a flex, ami mindent visz!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Otthoni szerelés, szerszámok
Indította
CURTISPAPI
, 2003. február 25. 21:21
Írta 2005. augusztus 09. - 09:57
Írta 2005. augusztus 09. - 09:50
Írta 2005. augusztus 09. - 08:05
nekem ien áttételes erõvágó hülyeségem van, azzal szoktam elcsattintani az ilyeneket
Írta 2005. augusztus 09. - 07:53
a bovdent még csakcsak elvágod a csipõfogóval, de egy rendesebb bovdeházzal már meg tudod szopatni magad. szerencsére itt a mûhelyben van lemezvágó (vagy hogy a francba hívják ezt a böszme dögöt). annak meg se kottyan semmilyen bovdenház. a funn-t is úgy vágta mint a meleg vajat
bovden végére meg bovdenvég legyünk már kicsit igényesebbek
bovden végére meg bovdenvég legyünk már kicsit igényesebbek
vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
Írta 2005. augusztus 08. - 18:33
590 Ft-os oldalcsípõ fogó? Hova? Minek?
Fatönk+Vésõ+Kalapács !!!
Amúgy szeirintem elég a kombinát fogó oldalán lévõ drótvágó is. Az meg mindenkinek van otthon. Ja és érdemes a végén a levágott véget valamivel becsavarni (pl.: szigetelõszalaggal), mert kegyetlenûl fel tudják vágni a bõrt a kiálló bowdenszálak. TAPASZTALAT !!!
Fatönk+Vésõ+Kalapács !!!
Amúgy szeirintem elég a kombinát fogó oldalán lévõ drótvágó is. Az meg mindenkinek van otthon. Ja és érdemes a végén a levágott véget valamivel becsavarni (pl.: szigetelõszalaggal), mert kegyetlenûl fel tudják vágni a bõrt a kiálló bowdenszálak. TAPASZTALAT !!!
Írta 2005. augusztus 08. - 15:46
dehogynem
megmutassam?
tök jól viszi
egyedül a hosszanti szálas bowdenházat nem tudom elvágni vele
megmutassam?
tök jól viszi
egyedül a hosszanti szálas bowdenházat nem tudom elvágni vele
Autist Team:)
Írta 2005. augusztus 08. - 15:41
persze csak aztán a végén a bokrétát már a wcpapperhengeren se fogod tudni áthúzni:D
Írta 2005. augusztus 08. - 14:42
ha van rá ~7 ezred akkor igen
de elvágja egy tisztességes 590 forintos oldalcsípõ fogó is
de elvágja egy tisztességes 590 forintos oldalcsípõ fogó is
Autist Team:)
Írta 2005. augusztus 08. - 14:41
Érdemes otthonra bowdenvágót beszerezni?
Vagy ne cseréljek állandóan bowdent? :no:
Vagy ne cseréljek állandóan bowdent? :no:
Írta 2005. augusztus 06. - 11:48
akkor csináld azt hogy felrakod a markolatot és bekensz alá ragasztót egy kurkapálcával mondjuk
aztán körbecsavarod 1x hogy mindenhova jusson aztán kalap kabát
aztán körbecsavarod 1x hogy mindenhova jusson aztán kalap kabát
Írta 2005. augusztus 06. - 11:45
Szerencsére (v. sajnos) annyira még nincs kikopva, hogy akár 1 réteg szigetelõszalag is beférne alá, újat venni pedig még nem akarok, ígyhát marad a ragasztós módszer. Ha bekenem a kormányt ragasztóval és utána mikor húzom rá a markolatot a markolat "pereme" beljebb tolja a ragsztót, nem (mint mindtam azért annyira nincs kikopva)? mondjuk még nem próbáltam, úgyhogy itt az ideje.
Meg lehet az is elég ha csak a markolat 2 végét ragasztom fel a kormányra. Majd meglátom...
Meg lehet az is elég ha csak a markolat 2 végét ragasztom fel a kormányra. Majd meglátom...
Írta 2005. augusztus 06. - 11:44
900 huff egy csavaros bike+ markolat
mondjuk elsõ esésnél rommá szakadt, de nem kicsit pereceltem vele:D
mondjuk elsõ esésnél rommá szakadt, de nem kicsit pereceltem vele:D
Írta 2005. augusztus 06. - 11:35
Én egy makacsul mocorgó markolatot felragasztottam az elsõ kezembe kerülõ folyékony általános ragasztóval... Ha majd le kell szedni, szerintem végigvágom hosszában és letépem fogóval... -1000HuF, de 100%, hogy addig nem fog mozogni.
Írta 2005. augusztus 06. - 11:30
Tekerd körbe a kormány érintett részét vastag szigszalaggal,ha ennyire ki van kopva!
V cseréld le.
V cseréld le.
Írta 2005. augusztus 06. - 11:27
Tudom, hogy ez elég alapszintû kérdés, de hogyan kell a markolatot szabályszerûen felrakni, hogy ne mozogjon. tudom hajlakkal kéne, mert az hamar elpárolog és megfogja a markolatot a kormány (nincs kenõanyag), de az én markolatom belseje már kikopott (mert soha nem volt 100 %-osan rögzítve és kicsit mindig tudott mozogni...), szóval a hajlakk nem segít. Mit tegyek? Ragasszam? De mivel? Hogyan fogom leszedni? Hogyan ragasszam oda? Please, help!
Írta 2005. július 09. - 10:42
tojás kihúzása: ahol be van nyomódva ott lazítassz, ahol meg ki van dudorodva ott húzol picit...
8asnál.
ahol kifelé van dudorodva ott húzol, a mellette levõ küllõkön meg lazíthatsz, de az nem szükségszerû...
sorrend mind1.
8asnál.
ahol kifelé van dudorodva ott húzol, a mellette levõ küllõkön meg lazíthatsz, de az nem szükségszerû...
sorrend mind1.
Írta 2005. július 09. - 10:09
Hali!
Csak néhány kérdés még a cetírozással kapcsolatban. Ezek szerint a nyolcassal átellenesen lévõ küllõket nem is kell bántani? És ha tojás is van a kerékben, akkor gondolom az átellenes küllõkkel kell játszani. Egyiket lazítani a másikat feszíteni...? A tojás vagy 8-as eltüntetéséval kezdjük vagy egyszerre kéne a kettõt? Bocs a sok, esetleg butának tûnõ kérdésért.
Attisch
Csak néhány kérdés még a cetírozással kapcsolatban. Ezek szerint a nyolcassal átellenesen lévõ küllõket nem is kell bántani? És ha tojás is van a kerékben, akkor gondolom az átellenes küllõkkel kell játszani. Egyiket lazítani a másikat feszíteni...? A tojás vagy 8-as eltüntetéséval kezdjük vagy egyszerre kéne a kettõt? Bocs a sok, esetleg butának tûnõ kérdésért.
Attisch
Írta 2005. július 08. - 14:46
köszönöm mindenkinek a segítséget! amugy a kulcs univerzális, kör alakú és legalább 7 fajta küllõhöz jó. ja és 180 ft volt!
Írta 2005. július 08. - 13:00
Igen, jobbmenetes. A sorrendre figyelj! Elõször lazítani a túl feszes küllõn , és utána meghúzni a szembrn lévõ lazákat, külömben elpattannak.