoni szerelés, szerszámok
Indította
CURTISPAPI
, 2003. február 25. 21:21
Írta 2005. július 08. - 12:59
Ja. Kicsit zavarbaejtõ elõször, mert ugye ha a niplit lefelé tekered az agy felé a küllõn, akkor jön felfelé benne a küllõ, tehát akkor feszíted. Hamar megszokod.
vendég_Charon_*
Írta 2005. július 08. - 12:58
Írta 2005. július 08. - 12:50
asszem értem, ma ki is próbálom. felénk 200 magyar forintért kinálják a kulcsot.
még egy dologot csak a biztonság kedvéért: milyen menetesek a küllõk? mint egy sima csavar (jobbos)?
még egy dologot csak a biztonság kedvéért: milyen menetesek a küllõk? mint egy sima csavar (jobbos)?
Írta 2005. július 08. - 08:31
És próbálj arra figyelni, hogy a ne legyen nagy különbség a küllõk feszességében.
Írta 2005. július 08. - 07:59
szal az úgy van...
küllõkulcs a motyó neve, kb 300 huff
amerre van a nyolcas, az ellenkezõ irányba húzó küllõt kell meghúzni, és a vele egyirányu szomszédos kettõt lazítani. remélem érthetõ.
küllõkulcs a motyó neve, kb 300 huff
amerre van a nyolcas, az ellenkezõ irányba húzó küllõt kell meghúzni, és a vele egyirányu szomszédos kettõt lazítani. remélem érthetõ.
Írta 2005. július 08. - 00:52
sziasztok!
nemtom jó helyre írok, lehet hogy off lesz.
ha nem akarom mindig a bringát szervizben centiroztatni, akkor gondolom van valmi kis kütyü amivel én otthon tudom a küllõket csavargatni és a 8as megszûnik létezni. kérdés hogy mikor kell be és mikor kell kifelé tekerni egy küllõt?
ok, már szinte látom a válaszokat h vegyek jobb felnit, de én szeretek a kerómon bajlódni...
szal aki ér ehhez, kérem segitsen. ja és abban is h meg éri egy komolyabb küllõ állitó vagy megteszi egy 200 ft-os is!
üdv!
nemtom jó helyre írok, lehet hogy off lesz.
ha nem akarom mindig a bringát szervizben centiroztatni, akkor gondolom van valmi kis kütyü amivel én otthon tudom a küllõket csavargatni és a 8as megszûnik létezni. kérdés hogy mikor kell be és mikor kell kifelé tekerni egy küllõt?
ok, már szinte látom a válaszokat h vegyek jobb felnit, de én szeretek a kerómon bajlódni...
szal aki ér ehhez, kérem segitsen. ja és abban is h meg éri egy komolyabb küllõ állitó vagy megteszi egy 200 ft-os is!
üdv!
Írta 2005. június 30. - 15:16
új bowden új ház
esetleg a fékpillangókat leszedni és kipucolászni
esetleg a fékpillangókat leszedni és kipucolászni
Írta 2005. június 30. - 15:13
Udv!
Elozo bringamat megorokli a batyam. Van a bringaval egy kis bibi. Regi, ocska v-fek van rajta. Es ha a hatsot behuzom, akkor ugy marad. Mit kell rajta cserelni? Uj bowden vagy kar? ELore is koszi.bye
Elozo bringamat megorokli a batyam. Van a bringaval egy kis bibi. Regi, ocska v-fek van rajta. Es ha a hatsot behuzom, akkor ugy marad. Mit kell rajta cserelni? Uj bowden vagy kar? ELore is koszi.bye
Írta 2005. június 30. - 12:51
Írta 2005. június 30. - 12:29
ezexerint van akinek ez tetszik...
http://www.pinkbike....ew&image=527935
http://www.pinkbike....ew&image=527932
http://www.pinkbike....ew&image=527935
http://www.pinkbike....ew&image=527932
Írta 2005. június 30. - 11:14
Már megrendeltem az új agyamat csak azért kérdeztem hogy hátha lehet használni valamire a régit.
A sebesség mindent megold.
Írta 2005. június 30. - 11:12
hát akkor rajtad nem lehet segíteni. flexeld le
Írta 2005. június 30. - 11:05
Nem, a tengelyt kiveszem és a kazetta egy lyukas csavarral rögzül az agytesthez, amihez 10-es imbusz való, ezt kicsavarom és leveszem a kazettát, de nem tudom hogy jön szét.
Írta 2005. június 30. - 11:02
az a csavar jelen esetben a kónuszos tengely?
hát kapd szét! de csak abban az esetben ha biztos vagy benne hogy vissza tudod rakni ugyanúgy ahogy volt. nekem nem sikerült ^^"
hát kapd szét! de csak abban az esetben ha biztos vagy benne hogy vissza tudod rakni ugyanúgy ahogy volt. nekem nem sikerült ^^"
Írta 2005. június 30. - 10:56
Igen az, de az agyhoz fixen rögzíti egy csavar, ami stabilan tartja, így a belseje nem kotyog csak a külsõ rész, amin rajta van a fogaskoszorú.kazetta az a bordázott izé, ugye?
ha az nagyon kotyog akkor valószínû szétkopott az agytest és a kazetta közti illesztés, ezért van holtjátéka. ilyenkor sajnos kuka.
Írta 2005. június 30. - 10:51
kazetta az a bordázott izé, ugye?
ha az nagyon kotyog akkor valószínû szétkopott az agytest és a kazetta közti illesztés, ezért van holtjátéka. ilyenkor sajnos kuka.
Írta 2005. június 30. - 10:48
Hello!
Lenne egy kérdésem a kazetta szétszedésrõl. Hogyan lehet szétszedni, mert hallottam hogy van kazetta szétszedõ, de tudom, hogy hogyan müködik. Ha nagyon kotyog a kazetta akkor érdemes szétszedni vagy inkább egy új kazetta vagy agy?
Lenne egy kérdésem a kazetta szétszedésrõl. Hogyan lehet szétszedni, mert hallottam hogy van kazetta szétszedõ, de tudom, hogy hogyan müködik. Ha nagyon kotyog a kazetta akkor érdemes szétszedni vagy inkább egy új kazetta vagy agy?
Írta 2005. június 26. - 13:47
Ugye, hogy ugye? ;-) Ha az ember valami olyat vesz, ami egybol a szive csucske lesz, akkor... ;-) Mit vettel?
no asszem visszaszívom amit eddig mondtam.. pénteken elhoztam az új merev vázat...a végén még érdekelni fog az alsócsõre egy ilyen fólia...
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2005. június 26. - 12:30
no asszem visszaszívom amit eddig mondtam.. pénteken elhoztam az új merev vázat...a végén még érdekelni fog az alsócsõre egy ilyen fólia...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2005. június 23. - 20:10
én csak a láncvillára mondtam a lizard skinst, nekem bevált,abból van több méret ....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "