Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Otthoni szerelés, szerszámok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6030 hozzászólás a témában

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
en mar fogtam az uj teszt peldanyt.
az mar merevebb es az piros is!
bar ez csak a teszt peldanyoknal szokik lenni :-(

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
Nekem az a marikoo-s van óccsó, mondjuk nyulik is, mint nyál, de ált mûxik. CSak az a szar, hogy feketében gyártják, aztán amikor szétrámolok néha az avarban, tapogatnom kell, mint tót a pinát, hogy hová is tûnt már megint..

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
A schwalbe leszedõ tényleg pöpec, a fémektõl + csavarhúzótól csak azért félek mert inkább a leszedõ törjön el, mint hogy szétb..szam a felnit.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
én 300ér vettem fémet ;) (3db)

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 hozzászólás
hát a nagy erõkarú 8as imbusz mellé (rf prodigy hajtókar ;D :P ) lehet, hogy beférne egy sörnyitó ;D
de van eccerübb +oldás is: fém gumileszedõ. elég erõs, bár nem nagy az erõkar, de elfér kis helyen és arra való amire használod. persze óvatosan, mert szét tudja szedni a belsõt. velvart, 500ft.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
30 centis csavarhuzo, és ma találtam még egyet:
sörnyitó. nagyon bejön ;D
de komolyan. tompa a végük, 30 centis erõkarral meg röhögve minden.
én erre szavazok.
persze menet közben ezek nincsenek nálam(najó, sörnyitó igen) szal akkor télleg az ilyenek.

endroo, igaz.
a rhino lite pl nagyon szopás tud lenni, st meg jó.. nemtom a külsö átmérö mérnem állandó.. ::)

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Én ma használtam elõszõr a Schwalbe gumi leszedõ/felrakó szerszámát és mindenkinek ajánlom, hogy vegyen egyet. 500 Ft egy 3 db-os készlet és ami eddig egy káromkodós, hajtépõs kínszenvedés volt az mostantól gyerekjáték.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
Nekem az Alexrims td18 + Maxxis Ignitor párossal gyûlt meg a bajom. Lesz..tuk a f..t mire leszedtem és utána vissza. Thez: a sun ST-rõl a Maxxis viszont "leesik" szóval ez sem mérvadó. Vannak akik nem szeretik egymást.

maxigaz

maxigaz

vendég

• fórumtag
  • 51 hozzászólás
akkor viszont a gumi ...;D

Brew

Brew

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás
Köszönöm a tippet.Végül sikerült felszenvedni rá, viszont nagyon remélem, hogy nem kapok defektet egy jó darabig.Ja, és Mavic felni volt a munkálat résztvevõje.
Üdv

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
arra tippelek, hogy sunn felni.
nagy erõkaros csavarhúzó megfog, és feltesz. nem lesz baja tõle, csak a belsõre vigyázz,szal csak óvatosan.

Brew

Brew

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás
Szevasztok.Nos vettem egy Conti explorer külsõt, és kellemetlen, de nem tudom ráhúzni a felnire.(Természetesen 26-os, a mérete megfelelõ.) Már számtalanszor elvégeztem a gumicsere folyamatát, ezért gondolom, hogy nem én vagyok béna.Szerintetek mi lehet az oka?

maxigaz

maxigaz

vendég

• fórumtag
  • 51 hozzászólás
hat igen...
mindenesetre a konyv az jo otlet,en is azzal kezdtem.
de a legjobb ha fogsz valakit aki megmutatja,
ha nem talalsz senkit en is segitek,csak en kecson lakom es majd csak telen erek ra.(esetleg addig vedd meg a cuccot)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Aztán meg válts nevet, mert szegény Sósmogyi forog a sírjában, pedig még meg se halt a csávó...

Ilyen névvel ilyen kérdés... LoL ::)

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás

Hello most szerétnék sajátkezüleg építeni egy bringát de fogalmamsoncs hogy kezdjek hozzá eddig mindent szervízbe csináltattam.Ezért jó lenne , hogyha tudnátok ehez tippeket adi elõre is köszi

Ugyan ezt már leírtam egyszer, de ...

Van már egy vázad ? Akkor vegyél hozzá telót, kerekeket, fékeket, kormánycsapágyat, hajtókart, pedált, középcsapágyat, stucnit, kormányt, markolatot, váltót, bovdeneket, bovdenházakat, gumikat, belsõket, hézagolót a stucni alá, csavarokat alátéteket, anyákat, nagy va.ag szerszámot, küllõdíszt, kitámasztót, kosárkát, pántlikát, stb. És ha minden megvan ûlj le az alkatrész kupac elé és kezd el összepróbálgatni az alkatrészeket egymással, hátha valamelyik jó a másikhoz. Ha szerencséd van kerékpár lesz belõle, ha nem akkor mákdaráló. LEGO rulez.

Ha pedig tényleg a nulláról akarsz bringát építeni, elõször vegyél egy könyvet ami kerékpár szereléssel foglalkozik, olvasd el, próbálkozz, olvasgasd a fórum ide vonatkozi topicjait (Pl.: Otthoni szerelés szerszámok) és rájössz, hogy ez megy-e neked vagy nem.

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 hozzászólás
Hello most szerétnék sajátkezüleg építeni egy bringát de fogalmamsoncs hogy kezdjek hozzá eddig mindent szervízbe csináltattam.Ezért jó lenne , hogyha tudnátok ehez tippeket adi elõre is köszi

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás

de altban a lanctanyer es a hajtokar között szokott lenni egy alatét

????

nekem nincs akkor rosszat vettem?

a lancterelo ive miatt van korlatja annak, hogy mekkora lanckerekkel lehet hasznalni.

maxigaz

maxigaz

vendég

• fórumtag
  • 51 hozzászólás
sziasztok
gergelynek valaszolnek
nem tudom,hogy miert ,de akarhol olvastam elso valtokrol ,midig hangsulyoztak,hogy mekkora lanctanyerhoz valo,a tied eleg nagynak tunik ,lehet,hogy az a problema.nem tudom milyen hajtomuved van,de altban a lanctanyer es a hajtokar között szokott lenni egy alatét, azt ha kiveszed ,vagy atteszed masik tanyer ala akkor tudsz jatszani a tavolsagokkal,bar gondolom figyelni kell,hogy a lanc elfer -e(foleg ha kicsit keresztbe áll),de ez mar inkabb az legeslegutolso megoldas legyen.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
természetesen ;)

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
Most huzakodsz velem ? :D