Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Otthoni szerelés, szerszámok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6030 hozzászólás a témában

vendég__*

vendég__*
  • vendég
ehh, mongyuk minden megoldható, ha nincs más út/mód, csak sokat lehet vele szopni közben és utána is....mind1, én nem pöcsölnék vele az tuti, húznám az ívet minta zállat!! ;D ;D

vendég__*

vendég__*
  • vendég
ehh a bilincses megoldás elég tré dolog hátul, fõképp hogy alá kell tömni gumit, ha nem akarod utána a festéket múlt idõben látni az adott helyen... mer ugye meg kell bikázni a bilincs csavarját, ha nem akarjuk hogy a fékerõ hatására a két konzol kiforduljon. ráadásul ez utóbbi nagyon jót tesz a váz anyagának is, mert roppant elõnyös a mély csikarás egy ijen helyen..... :-X bár ezt a fékmerevítõ frankón orvosolja, ez igaz. ;D
szal én nem támogatom, de lássuk ki mit gondol...

szinuhe

szinuhe

törzsvendég

• fórumtag
  • 911 hozzászólás
valamint birkavesevel foldrengest... :))

vendég__*

vendég__*
  • vendég
fúú micsoda barkácstopic lesz ebbõl mingyááá!!! ;D ;D
utána beszéjjük meg hogyan lehet órarugóból és egy lufiból DH rugóstagot készíteni! ;D

szinuhe

szinuhe

törzsvendég

• fórumtag
  • 911 hozzászólás
a nagy hovel jaro eljarasok azert nem okesak, mert utana a vaz festese nem van szep :(
szoval az van, hogy at lett festve a vaz, itt-ott at lett alakitva, ahol kellett, de a fekkonzolt egyszeruen elfelejtettem... szerintem elsirnam magam, ha a hegesztes/forrasztas utan meglatnam az egeszet.

lor, Te honnan lottel bilincses konzolt?
kompakt bolti kiszereles, vagy made by sufnituningmester?

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
???

en regebben raktam fel bilincsel.
kellett hozza egy fekmerevito kotelezo jeleggel

vendég__*

vendég__*
  • vendég
hegesztés! ;D
a ragasztás nem igazán lenne jó, mert a fémragasztók a nyíróigénybevételt szeretik, a húzó-hajlítót nem, az pedig a V-konzolnál az alapterhelés.

szinuhe

szinuhe

törzsvendég

• fórumtag
  • 911 hozzászólás
van alternativ modja konzol felhelyezesenek V-fekhez, forrasztason kivul?
esetleg ragasztas?...

tnx elore is!

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Hellóka!

Park Tool cuccokat lehet itthon kapni? Egyáltalán érdemes? (bizti jó drágák...). Árakat lehet vhol találni?
köszi
Prefi

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Ha valakit érdekel nagyon jó szerelési útmutatás:

http://www.parktool..../FAQindex.shtml

vendég__*

vendég__*
  • vendég

Mer aki 40 kilo sincsen annak könnyû. :D Bár én 95 vagyok de semmi gondom az Isis-sel (kopp kopp).

na ugye-ugye?? ;D ;D

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
Mer aki 40 kilo sincsen annak könnyû. :D Bár én 95 vagyok de semmi gondom az Isis-sel (kopp kopp).

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
UN52, a másodikat nyúzom 5 év alatt ;D 8)

vendég__*

vendég__*
  • vendég
a csavar kilazulás meg tulajdonképpen a a hajtómû hibája, mer kitágul az ISIS, a 2fokos kúp már nem fog, oszt utána már nem lehet bebikázni a csavart sehogy sem.
az elsõ nekem is FSA (ultimax xtreme pro) volt, a mostani RF (sign.DH).

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
a hajtomu csavar nekem nem lazul le.
egyebkent truvativ es fsa.

vendég__*

vendég__*
  • vendég

nem kell mivel nem lehet!
az isis-es kozepcsapik meg nem elnek tul mivel en kb 3/4 evente iveltetem meg oket!
jobb kezzel bal vall folott el a pics@ba!

hát én azé nem vagyok kifejezetten pillekönnyû, és 8.hónapja nyúzom az ISIS-em, oszt mijóta felraktam eccer sem kellett hozzányúlnom. igaz hogy a hajtókar rögzítõ csavart beragasztottam Loctite-tal, mer ugye ez hüje ISIS betegség, de ezen kívül semmijen beavatkozást nem kellett rajta végzeni. elõtte szintén ISIS-em volt kb. 1 évig, de aszt sem azé cseréltem le mer szar volt, hanem mer kaptam egy jobbat.
nem tudom hogy mijen isis középrészeket hajigálsz te itt 3/4-ed évente, de akkó má nem volna érdemesebb egy jobb minõségûbe invesztálni?

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
nem kell mivel nem lehet!
az isis-es kozepcsapik meg nem elnek tul mivel en kb 3/4 evente iveltetem meg oket!
jobb kezzel bal vall folott el a pics@ba!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
hmm. ez telleg jo kerdes. csatlakozom enis. kell? igaz h nekem elobb torik le a tengely, minthogy szukseg legyen apolasra, de ha lesz ISIS-em akkor az mar tul fog elni..!
tehat ha kell apolas, akkor boltba kene vinni?
ki mit szokott csinalni? (persze ha szokott... es telleg szukseg van ilyenre)

trakis

trakis

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 hozzászólás
hülye kérdés de kell valami karbantartás a monoblock-nak?????????????

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Hali!

sztem érdemes olyan kazettarögzítõgyûrû-leszedõt ( :) ) venni, ami racsniskulcsba illeszkedik. (vagy legalábbis ez nekem szimpibb). A sima egyszerû meg kb 700 Ft.

Bye
Prefi