Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Otthoni szerelés, szerszámok
Started by
CURTISPAPI
, 2003. February 25. 21:21
Posted 2003. May 29. - 18:15
tuti módszer még;
fûrész elõ
kicsi barázda vág
csavarhúzóval kiteker
ha nagyon nem megy,a Zuuunniverzális WD40-el is adhatsz neki
fûrész elõ
kicsi barázda vág
csavarhúzóval kiteker
ha nagyon nem megy,a Zuuunniverzális WD40-el is adhatsz neki
Posted 2003. May 29. - 15:14
Posted 2003. May 29. - 11:23
A kifúrást zsír komolyan gondoltam. Persze ahhoz tök párhuzamosan kell fúrni a csavarral, ami nehéz...
Posted 2003. May 28. - 14:37
Heh, na errõl már lekéstem... már fúrom ezerrel, a kormányról sikerült is leszedni. ;D Most a bentmaradt csavart fúrom ki hogy legyen valami lyuk rajta amibe egy kisebb csavart bele tudok rakni anyával. Asszem most elég hülyének gondoltok...
Posted 2003. May 28. - 14:13
ezt nem gondolta komolyanPróbáltam már nagyobb imbuszt belerakni, de nemsikerült.
Sajna olyan csavarkihajtóm nincsen, de fúróm igen. Hogy gondoltad hogy kifúrom a csavart és kipiszkálom?
vegyel 'csavarkihajtot'. ~400ft a piacon!
egy kis furat bele aztan ezt a balos menettel megaldott cumot bele es amint megszorul ki is szedi a csavart.
jo lesz maskor is!!!
Posted 2003. May 28. - 13:21
Posted 2003. May 28. - 13:19
Próbáltam már nagyobb imbuszt belerakni, de nemsikerült.
Sajna olyan csavarkihajtóm nincsen, de fúróm igen. Hogy gondoltad hogy kifúrom a csavart és kipiszkálom?
Posted 2003. May 28. - 13:16
Ha a csavar feje nincs belesüllyesztve a fékkarba, azaz hozzáférsz, akkor belevágsz vasfûrésszel, és kihajtod csavarhúzóval.
Posted 2003. May 28. - 13:09
Ha nem akkor vannak csavarkihajtók: fúrsz a csavarba picike lukat, és ezt a valamit beletekerted (olyan mint egy menetvágó) és ezzel ki lehet hajtani, vagy ha nem akkor átfúrod a csavart, és kipiszkálod, majd raksz bele újat.
Posted 2003. May 28. - 13:07
Posted 2003. May 28. - 13:03
Kéne egy kis segítség...
Le szeretném szedni a fékkaromat a kormányról, csak egy gond van: a kart rögzítõ imbusz csavarnak a feje kikopott, így nemtudom leszedni. Van valakinek valami ötlete hogy hogyan lehetne megoldani a problémát?
Elõre is kösz!
Le szeretném szedni a fékkaromat a kormányról, csak egy gond van: a kart rögzítõ imbusz csavarnak a feje kikopott, így nemtudom leszedni. Van valakinek valami ötlete hogy hogyan lehetne megoldani a problémát?
Elõre is kösz!
Posted 2003. May 20. - 19:35
Posted 2003. May 20. - 19:28
akkor egész jól sejtettem, köszi:)
csapágylehúzóval próbálta már valaki? ha igen mennyire sikerült?
csapágylehúzóval próbálta már valaki? ha igen mennyire sikerült?
Posted 2003. May 20. - 19:14
luzer:hajtomu leszedo kezi keszulekkel!
~1eft a boltokban! :-)
edit: bocikam megegszer igy hagyod a gepemet nem tom mit csinalok!!!! lor.
~1eft a boltokban! :-)
edit: bocikam megegszer igy hagyod a gepemet nem tom mit csinalok!!!! lor.
Posted 2003. May 20. - 19:13
üdv,
Ti hogy szeditek le a shimano hajtókarokat a monoblokkról?? Csavart ki, aztán megpróbálom lehúzni nem megy enyhe kopácsolásra sem, nagyon meg nem akarom mégiscsak ott van egy csapágy meg ilyenek... Szóval van egy menet a hajtókarban és gondolom oda kéne betekerni valamit és az akkor lenyomná magát a monoblokkról, node hol tudok ilyen csavart szerezni.
Ha nem volt érthetõ bocs, a lényeg: ti hogy szeditek le?
Elõre is köszönöm.
Ti hogy szeditek le a shimano hajtókarokat a monoblokkról?? Csavart ki, aztán megpróbálom lehúzni nem megy enyhe kopácsolásra sem, nagyon meg nem akarom mégiscsak ott van egy csapágy meg ilyenek... Szóval van egy menet a hajtókarban és gondolom oda kéne betekerni valamit és az akkor lenyomná magát a monoblokkról, node hol tudok ilyen csavart szerezni.
Ha nem volt érthetõ bocs, a lényeg: ti hogy szeditek le?
Elõre is köszönöm.
Posted 2003. May 19. - 20:44
Posted 2003. May 19. - 18:30
HI!
A bicomon a fölsõ lánctartó mûanyag guriga(nemtom mi a neve) kib.. hangosan kerreg, mikor tekerek!
Nem tudjátok mit lehet vele csinálni? ???
Azt hallottam, hogy nem lehet rá kapni külön ami csapágyast?!
Valaki mondta , hogy õ csináltatott oda valami háromszöget de igy látatlanba nem tudom hogy nézhet ki. :-\
az azért kerreg, mert egy rakás f*s az a megoldás, bocs... csináltass te is oda 2 terelõlemezt, mint a chaindog és jó lesz, vagy csapágyast.
Posted 2003. May 19. - 12:22
kala
nem aszondtam, hogy nincs, hanem h kevés embernek
sztem nem dicsõség, de ha te úgy gondolod...
nem aszondtam, hogy nincs, hanem h kevés embernek
sztem nem dicsõség, de ha te úgy gondolod...
Posted 2003. May 19. - 00:38
hi!
nekem felul van a tavtarto!
es nincs vele tobb gond, mint ha alatta lenne!
free..:zsirt neki az mindennek jot tesz.
a hag egyebkent valszeg a konstrukciobol fog lovetkezni
nekem felul van a tavtarto!
es nincs vele tobb gond, mint ha alatta lenne!
free..:zsirt neki az mindennek jot tesz.
a hag egyebkent valszeg a konstrukciobol fog lovetkezni
Posted 2003. May 18. - 22:17
Hehe.Alázlak :)Nekem alátétek nélkül ennyi!asszem ennél hosszab fejcsövet kevesen használnak.
a mostani villám nyaka fejcsõ+2db 10mm alátét+stucni=228mm