Ja persze csavarlazítóval lucskosra lett fújva nagyobb erõkar
meg volt de kb annyit használt neki mint halottnak a csók.:mad:
Megy a szervízbe még garis majd megoldják.
Na szóval, biztos jó irányba tekerted? Az egyik balmenetes.
Ja persze csavarlazítóval lucskosra lett fújva nagyobb erõkar
meg volt de kb annyit használt neki mint halottnak a csók.:mad:
Megy a szervízbe még garis majd megoldják.
A 30cm átmérõjû az elég szép darab csõÉn rá szoktam melegíteni disszuval, utána fenem rá a kis racsnileszedõs 30 centi átmérõjû csövemet. Nem volt még pedál, ami nem jött ki.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960Jaja, próbálni is akartam, de nem hogy kitört, szét is volt rohadva!Azt a perselyt vissza lehet ám ragasztani
A Hussefelt-eknek ez tipikus problémája volt. Nekem is kijött egyik oldalon. Vettem asszem zöld Loctite-ot (amit csak 300fokra való hevítés után lehet oldani normál szerszámmal), visszatekertem, hagytam állni egy napot, és utána már a pedál jött csak ki
Amúgy enyhe melegítés is szokott segíteni. Azt meg azért nem hiszem, hogy a méteres erõkar nem elég, ha jó irányba tekeri az ember
yep!
Azt a perselyt vissza lehet ám ragasztaniNekem is egyszer ugyanez volt a problémám! Egy ismerõsömnek kellet megcsinálni, mert a pedál eltört, és ki kellett szedni! Akármivel próbáltam, nem akart meglazulni a istennek se! A vége az lett, hogy ami a hajtókarban van keret, a pedállal együtt meglazult (az a rész ahova kell a pedált csavarni)! Így teljes hajtómû csere kellet!:mad:
Adott 1 gép aminek ki kellne szedni a hajtókarjábóla egy keretes pedált
de nem akar meglazulni. Mivel lehetne mozdulásra bírni?
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Nekem is egyszer ugyanez volt a problémám! Egy ismerõsömnek kellet megcsinálni, mert a pedál eltört, és ki kellett szedni! Akármivel próbáltam, nem akart meglazulni a istennek se! A vége az lett, hogy ami a hajtókarban van keret, a pedállal együtt meglazult (az a rész ahova kell a pedált csavarni)! Így teljes hajtómû csere kellet!:mad:Adott 1 gép aminek ki kellne szedni a hajtókarjábóla egy keretes pedált
yep!
nagyobb erõkarral. vagy flexszelAdott 1 gép aminek ki kellne szedni a hajtókarjábóla egy keretes pedált
21-es minimum eléggé nagy bicóhoz nem? Ami feliratokat láttam alkatrészen, az inkább 10 közelében volt.
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt