Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Otthoni szerelés, szerszámok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6030 hozzászólás a témában

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

Sziasztok!
Már két hét után iszonyatosan recseg a teleszkópos bringám váza, nem tudjátok mitõl lehet, és hogy most mit csináljak vele? Köszi!

Egyántalán milyen váz és milyen teleszkóp? :lol1:

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Biztos, hogy a váz? Elég sok minden recseghet.

A sebesség mindent megold.

nevoken

nevoken

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Sziasztok!
Már két hét után iszonyatosan recseg a teleszkópos bringám váza, nem tudjátok mitõl lehet, és hogy most mit csináljak vele? Köszi!

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
No, itt van egy jó nagy (15MB) PDF file, amiben mindenféle kormánycsapiról van mindenféle:

http://www.fullspeed...headsetbook.pdf

Ha tudsz angolul, akkor hajrá, ha nem, a képek akkor is sokat segíthetnek.

--Trifo

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Hali!

Nos, 3 részrõt tudom, hogy hova jön, a negyediket látni kellene a vázzal együtt...

Szoval a cucc:
1) bal felsõ - porvédõ
2) jobb felsõ - kónusz
3) bal alsó - hmmm-mmmm
4) jobb alsó - központosító

Nos, a villa nyalára ráhúzod elõször a kónuszt (2), és arra a porvédõt (1). Utána a villát bedugod a fejcsõbe, szerintem oda jön rá a (3) és abba bele a központosító (4).

De talán inkább a (3) még a fejcsõ alsó részére jön, mert ha jól látom, akkor kb akkora méretû, hogy pont rámenne. Ez esetben viszont hol van az a cucc, amibe a központosító belemegy?

Egyáltalán _tényleg_ golyóskosár van ebben alul? Vagy ipari csapágy? Mert ha az utóbbi, akkor a (2) kónusz nem is kell bele egyáltalán.

Valójában tök jó lenne tudni, hogy mi minden alkatrész van már feltéve és hova...

Az ACOR oldalát néztem, de nem bírtam manualhoz férni... A BBB oldalán meg egy az egyben hiányzik a fejcsapágyas oldal most éppen, pedig onnan gondoltam még ihletet meríteni.

--Trifo

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

No, én azt a képet nem bírom megnézni... Milyen kcs amúgy? AHS-2503?

--Trifo

Itt a kép:

http://kepfeltolto.h...7/6/21/2i0x.JPG

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
No, én azt a képet nem bírom megnézni... Milyen kcs amúgy? AHS-2503?

--Trifo

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás
Segítsen vki!
Van egy 06-os Deneb vázam és egy Stance Flow telóm!
Egyszerûen nemtudom összetenni a kormánycsapágyat ugy hogy ne kotyogjon!
Félintegrált-Acor kormánycsapágy!
Linkelek a darabjaíról egy képet is!
A 2db golyóskosár az benne van alul fölül a vázba ugyhogy azt ne keresd a képen!
Kösz! és sûrgõs! :)

http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
neem, ez ahogy kinéz agyonra fel van padkázva, a cipõ kikezdte, meg mittudomén, tiszta gány az egész.csak ha má festék nincsen rajta akkor ne legyen sehol, és legalább szép lesz!mármint úgyahogy.úgyis egyik haverom teszkóbájkjára kell arra meg úgyis mind1 hogy néz ki többet ér mint az egész bicaj...

rémhöri:hozd el azt a kart valahogy tudok polírozni is meg gravírozni is.van hozzá kisgépem!ha érdekel dobj egy privit

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás

Csõtök
Üdv mindenkinek új tag vagyok

Azt szeretném megtudni, hogy hogy lehet a stucnit kiszedni a villanyakbõl. Nekem csavaros van és vékony. Nem tom most megmondani hogy kópus-e belülrõl. Na az lenne a problémám hogy nem tudom kiszedni a stucnit.

Csavar kilazít (mondjuk 5 teljes fordulatot), csavar fejét brutálisan lekalapál, hogy az ék/kúp kilazuljon. elvileg észre lehet venni, mikor lazult ki. Utána még brutálisabb kirángatás következik, ízlés szerint ütlegelés, elforgatás, csavarlazító, szitkozódás.

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Én is lepolíroztatom a régi octalinkes xtr karomat és szépen belegravíroztatom hogy : Simanyó XTR
megkopott már szegényke, szóval ráfér...
Más: Gebhart-nak elvileg van 2 lánctányért tartó cucca (ami felmegy erre a karra). Tudja v.ki, hogy jó láncvonalat ad-e?
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

Grim

Grim

törzsvendég

• fórumtag
  • 402 hozzászólás

hanem maga az anyag
de miért bántod a hajtómûvet?

Gondolom lekoptatja rola elore, hogy utana ne fajjon a szive amikor a cipotol elkezd kopni :)
Ez de hulyeseg :D

"You want touch the sky? Fuck a duck and try to fly!"

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
hanem maga az anyag
de miért bántod a hajtómûvet?

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
Azt csak polirozással fogod tudni leszedni. Nem festék az.

:love: I Love Kolim!!!!!!!

Tüzes Paripám

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
eloxált "réteg" nem sürün jön le kromofággal :)

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
na most van nekem egy gondom...
egy fekete alap shimano hajtómûrõl nem akar lejönni erõs kromofág hatására sem a festés.a balosrólmár leszedtem ilyen kis csiszolópapír koonggal, aztán fokozatosan szépen kipolíroztam.de ez elég drasztikus:(
valaki valami ötlet?

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Csõtök

Azt szeretném megtudni, hogy hogy lehet a stucnit kiszedni a villanyakbõl. Nekem csavaros van és vékony. Nem tom most megmondani hogy kópus-e belülrõl. Na az lenne a problémám hogy nem tudom kiszedni a stucnit.

Kilazítod a stucniban lévõ csavart és kihúzod fölfelé, ha nem megy ütögesd meg a csavart egy kicst és ki fog jönni.

A sebesség mindent megold.

kferenc22

kferenc22

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
Csõtök

Dr Drake Ramorey

Dr Drake Ramorey

vendég

• fórumtag
  • 162 hozzászólás

kormánycsapival kapcsban, én beraktam a fagyasztóba , 1-2 óra, kivettem bezsíroztam és szinte magátol bement (nah jó azért kicsit meg kellet igazitani kalapáccsal)

vagy ez morbid ?:D

:cool2:

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
ha valamibe be akarod dugni akkor fagyasztás, ha rá akarod húzni akkor forróvíz. kivéve ha a csapágy is benne van mert az nem igazán szereti ezeket a dolgokat.

ez most elég perverz hozzászólásra sikeredett :)