Jelentkezz be Regisztrálj
Otthoni szerelés, szerszámok
Írta 2007. május 15. - 11:03
Kb egy hete vettem észre, hogy valami "nyiszorog" a bringa hátuljánál.
De csak akkor, ha rajta ültem, simán tologatva, vagy kereket pörgetve semmi.
Nagy nehezen sikerült megtalálni a hiba okát:
Van egy mûanyag karika a hátsó lánckerék és a küllõk közt, ami elvileg a lánc túldobását védené.
Ha rajta ülök, máshogy feszülnek a küllõk, és csiszatolják ezt a mûanyag izét, az adja a hangot.
Javítható ez valahogy? Gondolom, a karika leszedésével biztosan, de szeretném rajta hagyni.
Akinek van ötlete, segítsen legyenszíves.
köszi
Írta 2007. május 14. - 15:41
Írta 2007. május 14. - 14:13
Tanácsot szeretnék kérni! Van egy hope átütõs elsõagy amin a tárcsa egy csillagszerü konzolon van. A konzol egy gyürüvel van felfogatva amin négy kis luk van. A kérdés csak annyi hogy merre tekeredik le a cucc! Aki tudja hogy mirõl beszélek az segítsen már! Köszi!
ha jol sejtem, akkor a center-lock rol beszelsz
azt letekerni pedig ertelemszeruen a tarcsa fekezesi iranyanak ellentetesen kell, hogy fekezeskor raszoritsad, ne pedig kilazitsd a CL ot.
Szoval szamitasaim szerint jobbra kell tekerni
Ha a centerlockra asszocialtam. Ha nem 1000 bocsi :$
"You want touch the sky? Fuck a duck and try to fly!"
Írta 2007. május 14. - 14:00
Hali!
Nekem regebb volt egy truva gigapipe team kozepem + hussefelt 2 tanyeros hajtokar. Lehet hogy truva betegseg, mivel ketlem hogy a 4 iparis monoblokk eltorjon. De nekem az is morgott, kattogott hajtas kozbe. Pucolhattam jobbra balra, elore es hatra, semmi .
Azota lecsereltem egy raceface evolve Xtype hajtomure, es semmi problemam vele.
Velemenyem szerint integralt hajtomu sokkal jobb ugralgatni, mint a sima tengelyes
Megyek ma kicsit nyúzom dirtön majd, de mondom mintha most jobb lenne vmivel. Integráltat akartam, csak közben sürgõssé vált az új hkar, és nem lett volna pénzem rá.
Írta 2007. május 14. - 13:58
Írta 2007. május 14. - 13:53
06-os Hussefelt, Howitzer blokk.
És jelentem mentem vele egy kört, közben láncot is letisztítottam, és javult a helyzet, szinte nem is csinálja, de nem merem elkiabálni..most egyéb más hang jött, de azt reggel megoldom.
Hali!
Nekem regebb volt egy truva gigapipe team kozepem + hussefelt 2 tanyeros hajtokar. Lehet hogy truva betegseg, mivel ketlem hogy a 4 iparis monoblokk eltorjon. De nekem az is morgott, kattogott hajtas kozbe. Pucolhattam jobbra balra, elore es hatra, semmi .
Azota lecsereltem egy raceface evolve Xtype hajtomure, es semmi problemam vele.
Velemenyem szerint integralt hajtomu sokkal jobb ugralgatni, mint a sima tengelyes
"You want touch the sky? Fuck a duck and try to fly!"
Írta 2007. május 14. - 12:39
06-os Hussefelt, Howitzer blokk.
És jelentem mentem vele egy kört, közben láncot is letisztítottam, és javult a helyzet, szinte nem is csinálja, de nem merem elkiabálni..most egyéb más hang jött, de azt reggel megoldom.
Mint már mondtam nekem is ilyen van, százszor át lett pucolva de még néha mindig kattan vagy mit csinál egyet... Hagyd kicsit bekopni "bekoszosodni" és talán jobb lesz.
Írta 2007. május 14. - 12:18
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2007. május 14. - 12:15
Írta 2007. május 14. - 12:13
Írta 2007. május 13. - 19:35
Írta 2007. május 13. - 18:05
isis egyeb?
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2007. május 13. - 17:55
Atomjaira szedtem az egész hajtást ma, mindent kipucoltam, csapágyakat is kiszedtem a házból. Kapott elég jó zsírt, összeraktam, mindent faszán meghúztam, és még mindig kattog.
Pedál is ki lett pucolva, lánctányér/BG csavarjai is át lettek zsírozva.
Kezdem azt érezni, hogy nem onnan jön a hang.
Repedést nem láttam a láncvillánál/yokenál, támvillánál se.
A hang mindig akkor van, amikor terhelem a hajtókarokat, de amikor a jobb kart terhelem, többet kattan, a balnál csak egyet..
Ötletek, mit nézzek még át?
Köszi
Írta 2007. május 12. - 20:02
Elvileg lehet attól is, ha oldalra hajlott a villa 2 lába, vagy az egész hátsó szektor.
Írta 2007. május 12. - 19:56
Írta 2007. május 12. - 13:08
Írta 2007. május 12. - 13:05
Vaslogikám cserben hagyott, segítsetek ki plíz:
Ha elengedem a kormányt a bringán, akkor eléggé jobbra kell dõlnöm, hogy egyenesben maradjon a gép. Namost, gondolom az azért van, mert valamelyik kerék nem pont középen fut. A kérdésem: hogyan találjam ki, hogy melyik, merre, és mennyivel?
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Írta 2007. május 12. - 00:28
A sebesség mindent megold.
Írta 2007. május 12. - 00:21
Írta 2007. május 12. - 00:19
A sebesség mindent megold.