Otthonra milyen kerékpár szerelõ állványt érdemes venni ami megtartja a nehezebb Csepel/Budapest kerekeseket is?
Esetleg TACX T3000
Otthonra milyen kerékpár szerelõ állványt érdemes venni ami megtartja a nehezebb Csepel/Budapest kerekeseket is?
Oké, köszi, a láncos leszedõt kihagyom, hátha elég lesz a kezem meg egy darab rongy, ha mégsem bütykölök egyet
Sziasztok!
22.2es átmérõjû országúti koskormányom van, és vettem rá egy Saccon fékkar párt.
22.2-23.8 felirat díszeleg a bilincsén, viszont kicsit úgy érzem, hogy "lötyög, csúszik a fékkar, ha rátámaszkodom.
Meghúztam az imbuszt úgy ahogy csak tudtam, de kevésnek tûnik.
Van valami sufnituning módszer, hogy a fékkart rendesen tudjam rögzíteni, vagy valamit ezek szerint rosszul csinálok?
Elõre is köszi
Szerintem ilyenekhez, hogy pedál, sor, monoblokk....nem igen kell nyomatékkulcs. Nem kell rajta páros lábbal ugrálni, de azért azokat meg kell húzni. Ha valakinek nem megy érzésre, akkor a kissebb mûveletekhez jó lehet, nekem speciel nem kellett eddig sosem, érzésre csináltam.
Szerintem ilyenekhez, hogy pedál, sor, monoblokk....nem igen kell nyomatékkulcs. Nem kell rajta páros lábbal ugrálni, de azért azokat meg kell húzni. Ha valakinek nem megy érzésre, akkor a kissebb mûveletekhez jó lehet, nekem speciel nem kellett eddig sosem, érzésre csináltam.
Nekem ilyesmi (is) van, de összehajtható lábbal és a fej is lehajtható, azt két csavar és egy gyorsszorítócsavar tartja. A függõleges csõrõl (lecsúsztatva) kihajtható két másik, és a fej is lehajtható. Ha a kábel vagy akár kábelház alul van, egy hosszában alkalmasan félbevágott parafadugót teszek oda, hogy szabadon mozoghasson. Néha kettõt, sõt volt, hogy egy hosszanti V bevágással értem el ugyanezt. Mindehhez legalábbis alkalmi borivónak kell lenni.
A Decathlon WS-100 B'TWIN fajtát NEM érdemes venni, a mûanyag elemek elég hamar tönkremennek.
PIED ATELIER WS-100 B'TWIN - Entretien, réparation Vélo - Decathlon
Nekem ilyesmi (is) van, de összehajtható lábbal és a fej is lehajtható, azt két csavar és egy gyorsszorítócsavar tartja. A függõleges csõrõl (lecsúsztatva) kihajtható két másik, és a fej is lehajtható. Ha a kábel vagy akár kábelház alul van, egy hosszában alkalmasan félbevágott parafadugót teszek oda, hogy szabadon mozoghasson. Néha kettõt, sõt volt, hogy egy hosszanti V bevágással értem el ugyanezt. Mindehhez legalábbis alkalmi borivónak kell lenni.És ez? Csak mert elfelejtettem írni, hogy az összehajtogathatóság, kis helyen tárolhatóság lényeges. Ezeken az állványokon, ahogy látom egységesen hasonló befogó pofák vannak. A bowdenek a felsõcsõ alatt mennek. Ahogy képeken látom, ha a felsõcsövet akarom megfogni, ezek a pofák a bowdenekbe beleérnek, ugye? Tehát úgy váltót nem fogok állítani. Vagy a nyeregcsõnél lehet vele fogni, ami nem túl ideális. Vagy én gondolom rosszul?
A linken talalhatok kozul ezzel nem jársz rosszul: Velomann Bike Star Montagestnder