tams ismerõse meg nem túl meggyõzõ sebességû lásd. conor kupakjai vagy 1 hónapja készünek valakinek egy jól bevált ismerõs?
nana. ott egyéb fennakadások akadtak :-). de az is meglesz.
2 csavar? mondjad privibe mi kéne.(vagy szkájp)
tams ismerõse meg nem túl meggyõzõ sebességû lásd. conor kupakjai vagy 1 hónapja készünek valakinek egy jól bevált ismerõs?
Valószinûleg a vázban a monoblokház nem lett rendesen kipucolva. A meneten por-, homokszemcsék vannak a váz és monoblok között. Ez szokott jókat reccsenni. Tekerd ki a középrészt, jól pucold ki a vázban a menetet és a monón is. Mondjuk elõtte érdemes ugyan ezt megcsinálni a pedál menetével is, mert onnan is jöhet a hang.
A Shimano oldaláról letöltöttem a Technical Service Instructions, abban is így van!Nekem egy régebbi LXem van, azon a váz felõli a "High", a külsõ pedig a "Low". Sztem ezen nemigen változtattak.
Canyon Spectral 29 AL 5
rasti rusti
Hi!
Asszem van kis köze a szereléshez szóval: a bringámon ISISes Truvativ Holzfeller hajtány van és még nincs is meg olyan túl rég óta, de mégis ha egy bizonyos pozícióba kerül és hajtok rajta akkor egy elég jót kattan. Mi a rákot kéne csinálni vele hogy megszûnjön, mert gondolom ez nem tesz túl jót neki és nem akarom tönkrevágni. Pls help
Nekem egy régebbi LXem van, azon a váz felõli a "High", a külsõ pedig a "Low". Sztem ezen nemigen változtattak.2005-ös Lx elsõ váltón melyik csavar a H jelû és melyik az L jelû? Mert én jelzéseket nem látok. És nem is tudom megállapítnai, hogy melyik melyik, mert hiába tekerem a csavarakat, nem látom, hogy mozdulna a láncterelõ.
Canyon Spectral 29 AL 5
rasti rusti