Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Otthoni szerelés, szerszámok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6030 hozzászólás a témában

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
Ja. Kicsit zavarbaejtõ elõször, mert ugye ha a niplit lefelé tekered az agy felé a küllõn, akkor jön felfelé benne a küllõ, tehát akkor feszíted. Hamar megszokod.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Ne felejtsd el megnézni, hogy a TE küllõanyádra van-e méretezve!!!
jobbos

nepuss

nepuss

vendég

• fórumtag
  • 123 hozzászólás
asszem értem, ma ki is próbálom. felénk 200 magyar forintért kinálják a kulcsot.

még egy dologot csak a biztonság kedvéért: milyen menetesek a küllõk? mint egy sima csavar (jobbos)?

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
És próbálj arra figyelni, hogy a ne legyen nagy különbség a küllõk feszességében.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
szal az úgy van...
küllõkulcs a motyó neve, kb 300 huff
amerre van a nyolcas, az ellenkezõ irányba húzó küllõt kell meghúzni, és a vele egyirányu szomszédos kettõt lazítani. remélem érthetõ.

nepuss

nepuss

vendég

• fórumtag
  • 123 hozzászólás
sziasztok!

nemtom jó helyre írok, lehet hogy off lesz.
ha nem akarom mindig a bringát szervizben centiroztatni, akkor gondolom van valmi kis kütyü amivel én otthon tudom a küllõket csavargatni és a 8as megszûnik létezni. kérdés hogy mikor kell be és mikor kell kifelé tekerni egy küllõt?

ok, már szinte látom a válaszokat h vegyek jobb felnit, de én szeretek a kerómon bajlódni...

szal aki ér ehhez, kérem segitsen. ja és abban is h meg éri egy komolyabb küllõ állitó vagy megteszi egy 200 ft-os is!

üdv!

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
új bowden új ház
esetleg a fékpillangókat leszedni és kipucolászni

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.302 hozzászólás
Udv!
Elozo bringamat megorokli a batyam. Van a bringaval egy kis bibi. Regi, ocska v-fek van rajta. Es ha a hatsot behuzom, akkor ugy marad. Mit kell rajta cserelni? Uj bowden vagy kar? ELore is koszi.bye

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
szép és igényes megoldás :cry:

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
ezexerint van akinek ez tetszik...

http://www.pinkbike....ew&image=527935
http://www.pinkbike....ew&image=527932

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Már megrendeltem az új agyamat csak azért kérdeztem hogy hátha lehet használni valamire a régit.

A sebesség mindent megold.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
hát akkor rajtad nem lehet segíteni. flexeld le

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Nem, a tengelyt kiveszem és a kazetta egy lyukas csavarral rögzül az agytesthez, amihez 10-es imbusz való, ezt kicsavarom és leveszem a kazettát, de nem tudom hogy jön szét.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
az a csavar jelen esetben a kónuszos tengely?
hát kapd szét! de csak abban az esetben ha biztos vagy benne hogy vissza tudod rakni ugyanúgy ahogy volt. nekem nem sikerült ^^"

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

kazetta az a bordázott izé, ugye?
ha az nagyon kotyog akkor valószínû szétkopott az agytest és a kazetta közti illesztés, ezért van holtjátéka. ilyenkor sajnos kuka.

Igen az, de az agyhoz fixen rögzíti egy csavar, ami stabilan tartja, így a belseje nem kotyog csak a külsõ rész, amin rajta van a fogaskoszorú.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
kazetta az a bordázott izé, ugye?
ha az nagyon kotyog akkor valószínû szétkopott az agytest és a kazetta közti illesztés, ezért van holtjátéka. ilyenkor sajnos kuka.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Hello!

Lenne egy kérdésem a kazetta szétszedésrõl. Hogyan lehet szétszedni, mert hallottam hogy van kazetta szétszedõ, de tudom, hogy hogyan müködik. Ha nagyon kotyog a kazetta akkor érdemes szétszedni vagy inkább egy új kazetta vagy agy?

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Ugye, hogy ugye? ;-) Ha az ember valami olyat vesz, ami egybol a szive csucske lesz, akkor... ;-) Mit vettel?

no asszem visszaszívom amit eddig mondtam..:) pénteken elhoztam az új merev vázat...a végén még érdekelni fog az alsócsõre egy ilyen fólia...:)

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
no asszem visszaszívom amit eddig mondtam..:) pénteken elhoztam az új merev vázat...a végén még érdekelni fog az alsócsõre egy ilyen fólia...:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
én csak a láncvillára mondtam a lizard skinst, nekem bevált,abból van több méret ....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való