ehh, mongyuk minden megoldható, ha nincs más út/mód, csak sokat lehet vele szopni közben és utána is....mind1, én nem pöcsölnék vele az tuti, húznám az ívet minta zállat!! ;D ;D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Otthoni szerelés, szerszámok
Indította
CURTISPAPI
, 2003. február 25. 21:21
vendég__*
Írta 2003. augusztus 06. - 14:33
vendég__*
Írta 2003. augusztus 06. - 14:30
ehh a bilincses megoldás elég tré dolog hátul, fõképp hogy alá kell tömni gumit, ha nem akarod utána a festéket múlt idõben látni az adott helyen... mer ugye meg kell bikázni a bilincs csavarját, ha nem akarjuk hogy a fékerõ hatására a két konzol kiforduljon. ráadásul ez utóbbi nagyon jót tesz a váz anyagának is, mert roppant elõnyös a mély csikarás egy ijen helyen..... :-X bár ezt a fékmerevítõ frankón orvosolja, ez igaz. ;D
szal én nem támogatom, de lássuk ki mit gondol...
szal én nem támogatom, de lássuk ki mit gondol...
Írta 2003. augusztus 06. - 14:27
vendég__*
Írta 2003. augusztus 06. - 14:24
fúú micsoda barkácstopic lesz ebbõl mingyááá!!! ;D ;D
utána beszéjjük meg hogyan lehet órarugóból és egy lufiból DH rugóstagot készíteni! ;D
utána beszéjjük meg hogyan lehet órarugóból és egy lufiból DH rugóstagot készíteni! ;D
Írta 2003. augusztus 06. - 14:20
a nagy hovel jaro eljarasok azert nem okesak, mert utana a vaz festese nem van szep
szoval az van, hogy at lett festve a vaz, itt-ott at lett alakitva, ahol kellett, de a fekkonzolt egyszeruen elfelejtettem... szerintem elsirnam magam, ha a hegesztes/forrasztas utan meglatnam az egeszet.
lor, Te honnan lottel bilincses konzolt?
kompakt bolti kiszereles, vagy made by sufnituningmester?
szoval az van, hogy at lett festve a vaz, itt-ott at lett alakitva, ahol kellett, de a fekkonzolt egyszeruen elfelejtettem... szerintem elsirnam magam, ha a hegesztes/forrasztas utan meglatnam az egeszet.
lor, Te honnan lottel bilincses konzolt?
kompakt bolti kiszereles, vagy made by sufnituningmester?
Írta 2003. augusztus 06. - 14:08
???
en regebben raktam fel bilincsel.
kellett hozza egy fekmerevito kotelezo jeleggel
en regebben raktam fel bilincsel.
kellett hozza egy fekmerevito kotelezo jeleggel
vendég__*
Írta 2003. augusztus 06. - 13:51
hegesztés! ;D
a ragasztás nem igazán lenne jó, mert a fémragasztók a nyíróigénybevételt szeretik, a húzó-hajlítót nem, az pedig a V-konzolnál az alapterhelés.
a ragasztás nem igazán lenne jó, mert a fémragasztók a nyíróigénybevételt szeretik, a húzó-hajlítót nem, az pedig a V-konzolnál az alapterhelés.
Írta 2003. augusztus 06. - 13:44
van alternativ modja konzol felhelyezesenek V-fekhez, forrasztason kivul?
esetleg ragasztas?...
tnx elore is!
esetleg ragasztas?...
tnx elore is!
Írta 2003. augusztus 05. - 22:21
Hellóka!
Park Tool cuccokat lehet itthon kapni? Egyáltalán érdemes? (bizti jó drágák...). Árakat lehet vhol találni?
köszi
Prefi
Park Tool cuccokat lehet itthon kapni? Egyáltalán érdemes? (bizti jó drágák...). Árakat lehet vhol találni?
köszi
Prefi
Írta 2003. augusztus 05. - 01:26
vendég__*
Írta 2003. július 31. - 07:14
Mer aki 40 kilo sincsen annak könnyû. Bár én 95 vagyok de semmi gondom az Isis-sel (kopp kopp).
na ugye-ugye?? ;D ;D
Írta 2003. július 30. - 17:48
Mer aki 40 kilo sincsen annak könnyû. Bár én 95 vagyok de semmi gondom az Isis-sel (kopp kopp).
Írta 2003. július 30. - 17:17
vendég__*
Írta 2003. július 30. - 12:29
a csavar kilazulás meg tulajdonképpen a a hajtómû hibája, mer kitágul az ISIS, a 2fokos kúp már nem fog, oszt utána már nem lehet bebikázni a csavart sehogy sem.
az elsõ nekem is FSA (ultimax xtreme pro) volt, a mostani RF (sign.DH).
az elsõ nekem is FSA (ultimax xtreme pro) volt, a mostani RF (sign.DH).
Írta 2003. július 30. - 10:46
vendég__*
Írta 2003. július 30. - 08:12
nem kell mivel nem lehet!
az isis-es kozepcsapik meg nem elnek tul mivel en kb 3/4 evente iveltetem meg oket!
jobb kezzel bal vall folott el a pics@ba!
hát én azé nem vagyok kifejezetten pillekönnyû, és 8.hónapja nyúzom az ISIS-em, oszt mijóta felraktam eccer sem kellett hozzányúlnom. igaz hogy a hajtókar rögzítõ csavart beragasztottam Loctite-tal, mer ugye ez hüje ISIS betegség, de ezen kívül semmijen beavatkozást nem kellett rajta végzeni. elõtte szintén ISIS-em volt kb. 1 évig, de aszt sem azé cseréltem le mer szar volt, hanem mer kaptam egy jobbat.
nem tudom hogy mijen isis középrészeket hajigálsz te itt 3/4-ed évente, de akkó má nem volna érdemesebb egy jobb minõségûbe invesztálni?
Írta 2003. július 29. - 22:28
nem kell mivel nem lehet!
az isis-es kozepcsapik meg nem elnek tul mivel en kb 3/4 evente iveltetem meg oket!
Írta 2003. július 29. - 21:24
hmm. ez telleg jo kerdes. csatlakozom enis. kell? igaz h nekem elobb torik le a tengely, minthogy szukseg legyen apolasra, de ha lesz ISIS-em akkor az mar tul fog elni..!
tehat ha kell apolas, akkor boltba kene vinni?
ki mit szokott csinalni? (persze ha szokott... es telleg szukseg van ilyenre)
tehat ha kell apolas, akkor boltba kene vinni?
ki mit szokott csinalni? (persze ha szokott... es telleg szukseg van ilyenre)
Írta 2003. július 29. - 19:52
Írta 2003. július 29. - 19:28
Hali!
sztem érdemes olyan kazettarögzítõgyûrû-leszedõt ( ) venni, ami racsniskulcsba illeszkedik. (vagy legalábbis ez nekem szimpibb). A sima egyszerû meg kb 700 Ft.
Bye
Prefi
sztem érdemes olyan kazettarögzítõgyûrû-leszedõt ( ) venni, ami racsniskulcsba illeszkedik. (vagy legalábbis ez nekem szimpibb). A sima egyszerû meg kb 700 Ft.
Bye
Prefi